akuten

Japp det blev att jag åkte till akuten i varje fall, var där till halv tre och har kommit hem för cirka 40 minuter sen 17.50. Så det tog sin lilla tid, men i varje fall så hade jag en lätt hjärnskakning så nu ska jag vila vila vila vila för jag är helt slutkörd!!!!

Ta hand om er alla, puss och kram

Måste säga tack till mamma som orkade vänta med mig hela tiden idag fast hon hade myror i brallan!:P

/ L

impuls krog

Gårdagen var otroligt rolig må jag säga! Först hem till Bihl på NHL spel med grabbarna. Jag var skitnervös eftersom jag aldrig hade spelat det förut, förlorade första matchen med bara 1-0 men den andra matchen vann jag med 3-2 efter straffar! JAG VANN! Carlsson blev "lite" sur att jag slog honom men det var ju roligt för mig! :P Haha! Och de andra hade också kul så då blev jag att tycka synd om carlsson, men men. Lobbyn blev nästa stopp och det var kul det med (: Sen kom Lisa och Jossy dit och som jag hade saknat Lisa! ojojoj, skitkul att träffa henne igen! Vi stack till solo och där var det också kul, satt mest och pratade med Lisa, Joakim och Apan men det var väldigt trevligt! När vi senare skulle gå hem fick vi som vanligt en nattgäst genom Lisa, vi ville inte att hon skulle gå hem ensam så då fick hon följa med (: När vi var cirka 20 meter från porten upp till oss så halkade jag på en isfläck och slog mig så hårt i bakhuvudet att jag har skitont där idag, helt uppsvälld, yr och huvudvärk.. Man kanske ska kolla upp det? Eller äh jag vet inte..

Fest ikväll igen?



finaler med mera

Idag har det varit finaler i sportlovsfotbollen, det var roligt att kolla på fast man var lite seg eftersom man somnade nog absolut tidigast vid 04.00!! Så det var väldigt tungt att gå upp imorse. Är så tankspridd just nu att jag inte kan sova om nätterna, hoppas det blir ändring på det tills inatt. Lagom till att Jespers match skulle börja kom Theo, Andreas och Erika! Det var kul att träffa dom eftersom de bor i Gbg och man inte hinner träffa dom så ofta! Jepser vann såklart sin final och han stod själv i mål, mål"vakt" kan man definitivt säga att han är eftersom han går som en vakt fram och tillbaka i målet, men det gjorde inte så mkt idag tror att han fick ett eller max två skott på sig (som gick utanför också). Efter matchen så fikade vi för att sedan gå/åka hem till bengt och birgitta på hammarbacken för en bit mat. Där var det fullt hus kan man säga, Joakim, Jag, Bengt, Birgitta, Peter, A-C, Andreas, Erika, Camilla, Elin, Henrik, Jesper, Theo, Tilda och Ellie. Alltså vi var 15 stycken där. Maten var god och sällskapet var roligt! (:

Nu ikväll ska jag och Joakim hem till Emil på NHL turnering, får se hur det går. Det visar sig, är nog sämst men man kanske kan vara med nån match :P Efter det blir det nog lobbybaren så ni hittar mig där!

PUSS

/ L

Lek istället för idrott?

Det kan man ju fundera på efter dagens träning! Fy fan vad sur jag blev där (inte det jag var sur på från början, hela dagen har varit skit! Tänker extra mkt på myran just nu) och sen ska man kasta klubba, då kan man ju undra vart man vill med träningen? :S Känns som att allt var en lek. När det inte är seriöst då blir jag arg, fan vad jag har hakat upp mig på kasta klubba! shiiiiiit! Inte undra på att det går sämre för vissa under säsongsspelet eftersom man aldrig får tid att spela ihop sig. Idrott är ingen lek det är liv och död! Okej där överdrev jag kanske lite, eller nej ibland är det liv och död sen väntar säsongens två viktigaste matcher och eventuellt ett kval och vi har fortfarande inte fått spela ihop oss? På en hel säsong har vi INTE spelat ihop oss :S Låter inte det lite sjukt?  Jag fattar inte, är jag den enda som vill gå upp till tvåan? Nej, lagbyte snart kanske? Eller sluta helt? Hm, väldigt tankspridd just nu men jag är mest störd efter "leken" som var idag!!!! Går säkert över om leken inte fortsätter!

