Krogen (Y)

Klassfesten igår var superkul, tack allesammans sen hade jag ASKULkrogen! Haha! Det var ett riktigt hålligång.

Längtar tills imorgon för då ska jag ut på äventyr med Lisa o Emelie ! WEEEEI! :D Sen ska jag och sminka mig med Camilla! FASIKEN VILKEN ROLIG DAG DET KOMMER ATT BLI!

/ L

Uppfriskande

ÅRETS FÖRSTA DOPP ÄR GJORT :D


Schema

Jag är så dålig på att uppdatera just nu men det är bara för att det är så mkt annat som händer :D Men tänkte säga vad som händer den närmaste tiden ;) Så här får ni ta en liten del av mitt schema:

28/5 - Kvalmatch för herrarna (19.30) där jag ska vara speaker (har en underbar röst) 29/5 - Ut till mor som är ensam hemma där vi ska äta
30/5 - KLASSFEST!!
31/5 -
Till (?) och äta med Joakims släkt på mors dag
1/6 -
Borlänge med flickorna på dagen, sminkning med Camilla mot kvällen :D
2/6 -
Till måbättre och snacka medlemsskap med Patrik (vara med Linn/Jullan?)
3/6 - SÄCKGÅNG!!
4/6 -
Förberedelser på hammarbacken
5/6 - STUDENTEN!! :D
6/6 - Landskamp
på råsunda
7/6 - inflyttningsfirande hos mor och far


Sen är jag ledig i tre hela dagar innan jag börjar jobba lite smått så just nu är det mkt som händer som sagt ;D

Ikväll är det Grey´s Anatomy och jag är laddad till tusen fast min hals strejkar! Usch och fy hur ska det gå att snacka imorgon? Får ha med mig mycket vatten!! Det är även Champions League final som jag ska kolla på efter Grey´s (:

Är sugen på Ostbågar men nej nu är det apelsinkur som gäller! Brämhults apelsinjuice har jag köpt 3 liter av sen har jag 7 Apelsiner hemma också :D

/ L

Halsont

Nu har vi precis ätit en god middag som bestod av makrill färskpotatis och romsås (: Mums, kollade samtidigt på the mentalist! Snart drar Hell´s kitchen igång WIE!!

Har fått sketa ont i halsen så jag knappt kan svälja! Blä och jag som ska till måbättre imorgon! Fast jag ska ju inte träna då ..

Nu är det definitivt inte lång tid kvar till studenten! Längta längta och till helgen är det klassfest :D

/ L

Prinsessan på balen

Balen var helt otrolig! Hade hur roligt som helst, det blev som bäst fram mot småtimmarna där det var mkt dans :D Nej helt toppen var det! (: Bjuder på en bild på mig och pappa som var vår chaufför.



Igår var det också mysigt. Jag och Joakim tog en liten promenad ner till piren (ungefär) och satte oss i gräset i solen och myste (: Hur härligt som helst det ska vi definitivt göra fler gånger fast då ska vi ta med oss picknick korgen (:

Idag är det också fint väder men jag är ganska så seg fortfarande så jag vet inte vad jag ska göra idag.. Kanske lägga mig på balkongen och sola lite grann sen ska jag försöka att städa lägenheten också! Tvätta undan lite kanske..

/ L

Balen är här!

Årets bal är här och jag kan inte fatta det själv! Det är ikväll det händer! :D Idag väntar det håruppsättning och make up sen ska klänningen på för att senare dra vidare till kasttjärnsparken och slutligen till stadsparken (om vädret håller). Det ser inte så ljust ut på väderfronten, tyvärr!! Typiskt känns som vi nittior alltid har otur!

Men nu måste jag äta frukost och grejer sen ska jag dra ner på staden :D

/ L

Update

Jag hann verkligen inte uppdatera igår så här kommer det en från både idag och igår!

