Grattis Joakim

Grattis Joakim 23 år ;D Hoppas din dag blir toppen, men det kommer den att bli för det vet jag (:



Vi hade det kanonkul i Karlstad! (: Hur trevligt som helst med trevligt sällskap, god mat, bra shopping och roligt uteliv (: Tack så jättemycket Fredrik och Henrietta! Nu ser vi fram emot sommaren då ni måste komma till oss!

Nej nu ska jag göra mig i ordning för jag ska ner på staden sen och göra ett frisörbesök, wish me luck!

/ L

Hejdå Ludvika, HEJ HEJ KARLSTAD

Nu åker vi till dessa två i karlstad (: Hejdå!



/ L

miss my Julia

Det är för mkt som händer just nu så jag kommer inte blogga så mkt nu på ett tag. Har för mkt på jobbet och har fullt upp när jag kommer hem. Hinner knappt med och träna och det är inte vanligt för att vara jag! Men det positiva är att jag har fått VÄLDIGT mkt jobb framöver ;) TJOHOOOO!

Nej nu ska jag äta färdigt, ta reda på all disk, hänga tvätt och sen stupa i säng. Har börjat läsa på en skitbra bok och på bara 2 kvällar har jag läst över 180 sidor ;D Haha, både jag och Joakim har blivit riktiga bokslukare!

Saknar min Julia <3 Var flera månader vi va med varandra sist!! Men jag ringde hon idag och vi skulle klämma in något snart ;)



/L

HEMMA

Nu är jag äntligen hemma (: Det var roligt och skönt att vara där men VÄLDIGT skönt att komma hem ;) Sitter och kollar på innebandyfinalerna och mitt första lag vann (Rönnby) nu håller jag tummarna på att Täby ska vinna andra finalen.

Hoppas att jag slipper magsjuka i varje fall för igår var det en liten sparv i stugan som hade magsjuka (Henrik) Ojojoj. Så håll tummarna för mig!

Vad händer annars i veckan då? För mig blir det jobb och träningar sen vill jag hitta på något med vännerna så vi får se vad det blir, hör av er! (:

/ L

Bellme

Till alla er som ÄLSKAR Osis dust it, nu kan man beställa 2 st för 179 kronor inne på Bellme !! Det gjorde jag nyss, och det dök ner lite andra saker i korgen också. Deras affärsidé är såhär :

" Bellme använder ett nytt sätt att sälja kvalitet till lågpris. Vi säljer bara en vara per dag och då till ett pris som nästan alltid är lägst i landet.

Vi säljer inte en vara om vi inte har lägsta pris på prisjämförelsesajterna. Hur är det möjligt att göra detta? Jo, eftersom erbjudandet bara gälleri ett dygn så anser inte leverantörerna att vi stör deras normala försäljningskanaler.

Bellme blir då en utmärkt kanal för att sälja av restlager och liknande.

Så här fungerar det i praktiken:

• Varje dag kommer ett nytt erbjudande som gäller i ett dygn

• Erbjudandet stänger respektive öppnar 24:00

• Varje erbjudande är begränsat i antal, först till kvarn gäller

• När det är mindre än 20 % kvar av lagret ändras knappen "Köp" till "Köp nu"   "


Alltså perfekt när man har liten plånbok ;) Detta fick jag ner i kundkorgen:



Läppbalsam från makeupstore, har redan en men det håller på att ta slut + att det är bra att ha med sig överallt ;) Så jag ska lägga detta i väskan, perfekt när man har fnasiga läppar!! Hur bra som helst, och ett badskrubb (det var ett paketpris) 175 :-



Dust it ger volym man bara kan drömma om och passar perfekt till "busiga" frisyrer. 2 st för 179 :-



Solbrillor (: Jag tog de svarta men vill ha de blåa också men vet inte om jag passar så bra i det så vill prova de blåa först ;) 129 :-

/ L


städhjälp, nån?

Ibland önskar man att man hade en städmaskin eller en städhjälp. Det är ju så tråkigt att städa, men det är faktiskt roligt efteråt och det blir att lukta så gott ;) Ja jag ska se vad jag kan göra idag ;)

/ L

Hemma (:

HEJ!
Jag är hemma nu, men jag orkar tyvärr inte uppdatera så mycket idag men imorgon ska jag försöka visa er vad jag har shoppat för skoj (: Hihi!

Jag hoppas att alla haft en bra påsk, min har vart helt underbar!

/ L

RSS 2.0
Test