alla flaggar för lollos mormor!

Åter igen sitter jag här i saxdalen och väntar på mat ;D haha! Härliga tider..

Måste säga att vi flaggar inte för kungen idag utan för min mormor som också fyller 65 år! GRATTIS!

Ha en bra valborg allesammans jag spenderar min i saxdalen med god mat, dryck och (förhoppningsvis) en fin brasa.

/ L


Ensam

Ja då var jag ensam hemma heeeela helgen lång. Ojojoj, Joakim är i Tyskland och hälsar på sin vän Fredrik. :) Men jag har en massa att göra här hemma under tiden så det gjorde faktiskt inte så mkt att han är där just denna helg. Jag jobbar precis heeeela helgen och när jag väl är ledig har jag ett fullspäckat schema, tipp topp!! För då kan det inte bli långtråkigt, förutom när man ska sova då..

Älskar dig Joakim ha det så skoj i Tyskland :D



/ L

Vilse i pannkakan

Eller i varje fall i halsen. Var upp till lasarettet idag och de var tvugna att vänta på provresultaten men annars så såg det bra ut i min hals. Konstigt, jag som känner mig så jävla uppsvälld! Kanske får ta en pastis att gurgla med..
Ansiktsbehandlingen var gudomligt skön och välbehövlig i varje fall :) Fast ögonbrynen kommer jag nog måla dit igen, tyckte de blev lite för smala.. Men det kanske bara är jag. Jag tyckte om mina lite tjockare ögonbryn..

Nej, jag är så grymt trött så det blir nog en tidig kväll ikväll. Puss och Godnatt!

Ps: Imorgon fyller Joakim 24, oj oj oj .. Ds

/ L

To do - lista

Har en låååång "to do" - lista idag ... Och nu fick jag ännu en sak att göra nämligen åka till lasarettet och kolla halsen för jag är snart inne på min 5:e vecka med halsont.. :/ Men vi får la se, de kanske gör någonting åt det :)

Nu måste jag börja och jag börjar dagen med en ansiktsbehandling hos face it :)

/ L

Kort summering

Hemma efter en otroligt bra helg i storstaden. God mat, dryck och trevligt sällskap, bowling, studsmatta, knän ur led och solstolar. Tjaaa, det är nog så vår helg har varit i korthet :)

Dagen idag har jag spenderat uppe på hammarbacken för sol och mat, hur mysigt som helst med min kryckhoppande sambo ;)

Imorgon ska vi till Borlänge och köpa cykel (Y) på det! (Y) betyder tummen upp för dom som inte visste det ;D

Nej, nu börjar Nikkileaks. Ciao!

/ L

Kortdag

Tjena bloggen!

Nu håller jag på att göra mig i ordning för jobbet som är idag 09.30 - 14.00 sen är det dags för det jag har längtat efter sedan förra året :) Ska försöka ta bilder så ni får se, men på senaste tiden har jag glömt av kameran ;)

Glad påsk på er alla läsare :) Kram!

/ L

Äntligen färdig

Äääntligen färdig, hann till och med raka benen också ;) Det ska ju bli fint väder till påsk och då måste man bättra på solbrännan ;)

Nu ska jag sitta i soffan, äta jordgubbar och kolla på mästerkock och grey´s :)

Vi höres kanske imorgon, om inte så hörs vi på söndag/måndag :) PÖSS!

/ L

Snart klar

Nu är det bara dammsugning, packning, liite disk och bädda rent i sängen kvar (om jag inte kommer på något mer under tiden). Sen kan jag bara njuta av kvällen :) Måste äta innan maten svalnar också :)

/ L


En liten paus mellan intervallerna

Har tagit en liten paus med allt jag har att göra idag. Har precis gjort klart tårtan och satt på en tvätt samt förberett diskvatten så snart ska jag diska och ta reda på allting :) Det ska bli skönt när allt är klart, det går ganska snabbt när man väl börjar :)

Ikväll är det mästerkock - finalen! Jag hejjar på Jenny tycker hon är så jäkla duktig! Och sen är det veckans grey´s anatomy avsnitt såklart :) Och sen är nog kvällen slut för mig för jag har inte sovit mycket natten som var..