Igår var jag som vanligt med min lilla mowgli (lisa) hon är ju så go! När jag kom hem ringde jag jullan och frågade vad hon gjorde och då sa hon att hon skulle komma hem till mig :D YES tänkte jag eftersom jag saknade julligullan! När jag satt och väntade ringde farfar och sa att han skulle komma förbi med lite kort! :D Det var trevlig att ha lilla farfar på besök!! Strax efter att farfar dragit kom julia (: Vi gick ut på en promenad och hade väldigt mkt att snacka om... Som vanligt ;D Haha! Kollade senare på The mentalist sen åkte Jullan hem och jag gick och la mig i sängen för att kolla på mitt tisdagsnöje GORDON RAMSEY och Hell´s kitchen! Auuuw (; Sängdags och godnatt för den dagen!

Idag då ? Jo jag kom precis hem från jobbet, var där i 10 timmar och 30 minuter!!!! Krånglade som fan i slutet men det är sånt som händer!

Ikväll är det Grey´s anatomy och Joakim är inte hemma, suck! Strötbölade förra avsnittet så jag fick ligga i Joakims knä medans han masserade mitt hår.. Hur ska jag klara mig ikväll? :O

/ L

Bildkavalkad

Tjoho allesammans! :D
Idag är det inte fint väder här! Mulet och regn, blä! Fast det kanske blir en promenad senare ändå! ;D Annars så ska jag på EU-debatten i skolan idag så man blir liiite insatt i det hela för just nu kan jag INGENTING! Efter debatten ska jag och Lisa till solen! :D Kanske en promenad efter det?

Ikväll är det derby, DIF - AIK så den ska man väl kika på.. MAMMA slå inte på TV:n så kanske Djurgårn vinner någon gång ;D haha!

Nu kan jag bjussa på lite bilder från Lördagen..


Jag och Lisa hemma hos oss på "för öl"


Fin bild, jag och Joakim :D


Inne på China: Emelie och Carlos


Joakim och Karin


Lisa H och Jocke


Mattias, Anton och Evelina


Fredde och Andreas


Allesammans


Allesammans


Kyparn :D

Det var en mycket trevlig kväll med god mat, dryck och faktiskt ett tal (från mig ;D) haha! Nu blev inte Jullan med på någon bild men hon var med i varje fall (fick ingen fin bild på dig sweet)

/ L

Snuten

Tack allesammans för igår, det var hur trevligt som helst! 4/5 toasters ;D Krogen var också superkul, riktigt trevlig stämning och allt! :D Nej hade en toppenkväll!

Idag har vi vart ute på tomten igen och gud, nu är det nära!! Allt är nästan klart :D längtar längtar! Efter vi vart ute på tomten var det planering till studenten med mor och birgitta som gällde. Birgitta bjöd på mat och vi satt där och planerade alltsammans. Kommer att bli så bra :D Skjutsade senare hem mor min och när jag åkte från sörvik in mot ludvika blev jag stoppad av polisen och fick blåsa för första gången, lite nervös var man väl men det är väl normalt. Snuten var väldigt trevlig så det var lugnt!

Nu väntar en myskväll utan dess like! Chips, dip och film, ÄNTLIGEN!! :D

/ L

kom nu

Nu tycker jag att Joakim kan komma hem!! Han är och spelar golf (Tävling).. Har väldigt tråkigt, sitter och löser korsord och längtar till ikväll! (:

/ L

Lisa är bra hon!

Vilken härlig dag!! (: Dagen började med att jag kom upp i tid 08.55, de är bra för att vara mig! :D Stack till frissan och färgade håret det blev rött igen och det är jag väldigt glad för!! :D Vi kollade frisyrer till balen och på smink så nu vet jag precis vad jag ska ha och det kommer bli så bra, i varje fall frisyren ;D Man kan nog säga att det är INGEN som kommer att ha så! :D Senare kom Lisa när jag satt vid frisören och senare gick vi på den stora staden på en massa ärenden. När klockan var 17.00 kom vi på att vi hade vart på stan sen cirka 10. Det blir 7 timmar (!!!) :O Tiden går fort när man har kul helt enkelt! Och med Lisa har man kul! Haha!

Just nu sitter jag och pratar med Joakim och Aprili som har kommit hem på en blixtvisit! Väldigt roligt, längesen nu! (: Bjudit på mat har jag också gjort, det blev Tacos med världens godaste guacamole :D NICE!