Niklas "Myran" Myhre <3

Det finns inga ord för hur mycket jag saknar dig <3




Ännu en utmaning

Utmanad av Lovisa

Utmaningen:


- Länka till den som utmanat.
- Berätta 7 sanningar om dig själv
- Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg
- Skriv meddelande i de sju personernas blogg så de vet om inlägget!

Sju sanningar om mig:

 - Älskar att träna
 - Kan inte sluta äta chips när jag väl har börjat
 - Blir på dåligt humör när det är stökigt
 - Är väldigt populär bland barn
 - Är så mörkrädd att jag ringer till Joakim för att lugna ner mig jämt och ständigt
 - Klarar inte av att kolla på en läskig film utan att få mardrömmar!!
 - När jag tänker på studenten blir jag så pirrig att jag nästan spyr varje gång ;)

Jag utmanar:
Julia
MathildaCurry
Lisa

Sen så har jag inga fler bloggar att skicka till ;) haha!


Snuskigt

Idag blev jag väldigt störd när jag var i sporthallen och väntade på mamma. Vi skulle in och simma så jag satt inne i omklädningsrummet och väntade på att hon skulle sluta jobbet. Satt nog där i 20 minuter minst i varje fall innan hon kom fast det var bara skönt eftersom jag var helt slut efter ett gympass! Men åter till ämnet, när jag satt där och väntade så kollade jag på alla människor som kom in och gick ut och vet ni vad de gjorde?! De bytte om INNAN de gick in och duschade (om de ens duschade, de vet jag inte).  Så snuskigt blä! tänk vad mkt snusk det är i vattnet!! Alltså det var verkligen INGEN som klädde av sig naken för att sedan gå och duscha! Nej, fy då blir äcklad bara jag tänker på det! Och i måndags när jag var där så var det två som var barnvakt åt en liten flicka som ville in och duscha men de som var barnvakt sa att "nej men sätt på dig baddräkten nu så går vi in och badar." FYYY alltså, tänkte säga åt dom att det var väldigt snuskigt men det var så mkt folk att jag inte vågade mig in i en diskussion, så jag hade lite dåligt samvete dör ett tag.. Nej fy, nu fick jag rensa huvudet lite! 

Myran myran myran
det är du som snurrar i mitt huvud, ett och ett halvt år sedan i måndags, saknar dig <3
 
1990-10-03,  2007-08-23

/ L

HAr blivit utmanad

Fick denna utmaning av Lovisa

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera (ctrl+c) detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (men du får skriva ditt eget namn på fråga 1)!

Lycka till!

1. Vad heter du?: Louise
2. Ett ord på fyra bokstäver: Lita
3. Flicknamn: Lisa
4. Pojknamn: Lasse
5. Yrke: Lokförare
6. Färg: Limegrön
7. Klädesplagg: Leggins
8. Mat: Lax
9. Sak i badrummet: Luddig matta
10. Plats/stad: Laholm
11. En orsak att vara sen: Lite tid från sängen till det man sak till :P (försovit sig)
12. Något man skriker: "Luder" (lagfesten 31/1-09)
13. Film: Lejonkungen
14. Något man dricker: Lennart (en likördrink, inte för att jag dricker den men vet att den heter så :P)
15. Band: Laleh
16. Djur: Leguan
17. Gatunamn: Lingonvägen
18. Bil: Lamborghini
19. Sång: Little by little (Oasis)

Jag utmanar:
MathildaCurry
Julia
Lisa


fettisdag

Idag är det den berömda fettisdagen där man kan feta sig med semlor HELA dagen lång!! Birgitta hade gjort en massa semlor till alla som ville ha men när jag väl skulle ta en så var jag inte sugen! JAG inte sugen på semla! Det var ett mirakel så jag struntade i att ta en till och med! (: Duktigt Lollo!

Ni kanske har märkt att jag berömmer mig själv ofta, men det måste jag göra, måste tänka positivt! Försöker i varje fall ;)

Idag har vi kollat på Jesper när han spelar sportlovsfotboll, de har gått vidare till final nu som spelas på fredag klockan 09.30 så då ska vi ner och Hejja på Jesper igen! Det är riktigt kul att se på sportlovsfotboll när dom är sådär små! haha!
Träning ikväll, längtar som satan! Ska ner till gymmet innan och springa lite innan (: Det känns mkt bättre då tycker jag att sticka ner på gymmet och bara vara för sig själv i hörlurarna! Skitskönt!

