Ojojojojojojoj

Ojojojojojojoj vad trött jag är. Men jag tar allt från början!

Gårdagen var det jobb som stod på schemat, som vanligt. Meeen jag ska inte klaga! Efter jobbet stack jag till Saxdalen där mor, far, bror, A-L, Johan, Eva-Lena, Pontus och Linnéa var (: Fasiken vad trevligt det var, man har verkligen saknat Linnéa hemma i Ludvika (: Satt och pratade gamla barndomsminnen och vad hon gör nu för tiden eftersom hon lever ett spännande liv på sjöss (:

Prinsen ringde (han var på match i mockfjärd) och sa att han hade blivit skadad. Så stackarn får gå på kryckor en tid framöver. Vi ska till sjukan och kolla hans knä på måndag.. :/ Hoppas det inte blir långvarigt för honom.

När det var dags att sova var jag så nervös, låg och rullade runt i sängen hela natten och fram mot 03 tiden somnade jag äntligen MEN jag vaknade HELA tiden! Var så nervös eftersom det var jag som var "chefen på stället" för första gången på Jysk skulle jag öppna helt själv (larm och djävulskap) och stänga helt själv. Sen skulle jag fatta viktiga beslut om det behövdes ;) Men det gick HUR BRA SOM HELST (: Så jag är meganöjd! Blir samma procedur imorgon men då kommer jag inte att vara lika nervös som idag (:

Nu sitter jag hemma och väntar på att Kusinerna ska komma (: Alla är hemma från sina hem i Kalmar, Göteborg och Linköping (: Så det ska bli grymt kul!! :D

/ L

TJOHOOO!

HEEEJ!
Ni har saknat mig förstår jag, man känner sig inte riktigt i form att sitta framför en dator när man jobbar från 09.30 - 19.30. Man har inte riktigt den tiden känner jag för när jag väl är hemma vill jag umgås med prinsen, laga mat och slappa i soffan (: Men idag fick jag en stund över nu när jag sitter här och äter en ny räkgryta som jag slängde ihop ;) MYCKET GOD och ganska stark ;) Det går ju att göra mycket gott bara man har en gnutta fantasi och detta blev fantastiskt gott :)

Det känns i benen att jag inte jobbat på ett tag! ojojoj, sen får man komma in och köra 10 timmars pass ;) Haha! Fast imorgon jobbar jag bara 8 timmar (: Så det är skönt, men sen får man jobba hela helgen också, mindre kul men man tjänar bra med pengar då det är 100% OB :D GALET!

Nu ska jag spela in inlåst så jag och Joakim kan kolla på det någon gång.. :P

Nej nu måste jag fortsätta att äta men jag slänger upp en bild på maten (:




/ L

Slappa (:

Helt paj efter idag! Ojojoj, så nu blir det enbart att slappa framför tv:n efter jag har diskat och plockat ihop i köket :/ Imorgon blir det jobb 9.30 - 19.30 hoppas det går snabbt!! (: Ingen träning för mig imorgon heller fast jag vill men ingen idé...

 

/ L


Mycket fix

Påväg till gymmet nu, gud vad jag är duktig! Har även haft mor min här på lunch så man fick prata av sig lite ;) Haha! Annars blir det så ensamt på förmiddagarna ;D Sen har jag hållt på att fixa med A-kassan osv.. Så nu vill jag verkligen ner på gymmet. Efter det blir det mycket fix på stan och med bilen! Så nu hinner jag inte skriva något mer....
CIAO

/ L

Spring i benen

Åh jag har sån spring i benen, men eftersom hälen inte är bra än så måste jag ta det lugnt! :/ det suger! MEN då passar jag på att fixa hemma istället :D Ojojoj, tror det aldrig brukar vara så fint hemma som nu ;)

Föresten har ni hört om hon som tog vaccinspruta mot svininfluensan? Hon kan inte gå framlänges eller prata längre, helt sjukt. Hon kan bara gå baklänges och prata när hon springer.. Strange..

/ L

Köttfärsbiffar med ädelostsås och rostade grönsaker.

Här kommer receptet på min mat (: MUMS!