Imorgon ska det bli sol och ingen är gladare än jag :D

/ L


Promenix

Det blev en härlig promenad idag igen med min underbara Ipod (: haha! Längtar tills imorgon för då ska jag färga håret och kanske klippa mig, har inte bestämt mig ännu.. ? Sen ska jag och LIsa till karlberg för att sola ;) Så himla härligt!! Efter det tar vi säkerligen en promenad och nå käk!

Hörs imorgon

/ L

Kultlollo

Glömde säga igår att jag fick inviga gallerians nya toalett ;D haha! Liten rolig berättelse. Jag var akut kissnödig så jag och Lisa stack till gallerian och såg att dörren var öppen in dit. Men toaletten var låst. Vi hörde en massa skrämmande ljud så vi blev skiträdda (jag kanske bara talar för mig själv) men till slut kom han ut och han hade installerat en ny toalett. Så den fick jag inviga ;D Haha! Det är kult det :P

Idag är det äntligen torsdag och jag ska till Fagersta med mor min och köpa smycke (: Det är nice! (Y)

/ L


VG+ .. :/

Muntliga nationella proven gick bra, VG+ men är så besviken på att om jag hade sagt "avslutningsvis vill jag säga ..." Så hade jag fått MVG, DAMN! Men jag ska väl vara nöjd ändå för jag var skitnervös! "/ ..

Jag och Lisa har haft en toppendag! hunnit med mycket med UF osv :D sen är hon sånt bra sällskap (: wiie! <3

Just nu sitter jag och Joakim (<3) och firar att jag är klar med nästan allt som hör skolan till! :D Har bara loggboken att skriva och det går ganska fort (bara jag börjar) sen är alla hemuppgifter klara och man kan bara låta dagarna gå i skolan! :D Så himla skönt! :D Vi firar det med god mat (fondue) och rött vin, sen ska vi äta mörk choklad! De ni! (:

/ L

Hard work work

Jonas ringde för ett tag sen och gav mig 2 nya jobbtider och en förlägning på den som jag ska ha nästa vecka! WIE! Så nu har jag några fler tider innan jag ska jobba 100 % där :D

Snart är jag klar med min svenskauppsats, finputsning bara nu sen är jag klar (:

/ L

Vi snackar innebandy

Just ja det har jag glömt att säga, spelar i nytt lag till hösten och det känns bättre än aldrig förr! :D Så jävla kul vi ska ha !!! WIIIIIIEEE!!!! :D

/ L

Ledig dag

Skönt att vara ledig från skolan idag så nu äntligen har jag fått sovit riktigt på natten och sovit ut på morgonen för det är något jag inte har gjort på hur länge som helst!! Läste till och med tidningen i sängen (: Mm så skönt!

Nu sitter jag här igen och försöker plugga inte mycket kvar nu, så snart är jag klar med allt som hör skolan till. Kom på att jag ska skriva loggboken (till UF) idag eller imorgon beroende på om jag hinner :p Men det tror jag att jag ska fixa! :D

Får se vad man mer kan göra idag då? Jag gjorde ju allt som fanns att göra igår.. "/ Men nått finns det nog annars får det bli en promenad idag igen (: Så skönt med nya ipoden! ;D

/ L

Mm vad jag hann mycket!

Jag hann med att göra ganska mycket på dessa tre timmar (:

x Handla

x Promenera
x Tvätta
x Damma
x Dammsuga
x Skura golv

x Tvätta fönster
(hann med sovrumsfönstren)
x Skaffa solkort
x Skaffa gymkort på må bättre
(så jag kan gå på afrodans! :D)
x ÄTA! (hungrig som ett djur)
x Vill att det ska var torsdag
(så jag och mor får fika på Vallonen där det var så goda mackor (: )
x Sova
x Städa toaletten
x Bli klar med mina två svenska arbeten
(nästan klar med en & har hunnit långt på det andra)
x och slutligen vill jag att det ska bli lördag och personalfest! ;D

Som ni ser så går det ju inte att bli klar med vissa :P haha! Men nu väntar jag på Joakim så vi kan äta någon gång för jag är fortfarande VRÅLHUNGRIG!!