Puss

/ L

PS Jag saknar Julia, DS

Träna hela veckan lång

Det här lovet ska jag tillbringa på gymmet, man blir så glad efter man har tränat!! Nu är jag väldigt glad men trött, måste städa men har inga krafter kvar till det.. Ge mig krafter!

Övrigt idag har jag väl inte gjort så mkt, jag och Joakim tog sovmorgon och stack sedan ner till Henrik o Jesper efter ett tag stack Joakim till jobbet. Tänkte då sticka och träna MEN jag hittade inte gymkortet!!! Så jag stack hem och leta i en timme utan att hitta den så då började jag packa upp väskan och där var det, i en av mina skor! :P Haha! Så då åkte jag ner till gymmet igen och körde ett stenhårt pass ;)

Ikväll är det Lipstick Jungle! JA!!!! Asbra ju! Så det längtar jag till.. Nej nu måste jag städa men ska nog sitta här en liiiiiten stund till bara (:

Puss o Kram!

/ L

Lugnt & skönt!

Idag har det varit väldigt lugnt och skönt må jag säga! Grannarna var väl ganska livliga inatt så Henrik blev fundersam men han somnade till slut igen.. På morgonen gick jag och Henrik upp och kollade på Asterix och Obelix, den var faktiskt rolig (: Joakim och Jesper fick sovmorgon! 10.15 vaknade dom när jag och Henrik kom in och väckte dom!!

Vi skjutsade hem grabbarna vid 13 tiden och då blev vi bjudna på mat också!  Lasagne, mums!

Henrik kom hem till oss igen vid 16.30 tiden så då var vi barnvakter igen (:

Just nu så sitter jag och längtar till utlandet och för att bygga en helt ny garderob, har allt i huvudet hur det ska se ut! Invändigt i varje fall ;) Haha! Så nu får vi spara pengar (:

OBS LISA: Nu har jag laddat upp bilderna ;)

/ L

Barnvakt

Idag har jag jobbat på Dressmann, gick väldigt bra (: Över förväntan i varje fall (: När jag hade jobbat klart så gick jag till hemköp och köpte hem fikabröd och tårta sen for jag iväg för att hämta "gabbarna" (Henrik och Jesper) som sover hos oss här inatt för att deras föräldrar var på melodifestivalen (: Efter jag hämtat dom så ringde brorsan som var hemma på besök och frågade om jag kunde hämta han och AL också och det gjorde jag! Vi satt och pratade och fikade tillsammans allihop. Man kan väl säga att det var Henrik och Jesper som stod för samtalen:P Superhunden Bolt diskuterades och eftersom vi andra inte hade sett den, förutom brorsan så var det bara dom som pratade :P Haha! Mkt skratt i varje fall (: Åkte senare och handlade med busungarna, bror och AL. Lämnade av AL och bror hemma och åkte sedan hem med barnen till mig och Joakim (grabben som inte får röra sig idag).

Vi har haft det supermysigt, VÄLDIGT mkt skrattsöta ungar och när man sitter och myser med Jesper, Henrik och Joakim i soffan så känns det som en liten familj, haha! Nu har barnen somnat (henrik somnade i soffan) och jag och Joakim sitter och kollar på scrubs och tar det lilla lugna, vi ska nog snart gå och lägga oss vi också för vi är helt slutkörda!

Puss hej leverpastej


/ L

Stress!

09.00 uppstigning
10.15 Gymmet
13.00 Till svärmor och svärfar
14.00 Hem en sväng
15.00 Till mamma Linda, pappa Hinz och Nora (:
17.00 Ner på stan och köpa present
17.30 Till Peter och fira honom
19.15 Hem en snabbis
19.30 Åka till kiropraktorn med Joakim
21.00 Hem till Peter och AC igen
22.15 Hemma!!!


Som sagt har det varit en hektisk dag! Flängt runt som tusan, men det har även varit en rolig dag med mkt folk och en söt Nora! (: Bild kommer upp troligtvis på söndag eller redan imorgon (:

Kiropraktorn för Joakim gick inte så bra, han hade aldrig sett en så konstig kropp förut, helt skev! Och jag kan ju inte göra mer än att hålla med, så inge alkohol eller rörelser för honom på 5 dagar i varje fall! Men jag hoppas att han blir bättre i mage, rygg, höft, knän, fötter och nacke :D Haha låter som om han har fel överallt men det har han ju iofs!

