BYTT BLOGGPORTAL!

Har glömt att säga att jag har bytt bloggportal till devote istället. så min nya adress är;

http://lollokull.devote.se

Hoppas att ni fortsätter att läsa om mig där för jag lovar fler uppdateringar eftersom jag kan blogga från mobilen därifrån på ett smidigt sätt :) Kram!

/ L

Klagostund

Alltså jag trodde aldrig att denna dag skulle ta slut på jobbet. Fy fan vilken seg dag! TRÅKIGT var bara förnamnet! Usch! Hoppas jag kommer in på universitetet i höst! Jag vill verkligen det, och något mer som jag verkligen vill är att bli frisk, så bra som jag har mått idag på den fronten har jag inte mått på länge! Så det kanske går på rätt väg trots allt.. Peppar peppar!

Nej nu ska jag sluta mjäka mig och ta en till öl och göra mat för snart kommer prinsen hem och då blir det mys resten av kvällen! :)

/ L

Ops nu var det ett tag sedan

jag uppdaterade, men jag har haft fullt upp med jobb och sjuka..

Är så arg på läkare som aldrig kan hålla vad dem lovar! Att man måste ringa och tjata på dom osv.. Aaah! Som ni kanske förstår så är jag fortfarande dålig :/

Men ska försöka kurera mig (som vanligt).

Måste bara avsluta med att säga att jag är så sjuuukt taggad! Nu jävlar! :)

/ L

Fy för bilbatteri

Har äntligen slutat jobba efter en lång dag. Tycker inte om att jobba korta pass på något konstigt sätt för det känns som en evighet!!! Men det gick bra till slut för då tänkte jag att när jag slutar så kommer Joakim snart hem, men så blev inte fallet för Nichlas bil har inte startat än (bilbatteriet är typ slut) så nu får vi se när de kommer hem ;D De trodde att de skulle komma iväg om ca 30 minuter så hoppas hoppas!

Måste diska, ciao!

/ L

RSS 2.0
Test