Ny vecka

Jahapp, nu var det ny vecka och nya planer (: Denna vecka kommer mest bestå av plugg och träningar i alla dess slag (:

Helgen då, jooo den vart lyckad! (: China Town, Selmas, Silver Dollar, Piren och Vattenfestivalen, man hinner mycket på 2 kvällar! Sen har jag jobbat på dagarna. Men nu är jag "ledig" och ska plugga ;)

Vi får höras mer sen, jag måste plugga nu. English!

/ L

Alla skulle behöva en Ernst ibland



Sitter här i soffan och stressar över alla tusen saker man både har att göra och som man vill göra! Samtidigt som jag sitter här och suckar för mig själv så kollar jag på Ernst, SICKEN KILLEN! Sitter och häpnas över allt han har gjort och konstaterar att alla skulle behöva en Ernst ibland!

/ L

MÅr bättre i varje fall (:

Och bättre ska det bli nu när man har kommit igång med träningen (igen). Har ju som sagt knappt tränat sen tarminfektionen men det är det ändring på nu för nu kommer det scheman som jag kan vara med på, synd bara att jag inte kan vara med på bodystepen.. :/ Men combaten och pumpen blir det, sen måste jag lägga in löppass och styrkepass + att jag har innebandyträningar.. Ojojoj, man skulle behövt mer tid säger jag bara! :P

Idag har jag vart på combaten och höll på att DÖ! Jo det är sant (nästan)... Trodde jag skulle svimma där ett tag. Jag är en sån som verkligen försöker ge JÄRNET på alla låtar men eftersom jag inte orkar lika mkt nu som förut så får jag helt enkelt lugna mig lite, men det går inte när Anna skriker och hejjar ;D haha! Fy fan efter 5:e-6:e låten var jag helt slut och sleeeet mig igenom de sista låtarna (tur att det är så grymt kul) och inte nog med det. Jag hade gett fan på att springa hem också.. Tssss kom upp för mödarbacken sen var mina ben så stumma att jag ville krypa/rulla resten av vägen.. Snacka om träningsvärk jag kommer att ha imorgon!



Nog om det! nu ska jag äta, hänga tvätt, diska och till slut göra mig i ordning för att gå och lägga mig och kanske plugga/läsa beroende på vad jag orkar.. Imorgon väntar jobb och barmarksträning (:

/ L

Nej jag mår inge bra!

Känns som jag har feber och har på tok för många tankar som snurrar i mitt huvud just nu så BLÄ säger jag till det!

Fasiken igår var det 3 år sedan och jag tänker fortfarande på dig varenda dag... Var förbi vid graven för några timmar sedan och bara stod, jag är fortfarande chockad och kan knappt fatta det än att du inte kommer tillbaka. Att det är just du som ligger under jorden, fortfarande... Saknar dig Myran <3



/ L

Kämpa

Det är så mycket tråkiga saker som händer just nu runt i trakten, tankarna går till er alla. KÄMPA!!!

Idag är det plugg som gäller hela dagen och sen mot kvällningen blir det jobb på Jysk. Känns som att det kvittar när det är sånt här väder att jobba men jag hade verkligen sett fram emot barmarksträningen men icke sa nicke!

Nu måste jag sätta igång med plugget så jag blir klar någon gång. Ha det och KÄMPA!

/ L

VILL HA!!!!!!

Alltså med stora utropstecken, VILL HAAAAAA!!!!!! Så jäkla snygga aerobicsskor och perfekt att ha på gymmet när jag kör mina pass så någon vänlig själ kan väl köpa dessa? Snälla! :P Har inte råd att köpa just nu för det är så mkt andra utgifter som bland annat innehåller: Linser, jotexfaktura (har gjort om här hemma), massagetid, pengar som kommer att gå åt i cypern, telefonräkning, räkning för mina läsböcker (är ju sjukt dyrt!) och så vidare... Ja ni förstår ju själva att jag inte har råd denna månad ;P Sen måste man ju köpa julklappar snart så man slipper det i sista sekunden! ;D Måste köpa ny innebandyklubba och skor också.... BLÄ! Mycket utgifter nu men knappt några inkomster ;) Tur att man ska plugga också, NOT då har man ju nästan absolut inga inkomster alls! :P



Träningsskor/PUMA ACCELERATE V TRICKS II W från stadium.se


Storlek 37 har jag ;)

/ L

Heja heja!

Heja mig, ett inlägg till!! :P haha!

Inatt var ingen höjdarnatt precis, ska aldrig mer äta skaldjur (förutom räkor som jag inte är känslig mot). Blir att kräkas som ett svin så inatt har jag spenderat natten på toaletten med huvudet i hinken! BLÄ!

I Karlstad var det superkul som vanligt när man är med Fredrik och Henrietta! (: Längtar redan till nästa gång. Winnerbäck var också bra men på grund av matbrist var man lite väl tillfriskad på alkohol ;D

Nu ska jag mysa med Joakim och kolla på någon film (: Hörs kanske imorrn!

PS: Ta hand om era nära och kära!! DS

/ L

En dag kvar....

.... sen åker vi till Karlstad, till Fredrik och Henrietta och till Lasse W ;) haha!

Ja det var ju längesedan jag skrev här så mkt har hänt så det får bli en kort summering av vad jag har gjort ;) Över sommaren har jag jobbat, festat, vart i göteborg och sett på PINK, vart på ödby ö (vid smögen), vart vid smögen, vart i tanumstrand och shoppat loss rejält jag har även kommit in i skola som jag har börjat nu också (: Just ja jag har gjort om i lägenheten samtdigt som vi har bott på hammarbacken och det blev ASBRA! Har firat min far som har fyllt hela 50 år (fanfaaar!) och vart lite mer ute i saxdalen, och jag har knappt tränat något sen tarminfektionen så jag tränade för nääästan första gången i tisdags då vi hade barmarksträning och kan knappt gå nu!!!

Jaa, där har ni nog mitt liv över sommaren som var :P Haha! Nu ska jag byta om och sticka på ännu en barmarksträning (hur nu det ska gå när man inte kan gå)... Wish me luck!

/ L

RSS 2.0
Test