Imorgon blir det jobb på Dressmann för min del sen ska jag och hämta Henrik och Jesper som vi ska ha hemma här och de ska till och med sova hos oss..:D Mysigt med andra ord!

Nu hinner jag inte skriva mer för nu börjar samantha!



/ L

tankar..

Många tankar som virvlar runt i mitt huvud just nu! Fram och tillbaka fram och tillbaka fram och tillbaka... Inga bra tankar! Usch usch vill bara få bort dom! Kanske är bättre imorrn!

Ont i magen har jag också, klart slut!

/ L

LIME :D

Igår stack jag till gymmet, efter jag hade motionerat i en halvtimme på crosstrainern och skulle gå in till "gymrummet" så hade de gjort om ALLTING! Det var hur fint som helst! De nya rummen var limegröna och jättefina, men det var grymt varmt! Men det var roligt med lite omgjort, de limegröna väggarna var hur fina som helst :D Man blev glad som satan!

När jag kom hem var det inte så kul nå mer men jag kan inte skriva något om det!

Myran, jag tänker på dig <3

/ L

Popcorn = Svett?!

Har ni kommit hem förut och känt att det luktar popcorn utan att någon i huset har poppat popcorn? Det har jag! Imorse när jag vaknade och skulle gå på toaletten så kände jag en väldigt stark popcornlukt, mums tänkte jag men det var ju såklart inte Joakim som hade poppat popcorn tidigt på morgonen. Vad kunde det vara? Jo jag upptäckte att det var mitt knäskydd som på något konstig vis hade legat kvar inne på toaletten från gårdagens träning. Det var det som luktade popcorn. Det känns ganska konstigt att det skulle lukta popcorn så då blev jag att tänka, va fasiken finns det för tillsatser i popcornen?! Det är min tankeställare idag! 

Nu måste jag kila och plugga, ses sen! 

/ L 

Kärleksdag

Idag hade vi en hel dag fylld av kärlek i skolan. Vi blev indelade i grupper och sedan fick några som gick dramapedagogik ta hand om oss och vi fick prata om kärlek. Det var roligt att alla såg så olika på ordet kärlek! (: Jag tänkte på barn, Joakim och sommar! Men jag sa sommar till slut för det längtar jag så mkt till! fick sluta tidigt idag också så det var skönt, då fick jag börja lite med pluggandet som jag ska fortsätta med snart!

Träningen idag gick väl hyffsat i varje fall, synd bara att jag inte kan vara med på matchen för jag ska jobba då.. Ville hemskt gärna vara med på matchen eftersom vi bara har tre macher kvar :/ Inte kul det!

Kommer nog att få en ny favoritserie att följa hela våren "The Mentalist". Skit bra start!!

Nu ska jag gå och plugga för jag har prov på torsdag!

/ L

Please Don´t stop the music



Jag bara älskar spotify!

Lipstick Jungle

Jag har varit duktig idag, fast jag har lite kvar att göra men inlämningsuppgiften är snart klar och då har jag bara pluggandet till provet kvar innan sportlovet, känns skönt att få lov faktiskt man hinner göra så mkt mer då! Jag har plockat en hel del hemma idag men har inte hunnit dammsuga eller dammat ännu men tvätten och diskningen är klart och plockandet är också klart!

Undra vad man ska göra på sportlovet? Finns det nån som har några planer för mig? (A)

Är hemma själv just nu för Joakim är på "grabbmåndag" hos Nichlas det innebär att dom kollar på Innebandy och snackar förmodligen en massa skit ;) Joakim var så gullig när han kom hem idag, han ville mysa Mysa MYSA, han höll om mig och låg på mitt bröst ända tills han somnade. När han somnade tänkte jag smita upp och fixa lite här hemma men nej då vaknade han och sa att jag inte fick gå för han ville Mysa med STORT M ! Det var väldans mysigt!

Nej nu måste jag fixa iordning mig själv innan Lipstick Jungle börjar, det börjar om 15 minuter, så nu måste jag springa!

/ L


Måste..

