GLAD PÅSK

Jag får önska alla en glad påsk (: GLAD PÅSK så hörs vi när jag kommer hem på söndag eftermiddag, kram!

/ L

KAOS

Dagen idag kan man sammanfatta med ett enda ord, KAOS! Kaos med bilen som krånglar så det blev väldigt stressigt där men vi får den fixad imorgon (troligtvis) så det är bra eftersom jag åker till sthlm på kvällen där (:

Kommer nog inte hinna uppdatera något mer om jag inte uppdaterar från sthlm, vi får se helt enkelt annars får ni ha en väldigt bra påsk (: GLAD PÅSK mina underbara läsare <3

 

Påsken förra året, hard rock café och Bonos brallor ;)

 



Jag och bror som inte åker med i år :/ Inte AL heller, tråkigt! Men de måste plugga.

/ L


Dumma dumma mage

Buuuhuuu, magen är fortfarande dum och jag har precis sagt att jag inte kan följa med till Leksand och kolla på hockey :/ Joakim är och köper en massa godsaker som jag var sugen på till mig och det var nyponsoppa och blåbärssoppa (: Mumma sen ska han köpa tranbärsjuice ifall att det är urinvägsinfektion fast det inte svider i murran :P Men det gör så sjukt ont i magen!! Tur att nya ToppHälsa kom med posten idag, lyckades få två tidningar på nått konstigt sätt! :P Får ringa dom imorgon och fråga varför ;)



Jag o knugen för 2 år sedan, shit vad tiden går!

Är det någon bra film som går ikväll, eller något annat bra? Vill kolla på hockeyn men det går ju inte nu :(

Nu ska jag vila, ta hand om er!

/ L

Piss mage

Inatt har det vart en sådan där hemsk natt igen där magen lever sitt eget liv! Fy fan ville bara skjuta mig själv, så ont gör det!! Och stackars Joakim som jag skäller på då så fort han gör/frågar någonting... Så det blev att boka av träningspassen idag :/ Tråkigt! Men nu är det mycket bättre, kan sitta rakt och sånt nu i varje fall (:

Igår kväll kollade jag på en film - Bröllopsduellen, den var väl sådär. Handlar i princip om hur 2 bästa kompisar förstör varandras bröllop pga att bröllopsfixaren  råkat boka in deras bröllop på samma dag. Dessutom har den ett väldigt väntat slut. Så den får bara LL+.



Nej nu ska jag fixa iordning lite frukost. Hörs! Ciao

/ L

Hemkommen, utvilad och en härlig morgonstund

Har en mysig morgonstund med mig själv, då jag kan göra preciiiis vad jag vill så det fick bli att ta en lååång dusch och sitta vid datorn samtidigt som jag har scrubs på (: Ska nog lägga mig och läsa snart, men vågar inte riktigt ännu eftersom jag är så trött ;) Jaja här kommer ett gäng bilder i varje fall ;)

 

När vi kom fram till rummet hade svärmor överraskat oss med en fruktkorg, choklad och mousserande vin (:

 



Joakim roade sig själv genom att sitta i kamin



Jag efter bubblet, massagen och badet och innan maten (:



Okej tänk bort joakim, tänkte bara ta kort på den fina atmosfären ;)

Tog inte några fler kort för det var så dåligt väder och man glömde av kameran, men vi hade det underbart! Jag njöt verkligen (: Och om ni åker till Lokabrunn någon gång vilket ni måste så måste ni ta massagen/badet med tallbarrsolja helt gudomligt och man blev alldeles varm i hela kroppen efteråt (den sätter igång blodcirkulationen rejält)

 

Köpte även med mig lite saker hem (:

 



Hela 3 goodiebags följde med mig hem (: Fast en grej kan jag inte visa förrens efter påsk eftersom det är en present ;)



Ett armband från "pearls for girls"



En massa olika tesorter och en tallbarrsolja (:

Ja det var väl i princip det som följde med hem (: kan som sagt inte visa det sista.

Ha det så bra så hörs vi senare, ciao!

/ L


(:

Hej på er!
Nu sticker jag till jobbet sen är det lokabrunn som gäller. Har vart en allt annat än bra natt inatt. Har sovit max 3 timmar pga att jag fick sånt sjukt magvärk, har aldrig haft så ont! Satt dubbelvikt på toaletten och visste inte vart jag skulle ta vägen. Brukar få så när jag är kissnödig på natten men vaknar inte förrens jag är så kissnödig att jag har ont i magen och inte kan kissa ändå, kul? NEJ! Men nu mår jag fint, fast lite trött :P



/ L

Packa, pack, pac..... Zzz

Åååh här sitter jag, har gjort det jag ska göra ikväll förutom en sak.... PACKA! Det är så sjukt tråkigt att packa så jag har setat här lite extra ;) Men nu måste jag verkligen packa, för nu är jag trött och vill sova men det går ju inte förrens jag är klar!! TRÅKIGT! Kanske ska göra det imorgon? Njaaaa då kommer nog Joakim bli TOKIG på mig. Jaja, kom igen Lollo kom igen!