Köttfärsbiffar:
Ca 400 g nötfärs
½ rödlök (finhackat)
1 ägg
Oregano
Grillkrydda (Jag använde en honungsgrill)
Salt och vitpeppar
Olivolja till stekning

Sås:
2 dl Matlagningsgrädde
Ädelost efter tycke (använde ädelost på tub)
½ grönsaksbuljong

Rostade grönsaker:
Rödlök
Morötter
Paprika
Flingsalt
Olivolja (ca 1 dl)
Balsamvinäger (ca ½ dl)
Timjan

Blanda ihop allt till köttfärsen och låt det dra en stund medan du hackar grönsakerna. Lägg grönsakerna på en plåt och ha på övriga ingredienser, blanda väl. Sätt in plåten i ugnen på 225 grader i ca 25 minuter. Medan grönsakerna är inne på "rostning" så steker du biffarna (jag delade satsen på 3 biffar) och kokar ihop såsen.

FÄRDIGT!

Smaklig måltid :D

/ L

mat

Inge gym för min del, fan va seg jag är idag! Men laga mat har jag precis hunnit med (: Så titta och njut ;D Haha





Receptet kommer senare för nu ska jag se på SATC :D

/ L

ny dag

Jahaja, ny dag, nya möjligheter? Eller ny dag, ännu en dag i soffan? ;D Det är dagens fråga! Vet inte om jag ska ner till gymmet ännu eller hur jag ska göra om jag ska ta det efter maten eller..

Jag kan ju inte träna innebandy denna vecka i varje fall pga min häl! Så då måste man ju roa sig med att pumpa musklerna istället, eller?

Det blir nog lite fifa medan jag funderar ;D

/ L

tung tung tung och hejja liverpool

Åhåååå, nu börjar man känna sig lite tung i huvudet. Men det hör väl till ;) trött som en gris är jag också! Men det snurrar inge nu i varje fall!

Jag och Joakim tog cyklarna ner för att kolla på innebandy. Men herrejösses i jesus namn vad dåliga Ludvika var. Har nog inte sett sämre match med dom! Det finns då bra många som inte borde ha spelat idag :P Sen blev det ostrulle på monte carlo som jag precis har käkat upp.

Nu hejjar vi för fullt på liverpool, kom igen nu! För ni har då inte startat bra på säsongen... Och sen blir det bara mys och fifa resten av kvällen! kommer nog somna TIDIGT ikväll :D

/ L

Vilken kväll (:

Två ord, vilken kväll :D Tack så mycket Camilla! Man var inte stabil nyss när man vaknade mitt på blanka dagen ;D Haha! och huvudet är tungt! Blir att ta en promenad ner till sporthallen snart och kolla på Ludvikas herrars match (:

/ L

det var det här med kläder? :S

Jahaja, då ska man kanske börja göra sig iordning? Fan jag vet inte vad jag ska ha på mig :S Men det kommer att bli en grym kväll med bästaste Camilla :D PARTEEEEY!

/ L

Phuuuuu

NUUUUU är jag klar med allt! Phu, det var en pärs! Helvete! Sen var det lite att plocka undan också som man hade använt som städredskap osv (: Nu är jag grymt trött och ska gå och lägga mig i den sköna nybäddade sängen! Hörde precis att grannarna var i full gång med sin sängkammarlek så man kanske får sova ostört inatt ;) haha!

/ L

turbofredag

Okej, jag fick städmani denna kväll så inget myspys här inte utan jag har konstant städat sen ca 20.30 ;D och jag är inte klar ännu och klockan är nu 00.34!!!!! Hittills har jag:

 - Fixat med DVD, VHS inne i sovrummet
 - Fixat med filmerna i vardagsrummet
 - Tvättat två tvättar är inne på tredje nu
 - Diskat ALLT!
 - Dammat
 - Dammsugit
 - Skurat golven
 - Putsat och städat hela badrummet
 - Lyft upp tunga grejer i garderoben (det var för tungt för Joakim)
 - Vänt på sängarna (ska man göra ca 2 ggr/år fast jag gjorde första gången nu)
 - Bäddat om sängen
 - Kastat ut sängkläder på luftning och skakat dom
 - Skakat mattan
 - "Möblerat om" i vitrinskåpen så våra nya glas fick plats
 - Tagit bort gamla glas i vitrinskåpen
 - Rensat svarta "stenar" för jag vill bara ha vita kvar i min blomvas (det var blandat svart och vitt) Fast med det är jag inte riktigt klar med ännu...
 - Rensat sängborden för det såg förjävligt ut!
 - Rensat i köket i lådor och skåp

Och snart ska jag
 - Hänga den sista tvätten 
 - Putsa glaset på bordet (det är det drygaste av allt!!!)
 - Rensa bland posten som vi fick medan vi var utomlands!!