.. Diska, tvätta, hänga tvätten, plocka, skura, damma, damsuga, vattna blommorn och PLUGGA. Så det blir en fullspäckad dag idag med andra ord fast jag sätter nog Joakim på en hel del eftersom jag måste Plugga, prov+inlämningsuppgift tills på Torsdag så nu gäller det att ligga i sista terminen och allt (: Dagen började ganska bra, var ner till gymmet på förmiddagen vilket jag inte skulle. Det var så mkt folk! Har aldrig fått väntat på maskiner förut och när man väl hade maskiner kom det folk och frågade om man snart var klar och om man sa "JA" så satte dom sig ner mitt emot och väntade på maskinen samtidigt som dom stirrade!! Hatar när folk ska kolla på!! Men jag tränade på i varje fall och det känns bra nu i efterhand (:

Nej nu ska jag äta och sen dra igång med städningen! Vi höres senare

/ L

Sängliggar dag

Idag har jag bara legat i sängen, mmm så skönt (: Myst med prinsen och kollat på slalom/skidskytte och massa skräpprogram :P haha! Men det var mysigt i varje fall! Just nu ska jag in i duschen för det är välgörenhetskonsert klockan 17.00 i Avenyn gå på det! De samlar in pengar till Lettlands barn!

Gårdagens kväll var mysig! Fast jag hade självklart glömt att köpa saffran till laxen! Så det var bara att åka till Hemköp men nej där hade dom inge saffran. Vi åkte till Willys, inge saffran där heller men på ICA var det ordning och reda! Där hade de köpt upp ett lager för de visste att det fanns dåligt med det i Ludvika! Duktigt ICA! Hem och gjorde mat det blev gott men lite för salt kanske :P Haha! Men men sånt som händer ibland. Vi gjorde Lax med Duschesse och saffransås med sparris och grönsaker, MUMS! Efter maten (cirka halv tio/tio) Vart jag dyngtrött och somnade i Joakims knä vid elva. han fick leda in mig i sängen och där slutar mysigheten för mig, men den fortsatte ju sedan på morgonen :)

Nu måste jag in i duschen så jag inte kommer försent, ska ta en promenad dit!

Kram

/ L


Uf, match x2 och alla stjärtans!

Min dag i korthet:
Uf-dagen var allt annat än lugn i början fy faaan vad jag stressa, var inte på mitt bästa humör precis! Var väldigt irriterad! Meeeen det blev ju bra till sist (:  Vid cirka klockan 12.00 gick jag och luncha med mor, Joakim och Julia det var mkt trevligt men vi fick lov att skynda oss lite eftersom jag skulle spela och hade samling 12.45.. Kom dit vid 13.05 och då var det bara att byta om och in och spela (:  Första perioden sög för min del men andra och tredje gick betydligt bättre, gjorde två mål och matchen slutade 5-2 till oss :D Efter det var det bara att springa genom duschen för att se på Joakim när han spelade. Den matchen var väldigt seg och tråkig måste jag säga men Joakim vann med cirka 13-2, han visste inte riktigt för det rann iväg i slutet då jag hade stuckit.

Till Willys för att handla och sen sitter jag här nu, 18.25 och då har jag inte varit hemma på hela långa dagen utan bara flängt runt. Drygt som  satan men nuuu ska jag bara laga mat sen är det lugnt hela kvällen!

Vin och lax, mums! <3

/ L

Frustrerad? JA!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! Nu dampar jag ur på den där monterj*veln! Satan också! Nej nu tar jag och går och lägger mig sen får allt lösa sig imorgon! Har hållt på med montern i 2 och en halv timme nu och är skitstressad över allt eftersom den inte klar för fem öre på grund av häftklamrarna! Sen är jag helt spånig i munnen också.. Men jag måste ge en STOR * till Nichlas (och Joakim <3) som har hjälpt oss så snällt! TACK!

Pratade med Hedlund nyss, hon lugnade mig väldans mkt! tackar för det, allt fixar sig imorrn (: Nu saknas det bara att grannarna ska hålla mig vaken hela natten och det brukar dom ju göra när det är fredag/lördag ! Men men, det visar sig.

Fredag den 13:e idag, är det därför allt går så snett?

Något positivt idag var den roliga eftermiddagen/kvällen med Elin och Joakim! TACK för det (:


Nu är jag på gång!

Nu så ska jag bara packa väskan och sedan ska jag och Joakim åka och hämta Elin på skolan (: ser fram emot det!

Ja det gick ju bra idag med UF grejerna! nu är det bara jag och Nichlas som ska bygga montern ikväll :) Det blir nog kanon ska vi se! Bygga och tapetsera sen får man väl fixa resten imorrn!