/ L

Många viljor

Jag var iväg och solade med Emelie och Lisa, blev lite arg faktiskt eftersom "kroppsduschen" inte funkade på solariumet.. Fick bara superlite på benen! Men jag blev lite brunare i varje fall så det var bra! ;D

Har mycket saker jag vill och måste göra just nu!

x Handla
x Promenera
x Tvätta
x Damma
x Dammsuga
x Skura golv
x Tvätta fönster
x Skaffa solkort
x Skaffa gymkort på må bättre
(så jag kan gå på afrodans! :D)
x ÄTA! (hungrig som ett djur)
x Vill att det ska var torsdag
(så jag och mor får fika på Vallonen där det var så goda mackor (: )
x Sova
x Städa toaletten
x Bli klar med mina två svenska arbeten
x och slutligen vill jag att det ska bli lördag och personalfest! ;D

Sen får det nog vara nog med sysslor (stryker saker efter kvällen får vi se hur mkt jag hunnit med att göra ;D )

/ L

Sol i sinne, brun inne

Gårdagen var seg, fick inte sova på natten så det var en seg dag!

Idag ska jag bli pepparkaka (hoppas jag) med emelie så vi sticker efter skolan! NICE! Sen blir det hem och plugga plugga plugga! (: '

Obs, en till nagel gick av idag! SUG!

/ L

Virus

Hej alla glada!
Idag är jag trött trött trött vet inte varför, verkar som om viruset inte har gått ur mig trots allt men jag är ändå glad eftersom dagen började med att jag hämtade min klänning som Annika har sytt åt mig till balen. Den blev så fin! längtar verkligen tills man får sätta på sig den nu! Något som är mindre bra var att jag var stressad igår när jag gjorde mat och självklar hade jag sönder en nagel på rivjärnet så nu är alla långa förutom tumnageln :/ Det suger!

När jag kom hem från Annika gick jag ut och gick i cirka 50 minuter, det var skönt!! Är supernöjd med min nya ipod shuffle som jag köpte i torsdags! Ett tips till dem som vill ha en liten, smidig ipod som man kan sätta fast vart man vill när man är ute och tränar!

Åkte till mor och far och där har det hänt grejer! Alla golv (nästan) är lagda, sovrummet är färdigtapetserat och det är lister överallt och taken är målade, i tvättstugan är väggarna målat och nästa vecka ska dem sätta in köket! Ååååh blir helt pirrig för det är så fint!! (:

När jag kom hem somnade jag på stört och sov över en timme, är fortfarande dundertrött men jag har plockat och pysslat lite hemma och nu ska jag försöka att plugga... igen...

Kramen!

/ L

Plugghäst? :S

Och gissa hur mycket jag pluggade igår, ja du har säkert rätt, INGENTING. Ögonen åkte ihop när jag försökte så då gick jag in för att lägga mig och sova istället (klockan var då halv nio) Men det gick inte att sova heller för ju mer jag låg där desto piggare blev jag. och till slut när joakim kom hem då somnade jag!

Uppe tidigt imorse också för att skjutsa iväg Joakim på återbesök hos hans doktor. Det gick bra!

Nu då? Ja det blir väl till att försöka plugga, inte kul med uppsatser meeen det är inte långt kvar nu. Årsredovisningen, muntliga nationella proven och sen svenska uppsatsen sen är man typ klar! (: JIPPIE!

/ L

Springtur

En händelserik dag var det igår också, mådde piss först sen blev jag bättre och bättre under dagen, åkte till fagersta för att hämta ut min ipod vilket var väldigt bra! För då gick jag och Lisa in på smycka där jag hittade ett balsmycke, fast de beställde hem ett annat så det kommer nästa vecka så då måste jag dit igen men det kommer att bli så bra!
Sedan gick vi och fikade på vallonen och dom hade de godaste mackorna jag någonsin smakat på! SHIIT! Så gott! Sen åkte vi hem och tackade för oss, tack för att du följde med Lisa <3

När jag kom hem gjorde jag mat och laddade för att prova min balklänning med skorna, Jullan följde med och den är jättefin! Kommer bli snyggt i solen! Så på lördag får jag hämta den för då är den helt klar! (: Jag och Jullan stack hem för att ha myskväll med grey´s anatomy! Älskar verkligen de programmet!