Imorgon åker vi till Sthlm också :) WIIIE! Påsken here I come! :D



/ L

Soffan deluxe

Efter en väldigt lång arbetsdag så sitter jag i soffan och plöjer igenom några avsnitt av glamourama2. Man fastnar lätt för det!

Imorgon ska jag bara jobba mellan 08.00 - 13.00 (skönt). Sedan ska jag hem och fixa iordning en skagencheesecake :) + att jag ska packa, tvätta, åka till bolaget, städa, diska, byta i sängen osv osv. Ja ni förstår, fast jag inte kommer att jobba imorgon så kommer jag ha en hektisk dag men då går dagen snabbt och sen är det torsdag och då jobbar jag bara en liten stund sen åker vi till Sthlm :) Firar påsk!

Ha en trevlig kväll alla!

/ L

Nyhet

En nyhet i dip hyllan är denna goda dip:



Åt den alltid som litet barn men sedan tog dom bort dippen och både jag och mor blev helt knäckt! BUT IT´S BACK! :D

/ L

Ny dator :)

Nu har vi äntligen en ny dator! :) Och den är snabb! ;D YES!! Sitter och installerar en massa program som vi måste ha bara! :) Men snart är det klart och då kan jag bara sitta och softa med datorn i knäet! :)

Obs: Min förkylning är inte bra än, dumma hals!! VILL TRÄNA!


Strålande sol

Gårdagen var tipptopp! Joakim, mor och far badade igår (utomhus) bör jag tillägga att det var kallt? Hade också velat bada men jag blev nedröstad eftersom jag är så pass förkyld ännu.

idag är det ytterligare en dag med strålande sol! YES! tror det var 17 grader i skuggan och ingen vind så nu blir det hårdpressning idag. Kanske inte det bästa mot min förkylning men vad gör man inte när det är soligt ute :)

Hoppas ni har en härlig och mysig söndag! :D

/ L

Datalös

Just för tillfället har vi ingen dator vi håller på att vänta på våran nya som kommer på måndag! :) Längtar!!! För det har bara varit krångel med den gamla!!

I idre hade vi det kanonbra! 3 fina soliga dagar hade jag och 2 soliga men BLÅSIGA dagar så nästan alla liftar var avstängda..

Nu sitter vi ute i saxdalen och blir bortskämda hos mor och far (igen) så jäkla mysigt. Vi har legat ute och solat hela dagen! :) Och imorgon ska det bli ännu varmare :D JIPPIE!!!

Det blir kanon imorgon det så nu kommer jag bli bruuun (kanske).

/ L

en update

Det är inte var dag man sitter och jobbar på sin lediga dag. Men just nu gör jag det eftersom jag snart ska resa bort och detta måste bli klart innan de..

Idag har jag ett hektiskt schema och likaså imorgon. Idag ska jag luncha med mor min på stan och sen handla en massa ingredienser så jag kan hem och göra pizzabullar inför resan. Sen ska vi och fira Joakims far som fyller år, han är då ett riktigt skämt han ;) 1 April idag så passa er så ni inte blir lurade. ;)

Imorgon är det högskoleprovet som står på schemat.. Ojojoj det ska bli "intressant" har inte hunnit pluggat i princip någonting så jag ser det som en övning ;) Känns nästan helt onödigt då jag hoppas att jag kommer in på universitet/högskola till hösten. Men man vet ju aldrig ;D

Jag och Joakim var ju nyss i gbg och vi hade det KANONBRA där men jag glömde kameran så jag kan inte  visa några bilder. Det var så sorgligt att åka därifrån så jag nästan fällde en tår i bilen... Det är alltid så roligt där!!

Nej nu måste jag ta och göra mig i ordning så inte mor min behöver vänta ;) Hehe!

Just ja, jag måste ju berätta att jag har börjat jobba heltid! Kul va?!! Grattis till mig ;) hehe

PUSS PÅ JULLAN <3

/ L

RSS 2.0
Test