Nu måste jag springa! Kram!

Just ja TV funkar igen! joakim fixade den måste säga det sa han!

/ L

Förlåt fader för jag har syndat!

Ja det sämmer jag har syndat, jo det är säkert! Alldeles nu efter träningarna! Blev så jävla hungrig så det var inte klokt så jag..... Åt en ostrulle på Monte carlo :/ Har lite ångest över det men, ibland får man unna sig ;)

Just nu i denna stund suger mitt liv så otroligt mkt, och vet ni varför? Jo för att jag vet inte vad det är med tvn, det är bara myrornas krig på den! Så den åker säkert in på lagning.. Varför?! Och sen funkar knappt bokstaven T på tangenbordet  ibland så om ni ser att det verkar konstigt i orden så är det för att jag inte har sett att T:et inte funkar ibland, fast jag dubbelkollar mina inlägg. Något mer som suger är att Joakim har jobbat/jobbar eftermiddag denna vecka så det blir knappt nå mys... Och så vill vi inte ha det!

På lördag är det Alla <3 dag och vi ska stå på en mässa i gallerian, superkul (Y), tss är inge pepp på nånting just i detta tillfälle allt hänger nog ihop med att jag har syndat! Men nu ska jag inte deppa mer utan ta nya tag!

Just ja jag glömde, mamma ring mig om du läser detta ! PUSS!

HEJDÅ!

/ L

Uf uf uf uf uf uf uf uf

UF (ung företagsamhet) är det enda man tänker på just nu! Nog för att det är roligt men ibland kan det bli jobbigt, vi ligger väl liiite efter tidsschemat känns det som men det blir nog bra till slut! (: Hoppas inte Nichlas blir sjuk nu bara! för då går allt åt helvete ;) haha!

Igår kväll hade jag lite feber, kände mig hängig och så men idag mår jag bättre så idag ska jag träna :D Längtar till träningen ikväll, tror att den kan gå bra, känns som det! Jag ska i varje fall vara med på matchen nu om jag blir uttagen för det fick jag för min snälla grupp :D

Måste ju berätta vad jag ska göra imorgon också!  imorgon blir det en hel halvdag med Joakims systerdotter Elin (8 år). Det längtar jag till! Vi ska först till pärlemor och göra smycken, så himla kul! Efter det blir det bad i äventyrsbadet för
att sedan gå och käka kvällsmat på Mc Donalds! Kanske hinner med en fika mellan pärlemor och bad också så vi inte blir alltför hungriga när vi ska bada!

Ha det så bra allesammans

/ L

Blod svett och tårar

Det kunde man säga om friluftsdagen idag! Vi gick 1 mil !!
Det var kallt, blåsigt och de snöade! På hemvägen ska man väl
inte säga vad vi gjorde men det är så typiskt att dom just ska komma
precis då, vi är då bra klantiga vi! haha!

Idag blir det till att fixa en fin monter vi ska ha på mässan som är på lördag.
UF-mässa i gallerian! vi står på övervåningen som kom dit och kika vettja!
Men jag hoppas att jag kan vara med på matchen som är samtidigt som
mässan slutar, måste prata om det där med de andra..

Sitter och letar efter recept på lax eller räkor jag hittar några men jag vet inte
ännu. Jag och Joakim ska stå i köket samidigt och laga mat! Får se hur det går
jag är inte världens snällaste när jag är stressad i köket och det finns en
andra halva som sölar ner allting:P haha! Men det ska nog gå bra trots allt ;)

Har ni några bra recept på lax eller räkor?

/ L

Mina gelében!

Kom hem från träningen för ett tag sen och mina ben är allt annat än stabila!
Det blev gymmet innan också, ujujuj vad duktig jag är! Längtar tills morgondagens
frukost (har redan gjort en smörgås med ost, skinka, gurka och paprika) MUMS!
Träningen för övrigt gick hyffsat bra, våran "nollfemma" gjorde ju ett mål ;) HAHA!

Imorgon blir det till att promenera från skolan till Räfsnäs, undra hur lång det är?
Kan det vara mellan 3 - 4 km ? Något sånt skulle jag kunna tro att det är i varje fall!

Usch vad jag saknar Julia! Sen vill jag att Joakim ska komma hem någon gång
så att man hinner mysa liiiiite grann, men jag får vänta till fredagen eftersom han
går eftermiddag denna vecka!