Detta kan jag kalla turbofredag!!!!! Hungrig som satan är jag nu också! Imorgon ska vi till mor och far och byta våra däck på bilen, snikar in en lunch där också sen på kvällen ska jag och Camilla ut och röja SATAN!

/ L


ARG

Är så arg så jag skakar! Och hungrig på det, inte min kväll just nu! Jag som hade det så bra innan :/

OH NOOOO!

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ, fick precis veta att Eddie skulle sjunga Beautiful Day med U2. Han kommer sjunga sönder låten :( BUUUUUUUUUUUUUUH Tycker inte om honom! Fast han var ju bra förra veckan med sin Jackson låt..

/ L

Då är det slut på veckan ....

Då är det slut på veckan å de är dags för fredagsMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYS! Med mig själv ;D Haha För Prinsen ska på SMÖF, man kanske ska ta och prova Fifa spelet då? Eller, njaaa jag är för feg tror jag ;)



/ L

Glad idag!

Hej och Goddag!

Min häl är sämre sen jag gick på Afron igår! Så det suger, men något kul är att jag gått ner 1,8 kg på 5 dagar ;D De ni! Haha! Och en till sak som är kul är att jag och Prinsen stack till Elgiganten i förmiddags och kom hem med....... Ett playstation 3 så nu är Joakim som ett litet barn på julafton!! :P haha! Jag ska att han ska unna sig själv någonting nån gång istället för att betala en massa räkningar hela tiden och då köpte han det :D ASBRA! Fast jag har inte råd att köpa Singstar just nu, det finns en massa saker som går före. Till exempel roliga räkningar och äckligt dyra linser! Som om det är mitt fel att jag inte ser bra! USCH SÅ DYRT!

Men nu ska jag inte hänga läpp för det för ikväll ska jag ha myskväll med mig själv (: TJOHO!

Mamma: Nu har Joakim bokat Risk 1:an, han fick inte öppna PS3 förrän han hade ringt ;) Jag har mina knep! Fast han kanske ångrade sig och hade velat komma hem från Egypten med några kameler rikare ;)

/ L

Dumma amerikaner!

Alltså jag brukar ALDRIG kolla på Oprah men nu blev jag fast framför TV:n och jag måste säga F A N V A D D U M M A A M E R I K A N E R Ä R ! Det är helt sjukt, de sitter och pratar med ett ungt par om sex, ungdomarna sitter i soffan medan deras mammor sitter och övertalar dom om att inte ha sex. Och när Oprah frågar om de är redo så säger killen "Ja, jag känner mig redo" Och tjejen säger att "Jag känner mig redo men det känns som om jag blir sakta övertalad om att inte ha sex" och vet ni vad publiken gör då? DE RESER SIG UPP OCH ÄR HELT ÖVERLYCKLIGA FÖR ATT HON INTE SKA HA SEX. Va fan de ser ut att vara 17  - 18 år!! Alltså tjejen fick stående ovationer för att inte ha sex.

Och om ni inte har sett America got talent någon gång så kolla på det och kolla speciellt på publiken.. Alltså.. Jädra Amerikaner!




/ L

fullt upp varje dag (:

Hallå!

Äntligen har man vaknat efter en härlig sovmorgon (: Iofs vaknade jag 10.25 av att klockan ringde men jag har legat oich dragit mig sedan dess! och prinsen började tidigare idag så han har redan dragit. Han ska sitta på ett 4 timmars möte ;D haha!

Vad står på dagens schema då? Jo jag ska fortsätta med städningen, har inte kommit så långt ännu eftersom jag har haft fullt upp med kompisar och träningar. Sen ska jag träffa Knugen över en fika och senare ikväll blirdet gymmet + afro om det går för min hälsena. Ska väl testa i varje fall, man kör ju på egen förmåga då om man vill ha det drygt eller lite lättare (: Och eftersom prinsen fick börja mycket tidigare idag så får han sluta tidigare! JAAA! Så han kommer hem kring 21.30 istället för 00.05 som han brukar komma hem (:

Hoppas ni får en trevlig och roande dag! CIAO!

/ L

Man kanske inte ska träna?