 

Nyår 07/08 (Vet inte varför det står 09 för så var det inte;)

/ L


Längtar tills imorgon (:

Imorgon drar jag och Joakim till Lokabrunn på SPA (: Yes! Äntligen (: Så imorgon klockan 18 får alla tänka på mig för då ligger jag och får en timmes massage och efter det blir det 3-rättersmiddag (: mmm!

Så nu måste jag ju ändra min nedräkning, blir mycket nedräkningar nu framöver (:

Ikväll blir det chips och dip med laktosfri gräddfil/creme fraiche. Måste testa för får VÄLDIGT ont i magen av mjölkprodukter nu för tiden så måste prova något nytt (:

Nej nu ska jag in i duschen, Ciao! Hörs på lördag (:

/ L

Bilder

HEJ!

Precis hemkommen från 2 dryga pass, pilates och cirkelstyrka. Ujujuj, helt slut i hela kroppen och ikväll är det bodypump. Tror ni att man kommer ha träningsvärk imorgon? ;D

Har tagit tummen ur röven nu och fört över lite bilder från helgerna som vart så Enjoy! ;)

 

Curry och Gardsiö (:

 



Linn och Virre



Ida, Heda och Gabby



Sofia och Lina



Yepp, så kan man ju se ut. Jansson och jag



Vackra Curry (:



Och vår tränare får avsluta bilderna och festen ;) Haha

Glömde att jag hade kameran med mig där ett tag så det blev inte mycket bilder att hänga i julgran, men några styckna i varje fall (:

Nu ska jag laga mat till en sovande halvsjukling. Ha de!

/ L


Lagfest

Nu var det längesen jag uppdaterade, men har faktiskt haft fullt upp och idag har jag inte vart alltför kaxig!! Lagfesten igår var suverän. Synd att alla stack så tidigt :/ Eller vad man nu kan kalla det ;D Haha! Jag var på nerevåningen i kanske 30 minuter sen när jag kom upp var det 2 tjejer kvar (Y) Toppen ;) Eller inte.. haha.

Nej nu ska jag kolla lite mer på ballar av stål, det kommer säkert ut någon bild från festen imorgon ;)

/ L

Hinner inte alltid med

Ojojoj, man hinner ju inte uppdatera nu för tiden känns det som. Jaa det är inte så jättemycket som händer mer än att jag jobbar, städar, lagar mat, TRÄNAR och festar.. Det är mitt liv just nu ;) haha

Dagen idag tog jag i varje fall vara på! (: Ner på cirkelträningen och körde ett hårt pass, phu och sen hem för att städa från klockan 11 - 18 !! Bytte om och stack på innebandyträning och sen när jag kom hem för 1 timme sedan så lagade jag mat och har precis ätit. Nu måste jag gå och lägga mig för det är en lång jobbdag imorgon. 10 timmar ;) Men tid är pengar!:P

TAGGA FÖR LAGFEST PÅ LÖRDAG DÅ ! (:



Gammal bild, gammal lagfest ;)

/ L

TAck för gårdagen

Vilken rolig kväll/natt det var igår! Tack alla som var inblandade (: Idag har vi kollat på innebandy och fotboll hela dagen typ. Blev väl inte de resultaten man hade hoppats på i alla matcher men ändå ;) Ser ju lovande ut!

Jag och Joakim kommer att ha FULLT UPP nu ett tag framöver... Första lediga helgen........ Håll i er ....... 7:e - 9:e MAJ!! Fyyyyyy faaaan alltså. Kommer säkert att dyka upp något då någon gång också, men man får väl kanske börja prioritera? ;) Meeen då kommer tiden att gå fort till sommaren är här ;D

Nej nu ska jag gå och lägga mig snart, imorgon ska jag ta vara på dagen. Ett cirkelstyrkapass klockan 10.00 och efter det MÅSTE jag hem och STÄDA (alltså ser ut som skit här och jag kommer inte att ha tid någon annan dag i veckan så det måste bli av imorgon, tyvärr)!! och sen på sen eftermiddagen/kvällen är det innebandy som gäller..

/ L

Så....

...Ses vi i vimlet?



/ L

Grattis anna

Hej bloggen!
Pratade precis med Lisa, shiiiit vad längesen det var! Saknaden är stor! Men vi ska hitta på något på måndag så det blir nice (:

Får passa på att säga grattis till min Kusin Anna som fyller 30 idag ;D GRATTIS! Hoppas du får en bra kväll!