Godnatt alla läsare!

/ L


Duktigt lollo!

Jag är så duktig, jag måste bara berömma mig själv. (:
Har nyss kommit hem (har haft hål i 1,½ timme just nu av 3) från sporthallen, har varit där på hålet och simmat med mamma! 40 längder hann vi innan hon skulle tillbaka till jobbet. Visst var vi dukiga? :D
Senare idag tänkte jag ner på gymmet och värma upp lite innan innebandyträningen, får se hur det blir med den saken...

Somnade cirka 20.20 igår kväll och vaknade 08.10 imorse (försov mig lite) så jag har nästan sovit 12 timmar inatt. Det behövdes verkligen! Så då var de bara att ta på sig första bästa plagg jag såg och springa iväg till skolan. Men det gick bra det!

Nu ska jag plocka lite här hemma!

/ L

Dansa i bilen är kul

Fick VG på provet,  det var såååå skönt!

Efter skolan var jag och körde ett riktigt hårt pass på gymmet, det känns väldigt bra med crosstrainern nu! Kändes som om jag kunde springa i evigheter meeen det kunde jag ju inte eftersom jag skulle och fika med Lisa, Emelie och Carlos. 
Skjutsade hem Lisa till sig vilket också var trevligt för vi dansa dansa dansa i bilen :P
 
Just nu sitter jag här och är hur trött som helst, kroppen är inte van att gå upp så tidigt som jag gjorde idag
men jag ska försöka att hålla mig vaken för ikväll är det Lipstick jungle och det får man då inte missa ;)
Fast jag sätter nog det på inspelning ifall att jag somnar ! (:

Idag fick jag en sån där känsla så att det blir att pirra i hela kroppen, jag blev nervös! Så fort jag tänker på Balen, studenten, säckgången nej men GUD vad jag längtar! Det är då helt sanslöst!



Vi höres imorgon!

/ L

Balbiljett

Nu är balbiljetten inhandlad så nu kan jag slappna av lite grann!
Gick upp 05.00 imorse för att hinna göra mig i ordning för att sedan gå och ställa sig i kön in till skolan. Men det var det värt eftersom man fick en biljett ^^, Fast nu är man lite trött men det får man ta!

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att min nästa lektion ska börja, då ska vi få tillbaka våra prov. Nervös inför det eftersom vi hade prov i bokföring, men det går nog fint för det kändes bra på provet!

Hej så länge!  

/ L

Vad tycker ni?

Nu har jag fixat lite med sidan fast den är inte riktigt klar än men snart så!

Gårdagen var hur rolig som helst! Curry var här och vi satt och snackade på pizzerian, vi snackade hemma och vi snackade i bilen, hur trevligt som helst, tack för hjälpen också (:

Jag och Joakim åkte ut till Saxdalen för att kolla på huset som har kommit,
det kommer verkligen att bli fint där ute vid sjön och allt!
Just nu sitter jag hos mor och far, vi har precis fått mat här vilket var mkt gott! Snart ska jag hem och lägga mig för imorgon ska vi till skolan väldigt tidigt för att köpa balbiljett.

Men nu ska jag och Joakim åka hem och fixa lite hemma men jag vill ju såklart fråga en sak innan
 - Vad tycker ni om bloggens design hittills?

Tacksam för alla svar!

/ L

Omgörning

Nu sitter vi här och gör om min sida, får se hur det blir när det är klart (:
Curry hjälper mig också, bästa hjälpen!

/ L

Välkomna!

Hej och välkomna till min nya blogg.
I denna blogg kommer ni att få se hur jag har det i mitt lilla liv (:
Tänkte börja med att presentera mig själv!

Louise Kull heter jag och bor i en liten stad i Dalarna i mellansverige.
Där känner alla varandra men trots det så är det en charmig stad. Jag går sista året på gymnasiet och längtar hur mkt som helst till studenten! Fast innan det ska jag kämpa med två saker, skolan och träningen!
Varför skapade jag den här bloggen för då? Det har jag faktiskt ingen aning om, är nog för att alla frågar om jag har en blogg eller ej men nu har jag en!
På fritiden ägnar jag mig åt att spela innebandy och träna på gym. Men jag träffar även mina kompisar så mkt jag hinner! (:

Ja, sen finns det väl inte så mkt mer att säga så skriv om det är något

/ L

RSS 2.0
Test