Ajajaj, hm, ska kanske inte träna ändå? :S FAN! Men måste prova lite till innan jag ger upp så det blir afro imorgon! Annars får jag väl bygga muskler istället för att bättra på konditionen hädanefter ;) Dålig träning gjorde jag också, men när man inte kan gå för fullt så blir det väl lite lamt :/

Nu tycker jag att Joakim kan komma hem, funderar på att överraska honom med smörgåsar och sånt, ja det ska jag nog ta att göra så kan jag koka ägg till mig själv för jag är grymt hungrig nu!

Just ja, det blev ingen fika med knugen idag men det blir imorgon istället för idag fick hon lite förhinder.. (:

/ L

Dumma hälsena

Egentligen så tror jag inte att det är någon bra idé att träna ikväll men jag ska ge det en liten chans ändå, vill ju inte missa några träningar när jag missar så många matcher :/ Men dumma hälsena, varför måste du göra ont nu för? Och ändå har jag vilat dig en vecka från ALL träning!! Det blir bara värre och värre med den också så min PT (personliga tränare) tyckte att det inte var någon bra idé av mig att träna innebandy eller Afro imorgon men jag sa det till honom " sen får jag ju vila hela helgen ;) ". Han skrattade väl men tyckte att jag skulle vila en bra längre tid :/ I varje fall från spring och hopp, men gymmet gick bra ;D Men inte Innebandy, Afro, Hiphop och sånna där roliga grejer :/ BLÄ PÅ DET!



/ L

Händeserik dag

Hallå där!

Händelserik dag måste jag säga :D kul att träffa Theo (: Så jädra söt och go ;) Fick mig en liten puss idag igen! :P haha! Sen har jag precis avslutat ett roligt samtal med farfar också! ;D Den gubben är det fart i! (:

Nu måste det bli fart i mig så jag inte kommer försent till gymmet! Ska träffa min PT där för att styra upp något nytt ;D Spännande eftersom det har kommit så många nya maskiner! (: KUL! Nästan allt är bortbytt mot nya bättre maskiner med luftmotstånd!! :O Förstår mig inte riktigt på dom.. :D

Senare ikväll blir det innebandy träning, får se hur det går! Tror att jag måste ta det lugnt ett tag framöver för min hälsena mår inte så bra, det sista jag vill är att få hälseneinflammation igen :/



Detta är min favoritbild just nu! För vi är så bruna och fina sen kan man dö i prinsens vackra ögon ;D

/ L

Bilder från Djungeltemat

Kom ju på att jag lovat att ladda upp lite bilder från i Lördags så här kommer de (:

 

Tommy Jägarn ;D

 



Jocke var också Jägare



Min leopard (:



Min 20års tjej :D



Ann-Louise och Lina, turist och krigare



Älskling



Jullan-Gullan och Tomb raider Ida



Lag ETT Mattias, Johannes (på bilden), Jag och Jocke. E



Jocke E



Johannes



Robin



Krigarn Lina :D



Alla killar (:



Alla flickor :D

 



Tomb Raider



Min dansande stjärna!



och denna får avsluta alltsammans för nu har jag köpt ett avsnitt av Grey´s Anatomy och imorgon ska jag köpa ett till så jag kommer ikapp någon gång ;)

/ L


Icecold

Jag skojar INTE om jag säger att det är kallt här! BRRR Vad jag fryyyyser!

Har precis kommit hem från ett långt träningspass som sträckte sig till nästan 3 timmar på gymmet. Så nu är jag helt slut! Men det var skönt! Och välbehövligt!

Nu ska jag in i duschen och värma mig..

/ L

jäsp

Nu är jag då trött! Fast det är väl inte så konstigt eftersom det var sån jääädra dryg träning! Mina ben är stumma och min rygg värker :/ Har precis käkat klart och fixat lite med disk och så (: Så nu tycker jag att jag ska krypa ner i sängen och kolla lite på tv..

Imorgon kanske det blir fika med Emelie! Det blir nice för det var mycket längesedan! Och på onsdag ska jag troligtvis vara med Knugen, det var också mycket längesedan! Ser jag fram emot! (:

Just ja imorgon kommer det bilder från lördags, har lagt upp dom på Facebook men har inte orkat här riktigt ännu men om ni är nyfikna så är det bara att gå in på min Faceb. Lollo Kull (: Ciao

/ L

kurrande mage

Nu sticker jag på träning med en mage som kurrar hela tiden, att jag aldrig blir mätt någon gång. Men jag tror jag vet vad som är felet! Ska försöka ändra på det :D Haha! Har ätit upp all frukt snart som jag köpte för några dagar sedan och det var inte lite heller! 3 fulla stora skålar + en honungsmelon! De ni! :D Men mums är det!