Idag, säsongens första utomhus springtur och det gick tungt! Fast det kan ju bero på att jag bara har setat hemma och pluggat hur många veckor som helst, vart bortrest och sen nu har mitt gymkort slutat gälla och inte nog med det har jag vart sjuk så det finns skäl till att det gick tungt!

Nu ska jag snart iväg och handla lite granna sen ska jag plugga resten av kvällen!

/ L

Mer sjuk

Nu är jag värre än vad jag var igår och förrgår, nej nu vill jag bli frisk! Så de blir en "sittahemmapluggdag"...

/ L

Världens godaste köttfärssås

kan nog jag skryta med att jag gör! ;D Haha! Fyy vad god den är fast idag hade jag inga passerade/krossade tomater hemma så jag fick ta tomatpuré och grejer men den blev KANON ändå! (Y) Den sitts och avnjuts just nu, nästan lite avundsjuk på joakim som får äta den imorgon fast då kanske jag också kommer hem och äter den igen för den går inte att trötta på! ;)

Mår bättre nu, fast tidigare idag så mådde jag inte så bra, gick hem från skolan med en mega huvudvärk men den har gått över nu (: Men det lilla jag var i skolan hände det en del roliga saker, en månad kvar till studenten idag så då hade vi sköjj och här är resultatet :

Crillekrull

sen skrev vi "1 MÅNAD KVAR" på magen! Mycket vacker! Bra jobbat Crille, Jonatan, Sara, Frida och Mig ;D

Imorgon blir det till att prova balklänningen med skorna! Spännande för den är ju klar förutom nertill ;D

/ L

Vitaminbomb!

Ja nu satsar vi på att blir frisk för nu har jag lite feber så jag var tvungen att handla och jag handlade inte lite frukt så just nu äter jag:

kiwi
apelsin
päron
äpple
honungsmelon
vindruvor
c-vitamin
mitt val kvinna tabletter (
massa vitaminer och mineraler i)
vatten
färskpressad apelsinjuice
the
med honung och ingerfära i
soppa till kvällen
köpte tre paket halstabletter också så nu jävlar ska jag bli frisk!
+ att jag har den där utrensningskuren som ränsar ur alla slaggprodukter i kroppen! Så nuu JÄDRAR!

ska prova ett nytt recept köttfärssoppa ikväll, det ska bli gott (: Men innan dess MÅSTE jag plugga, har inte kommit igång ännu :/

/ L


Sjukling

Det är jag det! Inte kul, ont i halsen, yrslig och konstant huvudvärk! så nu sitter jag och knaprar i mig C-vitaminer, frukt och vatten ;D Kan nog gå till skolan imorgon i varje fall! Hoppas på det!

Plugg idag då, måste bli klar med arbetet idag.... Inge vila här inte!

/ L

Fötterna värker!

En helt galen 90 årsfest blev det! Med mycket dans och det känns i fötterna idag kan man lungt påstå! Så det blir nog ett fotbad senare så fötterna kanske värker lite mindre för nu är det extremt!

Bröderna
Bröderna Niclas, Joakim, Andreas och Peter


Linda och Sara


Ann-Marie och Erika


Lars, Anne, Pär och Bengt


Elvis (Lars)


Födelsedagsbarnen, Daniel och Barbro


Bartenderna Erik och Gurra

Ont i halsen har jag också! BLÄ! Känns som om man kommer bli sjuk snart, svinsjukan kanske, haha! ;D

Slöa blir det idag till varje pris! Hemkörning och tv tittande fast jag måste plugga också! :/

/ L

90 årsfest

Blir det idag! vet inte vad jag ska ha på mig, eller jo skorna är klara och det blev mina nya vagabondisar! (: Men sen har jag ingen aning! Men jag får säga Grattis i efterskott(?) till Daniel, 30 och Barbro, 60 !! Så nu ska partyskorna på sen väntas dans hela natten lång!

Faast innan det blir fest så måste jag plugga samhällskunskap, Greenpeace! Fyyy vad drygt!

Igår var det namngivningsfest för Nils Theo Rasck, god mat/dryck och en massa trevligt folk! Senare åkte jag och Joakim hem och hade myskväll med chips, dip och så ska det låta! Sen blev det natten för vår del ! (:



Plugget väntar! Chao!

/ L

RSS 2.0
Test