Nu ska jag börja göra mig iordning för kvällens bravader! (: Fira Malin för att hon fyller 20 på måndag! Tjoho!

XOXO

/ L

The ugly truth

Såg på en sjukt rolig och bra film nyss den får LLLLL+. Så jäkla bra och rolig! The ugly truth heter den ;) Nej den måste ni se!! (:

 



Nu ska jag lägga mig och sova, upp tidigt och sticka till gymmet imorgon! (: cirkelstyrka here I come! ;D

/ L


Saknaden är stor

Hade saknat min Jullan väldigt mycket måste jag säga, vi hade så mkt att prata om att vi inte hann prata om allt ;D haha! Så vi får hitta på någonting mer alldeles alldeles snart! Hoppas jag ? (: Saknar mina kompisar mer och mer nu när man jobbar så mkt, är otroligt tyst på telefonen :/

Var hemma hos mor och far igår och åt mat, det var sååå gott (: Måste göras oftare även det ;) haha!

Ikväll tar jag det lugnt, kom hem från jobbet för ca 1 timme sedan och gjort mat och ätit sedan dess. Snart är det Grey´s Anatomy ;D TJOHOO! Det blir nice!

Nej nu ska jag fixa lite innan det börjar, ciao!

XOXO

/ L

Jullangullan <3

Vet ni vad jag ska göra idag? VA MED JULLANGULLAN! Guuuuud vad längesen det var nu... Måste säga att det är mycket pga mig, för jag jobbar typ heela tiden och ibland vill man vara med Mr.J och sen vill man hinna träffa la familia som man nästan aldrig träffar nu för tiden när man har en lucka över, men idag då är jag ledig! TJOHO! Saknar hon så mycket <3



Nu ska jag krypa ner till joakim och kolla om han är på G upp ur sängen ;)

 

XOXO

 

/ L


Bikini

Har kört ett stenhårt pass cirkelstyrka med emelie på morgonen, så nu är jag heeelt slut! Men kul vare! Ska börja köra det lite oftare, men jag har ju så svårt att komma upp på mornarna. Kanske blir att gå lättare sen..

Solen skiner så vackert nu och på vår balkong kan man sitta i bikini (: Hur härligt är inte det? ;)

Nej nu ska jag hänga tvätt och snart laga mat för Joakim vaknar 14.30 ungefär. Fast skulle kunna tro att han är SUPERTRÖTT idag och att han sover liiite längre.

XOXO

/ L

Take it eaaaaaaasyyyy

Kanske skulle ha tagit det lite lugnare igår! Nu har mitt huvud slutat snurra, tror jag ..... Fast det blev en som mådde sämre ;D

/ L

Ett gott skratt

Jag och Joakim är inne och kollar på hotell (brukar göra det emellan åt och drömma oss bort), vi kollade på ett i malaysia och då stod det såhär :

Allmänt: Restaurang, Bar, Dygnsöppen reception, Trädgård, Rökfria rum, Värdeskåp, Bagageförvaring, Gayvänligt, Luftkonditionering.

Det är ju i varje fall skönt att veta att det är Gayvänligt ;D Haha!

Källa

/ L

Bloggtorka

Har ingen lust att blogga nu när solen är framme hela dagarna och då jag äntligen är ledig (: hihi. Jag och Joakim ska ut och äta på China senare ikväll så vi ses där! Ciao

/ L

shake

Skakar i hela kroppen, hur ska man ta sig upp från sängen imorgon? Den som lever får se :P hahaha!

Nu ska jag fixa mat och duscha, ingen innebandy för min del :/ Skakar för mycket ;D

/ L

bad update

Dålig update här minsann! Men jag har ingen tid känns det som! Jag jobbar och jobbar och jobbar och sen när jag väl kommer hem vill jag vara med Joakim så mycket som möjligt eftersom vi inte träffas på dagarna (han jobbar natt och jag jobbar på dagarna och kommer hem ca 19.30) och sen måste man ju laga mat och sköta boet mellan det också. Men ska försöka att blogga så mycket som möjligt.

Håller på att läsa en riktig tjejbok nu också, Elsas mode av Sofi Fahrman. Riktig rolig bok måste jag säga, en sådan där bok jag bara inte kan lägga ifrån mig ;)

Längtar tills på onsdag/torsdag då jag kan börja träna igen :D TJOHOO! Då blir det hårdkörning ;) Sen på fredag verkar det som att det blir skidåkning i smedjebacken! (: Och på lördag ska förmodligen jag och Joakim ut och äta på china ;D

Ikväll väntas räkor (riktiga västkusträkor) och ett glas vitt (för mig) ;D MUMS

/ L

RSS 2.0
Test