Städningen fortsätter senare. Och jag måste ju säga förlåt också till ´de som har ringt mig mellan söndag och måndag för jag glömde min mobil på Julias fest, så efter träningen är jag anträffbar igen ;D haha!

puss ciao

/ L

Hallå där!

Hallå där!

Nu sitter jag här, håller på att tvätta, har diskat och håller på att plocka runt lite. Allt är inte riktigt i sin ordning efter Egypten men snart är vi ikapp igen ska ni se ;D Så därför har jag inte lika mycket tid att sitta framför datorn för att fixa med bloggen..

Snart är det träning och jag är redan hungrig men jag kan ju inte äta nu för då får jag håll + att jag måste äta två gånger då.. Så jag har ätit lite frukt men är fortfarande hungrig. Får nog köpa en banan som jag kan ha före träningen.

/ L

Patrik 1,5

"Patrik 1,5" Var bra! Men jag tyckte den var bra jädra sorglig! :P Prinsen tyckte den var äcklig men bra ;D Haha! Den är sevärd. Av mig får den (L)(L)(L) av 5 (L) ..

Idag väntas städning och tvättning i lägenheten.. Ojojoj, man har lite att ta igen med tvättningen sen vi var bortresta.. Så vi får se vad man hinner med idag helt enkelt. Tycker att jag borde hinna med en hel del!

Senare ikväll blir det innebandyträning.. Det kan behövas efter matchen som var i Lördags för den var helt värdelös. Det var som vi gick på 30% om knappt de.. Jaja! Det är bara att ta nya tag, kan ju inte vara med och spela på ett tag nu igen :/

/ L

BILDER i massor

Måste ju börja med att säga, vilken rolig maskerad/20-årsfest det var igår (: Tack så hemskt mkt Julia! (: Hur kul som helst!

Men nu kommer det som alla har väntat på, lite bilder från Egypten, så bered er på ett långt inlägg ;)

På arlanda



På arlanda klockan 06.05, jag var nervös så det blev lite lugnande (hatar att flyga)



Äntligen framme på hotellet (:



Första dagen vid poolen (:



Första dagen vid poolen (:



Hotellet som var KANONFINT detta är bara 1/1000 del typ :P haha



Också hotellet, det lite grå/blåa är en lagun och det blå/blåa är havet (:



På en promenix för att utforska hotellet (:

 

Upptäcksfärd.

 



Marinan på hotellet (:

 

Det simmade förbi lite fiskar när vi satt och åt (:

 

 

Poolen ( 1 av 3 )

 



Det fanns Jacuzzis vid poolen (:



Utsikten från terassen (:



Utsikten från lunchrestaurangen



Min prinsen (:



På stranden (:



Prins



Mohamed our Lifeguard and me, myself and I :P



Min älsklingsprins (:



Mohamed, prinsen och Hani (vår bartender som inte var där hela vår vecka buhuuu)



Jag



På fredagen åkte vi ut på snorkelutflykt :D



Min snygga prinsen!



Jag på båten



Jag hade bränt hårfästet så jag gick med mitt linne på huvudet :P





Den fina solnedgången



Denna kväll var det Danmark - Sverige så vi tog "limon" in till Hurghada

 

Min älskling

 



Jag älskar dig <3



Snyggast



och jag började som vanligt grina åt ett barn som var så sööööt! :P



Fin konst av vår kära vän mohamed (:



Sista dagen innan hemresan. .. .. . .:(



Du är det bästa som finns <3



Min dansbandskille :P hahaaa



Åh varför har allt det bruna gått bort?



Hotellet



Inne på favoritrestaurangen som var en italiensk restaurang



och denna bild får avsluta vår underbara resa, älskar dig prinsen <3 


Nu kollar vi på "Patrik" 1,5 så Ciao

/ L


FÖRLÅT

Hej!!
Alltså FÖRLÅT att jag inte lagt upp typ några bilder från Egypten ännu, men det kommer imorgon, jag lovar! Har vart borta från tidig morgon till sen kväll nu så .. Och det ska jag idag också, ska iväg snart på match och sen blir jag kvar i Smb till i natt för det vankas fest till en viss Julia som nyss fyllt 20 (: Så då måste jag ladda upp bilder från det OCH från Egypten (:

Nu måste jag käka frukost! CIAO

/ L

Bara inte morgondagen blir densamma!

Har vart heeeeeelt jävla paj idag på jobbet! Fyyy faaaan! så jag hoppas inte att det blir som idag!!! Var som en zoombie!

Men AFRON var helt underbart!! Men nu tycker jag att Joakim kan komma hem så jag får äta och sova någongång!

/ L


Vad är det för en dag?

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? NEJ, det är ingen vanlig dag för det är Jullans 20 årsdag, HURRA HURRA HURRA!!!!

Grattis Julia hoppas din dag blir bäst!! Och Krya på dig (:



Pussar från din Lollo :D

/ L

Kan jag få sova liiite till?

Idag hade man gjort mycket för att få sova liiiiite till! Men icke, ska och jobba nu 09 - 18 så jag ska dra om ca en halvtimme eller nått :D Det ska bli kul att komma tillbaka till jobbet ändå men jag hade velat sova ut idag! Men det får jag vänta med till hela nästa vecka :D

När jag vaknade i morse så trodde jag inte att jag var hemma, jag trodde att jag var i Egypten :( Men icke...




/ L

Sverige är så kallt

Bra att man har kommit hem i kalla Sverige och tyckte att det var alldeles för kallt så jag stack ner till Intersport på staden och köpte en ASFET och SKITSNYGG jacka (: Ni kommer säkerligen få se många bildisar på den i vinter, just nu hinner jag inte ladda upp alla bilder från Egypten för nu har jag bråttom men en kan jag bju på igen.... Ska och träna TJOHOOOOO! :D

VILL TILLBAKA NU REDAN!!!



/ L

Saknat mig?

HEEEEEEEEEEEEJ!
Saknat mig?

Nu är jag hemma i varje fall men det blir nog ingen mer uppdatering idag, för nu har jag fullt upp ända till kvällen! Farfar och mellankussen fyller år idag! HURRA HURRA HURRA så det blir att åka hem till farfar och fira honom! (:
Sen ikväll är det TRÄNING! TJOHO!

Mer uppdatering kommer antingen senare eller imorgon/fredag (:
Men jag måste ju säga att det är JÄVLIGT KALLT! BRRRRRRRRRRRRR! En bild kan jag bju på nu! :



/ L

Nu drar vi :D

Hallå allesammans!
Ville bara säga Hejdå för nu sticker jag till Egypten! (: Eller aaa, jag sticker och jobbar snart sen sticker jag och prinsen till Stockholm för att sova hos Nicke och Jenny i två nätter. Sen, tidigt på tisdag morgon drar flyget till Hurghada! :D AAAAAAAAAAAH Så skönt ska det bli!

Hoppas ni får det bra här hemma också! Vi kanske hörs under veckan och om inte så kommer jag hem den 14:E Oktober (På farfars och Mellankusinens födelsedag). Ni får ha det bra tills dess! Puss o Kram!



Adios / L

Allt annat än en myskväll

Hallåååå!
Nu har jag inte bloggat på hela dagen så jag måste börja med att rensa ur skallen lite! Har mått pissdåligt hela dagen idag och igår kväll/natt för det är såhär att min kära Myran skulle ha fyllt 19 år idag (3:e Oktober) så jag fick mig en rejäl gråtattack inatt :/ Saknar honom så otroligt sjukt mycket så det finns inte! Älskar dig Myran <3
Har så jääädra svårt att sova på kvällarna, men jag tror jag vet vad det beror på nu. Det är såhär att om inte jag somnar före Joakim (vilket aldrig händer) så blir jag att ligga och fundera på allt och kommer alltid in på samma saker, tragiska upplevelser, vilket gör att jag kan ligga uppe nästan en hel natt innan jag somnar. Och det händer väldigt ofta också! Aja nog om det. Orkar inte berätta om hela mitt liv i ett enda inlägg...

En kul sak som hände idag, eller kul och kul det var mest sött (: Det var i varje fall att Mattias kom in och gav mig en "hejdå" kram på Jysk! Så jäkla sött gjort! För imorgon gör jag min sista dag på lite mer än en vecka ;)

Sen var det tänkt att jag skulle ha en lugn och skön myskväll med mig sjläv. Hade laddat upp med pepsin till och med. Men så blev inte fallet istället ringde dom precis när jag satt mig ner och skulle börja äta ur min goda grekiska sallad från Etna och sa "kooooom hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit snälla" så jag stack dit prinsen, Hinz och Linda var och gjorde dom sällskap. Det ena ledde till det andra så till slut var jag tvungen att hem och göra mig i ordning för att sedan sticka på deras "lagfest" hos Robert och Angelica och det ångrar jag inte! Hade så jäkla roligt!! (: Orkar inte berätta om allt kul som har hänt men en bild säger mer än tusen ord så varsegoooood (:

Joakim som ser helt galen ut



Linda var snyggast på festen!

 

Jag har aldrig skrattat så mkt på länge, sen stol som vek sig! HAHAHAHA

 



Hinz, Linda, Fredrik och Emil i sitt esse (:



Prinsen och Robert



Armhävnings battle som slutade i en böghög ;D



Och Emil skulle bli såhär ledsen om han inte fick åka med i bilen :P Och den bilden får även avsluta en rolig kväll! Hoppas att ni fick skoj på krogen också! Haha, Roberts kommentar till mig var bäst på hela kvällen i varje fall men den kommer jag inte att säga här för jag vet att ett fåtal av mina läsare skulle bli liiiite sura ;D

Ciao / L 


Survival

Hej, ville bara säga att jag överlevt även denna dag med lite feber. Men nu tror jag att den är helt borta. Det är schysst, Jag går med feber, Pia hostar och Mattias snyter upp all skithuspapper! Vi på Jysk äger! ;D

Nu ska jag se klart på idol sen ska jag sova för vi ska upp 07.40 imorgon! De ni ;) jobb som väntar!

Tack Ma&Pa för god mat och roligt umgänge! ;D

Ciao / L

Kryare

Hallå!
Det är många som är morgonpigga och tror att jag har skrivit i bloggen redan, eller så är de nattmänniskor ;) Haha!

Idag mår jag mycket bättre än igår, vilket är skööönt. Lite feber fortfarande men inte så mkt (: Så nu kanske man kan jobba normalt utan att typ svettas ihjäl så fort jag rör mig ;) Så mor och far, vi kommer ikväll på TACOOOOS!
Nu ska jag bara äta upp mitt ägg sen ska jag till jobbet, börjar om mindre än 40 minuter...

Just ja, är det någon som kan förklara varför det låg en NLT på golvet när man vaknade imorse? Bra var det i varje fall :D

Ciao / L

Dumma kossor

Ligger och halvsover under pläden i soffan och kollar på det vanliga puckot/puckona som är med i Lyxfällan. Fy fan säger jag bara och inte nog med att de är helt dumma med sin ekonomi utan i slutet får de överdrivet mkt med saker för dem har vart "sååååå" duktiga med att ordna upp sin ekonomi fast man har flera hundratusen i lån kvar osv.. Det är ju dem som har satt sig i den sitsen. Blir så förbannad men ändå tycker man att det är intressant att se :P

Åååååh kan jag bli frisk, tack!

Tänkte ladda upp en bild från när vi var i Turkiet meeeeeeeeeen vet inte vart bilderna är :S AAAAAAAAAAAH får bli denna bild istället då.

 



090502 är denna bild tagen.

/ L


feber

Jaha då hade man feber också! Superkul dag att jobba med feber + att vi fick varor idag :/ Slitsamt värre! Hoppas på att det blir bättre imorrn då jag jobbar 10 - 19.30 ....

Nu ska jag ha mysigt med mig själv med lite chips och dip + pepsi för det tycker jag att jag är värd efter en dag som denna (:

/ L

ajajajajajajaj

Bra att man vaknar av att man har sjukt ont i magen klockan 06.01 imorse och jag har haft ont sedan dess. Sådär superont så man inte kan vara rak för det kniper bara ännu mer om man står rakt... Är bättre nu i varje fall så jag ska och jobba snart. Börjar om en timme (:

Varför blir det massa Tsunamis och Jordbävningar nu, strax innan vi ska till Egypten. I och för sig så har inte Egypten drabbats men ändå. 1000 - tals har dött redan..

Nu ska jag äta en sådan där god frukost som jag gjorde igår (: Smaskens!

Just ja, jag har ju glömt att säga hur massagen gick. Den gick bra men gjorde ont som satan i gatan bara! Har fortfarande problem med min vänstersida :/ Skulle nog inte ha tränat igår heller men det var så kul! (: bra jobbat tjejer!

/ L


RSS 2.0
Test