Segbloggen

ojojoj vad jag är seg på att blogga nu för tiden, läser bara andras bloggar (om jag hinner) och jobbar.. Fast det kommer det bli ändring på snart då jag inte kommer att jobba på nån vecka. Fast det vet man ju aldrig ifall att de ringer in mig ;D haha!

Dagen idag har jag känt mig febrig och hängig. Inte kul nu när det snart är Nyår. Men jag känner mig faktiskt lite bättre nu på kvällskvisten. Ryggen är densamma, lika dålig fortfarande fast som tur är har man snälla arbetskamrater som ställer upp ;)

Nu ska jag spela Tiger mot Joakim.

/ L

Tiger´10

Just i skrivande stund står allting still i mitt huvud! Hehe. Men jag har arbetat även idag och det gick bra. När jag slutade åkte jag till svärmor och svärfar där det var fullt hus (som vanligt). Vi åt i princip hela dagen ;) Till kvällsmat blev det grillad korv i den öppna spisen och bröd. Lilla Theo som är 1 år och snart 5 månader åt 3,½ korv samt 1,½ bröd med lite räksallad. Mycket mer än mig!! Alla vart helt chockade men han var så nöjd så, för han satt still (för en gångs skull). (:

Nu sitter jag i soffan igen och kollar på Mr.J när han spelar Tiger´10, det är förbannat roligt! Vi har nyss tävlat mot varandra där Mr.J stod som segrare men jag var faktiskt inte långt ifrån!



Har även sökt jobb idag och ska söka ännu ett efter nyår ;) Vi får väl se hur det går ;)

/ L

Positiv igen ;D

Nu är jag positiv igen för nu mår Mr.J bra och vi sitter och ska precis sätta på en film ;) Det blir den nya Tarantino filmen, alla säger att den är sååå bra. Det återstår att se om vi är två i mängden ;) Så vi fortsätter med Myskväll så länge vi orkar (:

Har precis ätit en hur god middag som helst, gjorde oxfilé (förstekte och sedan in i ugn) med råstekt potatis och rödvinssås, MUMS! Kan verkligen rekomendera! Och nu äter vi chips och dip ;)

imorgon väntar jobb sen hem till svärmor och svärfar på mat (: Kul dag!

/ L


klagostund ;)

bra att man har "världens bästa grannar" NOT!!!!! Fan alltså, inte sovit mycket inatt! Fast nu kan jag ju inte klaga på mina k*ull grannar utan nu klagar jag på alla möjliga grannar som skrek som dom blev stuckna av en kniv som kom hem klockan 03 på natten och dunkade på hårdrock på högsta volym så jag trodde det var en bomb eller någe. Och för att Mr.J låg UNDER täcket hela natten och knappt fick nå luft så jag låg och drog ner täcket för honom hela tiden! BLÄ! Dumma! Så det var inte så kul att börja klockan 08 imorse.... Men jag kom upp i varje fall (Y) för mig!

Inte så kul att komma hem till världens bakfullaste kille och ni som vet hur bakfull han brukar bli så säger han själv att detta var det värsta han vart med om. Och DÅ är man bakis!!!

/ L

Those three words

Those three words are said too much
They're not enough.

Har fått Snow Patrol - Chasing Cars på hjärnan! (: Men den är bra!

Det är helt sjukt vilken underbar jul jag har haft! Helt magisk, trevligt sällskap, god mat och bästa paketen! Och det bästa av allt som inte var en julklapp ens är att vi åker till Aiya Napa till hösten!!! :D !! SJUKT? JA! Svärmor och svärfar firar 20-årig brölloppsdag så vi åker hela familjen! 18 pesoner ;) SKOJ! Sen har jag fått singstar så nu ska det sjungas! (:

Är hemma just nu och tycker synd om mig själv som inte mår bra i nacken/axlarna/ryggen/huvudet + att jag ska börja jobba klockan 08.00 imorgon! BAJS! Tycker att jag skulle vara ledig en liten dag till, meeen jobb är pengar!

 

Nu ska jag snart kolla på Narnia - Häxan och Lejonet och bara vara för mig själv med mina vindruvor och VATTEN! Gott att dricka vatten när man har druckit öl/läsk hela dagarna nu ;)

 

Hoppas er jul har vart lika bra som min? (:

 

/ L


over and over again

Mycket tankar som far runt i huvudet.. Runt Runt Runt, måste ha hjälp med att få ut dom! Och jag behöver bekräftelse! AAAAH

/ L

helgen som vart

Idag var jag uppe med tuppen för att vara jag! Vaknade av mig själv klockan 08!!! Har nog aldrig vaknat så tidigt av mig själv någon gång, skönt! Så jag har nyss slagit igång tvättmaskinen och duschat (:

Idag väntas jobb på Dressmann mitt i all julstress! Får se hur det går, antar att det är väldigt mycket folk! Sen ikväll ska vi hem till svärmor och svärfar på uppesittarkväll (bingolotto) (:

Här kommer lite bilder från helgen som varit :

 

Mor och Far (:

 



MAAAT



Papi är dålig förlorare! JAG VANN JAG VANN Ps, man ser hans "silverhår" mkt bättre såhär ;)



...



 På lördagen badade vi bubbel

Ja i princip var min helg så + en väldans massa jobb. Helt färdig. Både fredag och lördagen var mysiga och roliga men på lördagen har jag så JÄKLA ont i ryggen att man blev lite nerstämd :/ Meeen bara att ta nya tag!

Imorgon är det Julafton! WIIIE!

/ L


Snart färdig

Snart är jag färdig med allting! Det känns bra (: Nu sitter jag och kollar på när grabbarna grus (Aprili och Joakim) spelar Fifa (: Snart är jag klar! Har laddat disk också, blir så mycket när man håller på att stöka hela dagen ;) Haha!

Hos massören gick det inte bra. Jag får inte träna på några dagar heller efter den där omgången. :/ Det suger, för annars hade jag tränat innebandy ikväll.. Men icke sa nicke, det blir att äta Julbord med prinsen istället (: Det är schysst, 20 år snart och förstörd rygg (Y) BLÄ!

/ L


På gång

Nu är jag på gång med julstök - Mat! Det är så skoj! Ska slå på julmusiken och sen fortsätter jag med stöket, ska bara till massören först (:

Att göra :

Handla (X)
Jansson (X)
Nubbesallad (X)
God sill (X)
Revbensspjäll ()
Massören (X)
Slå in paket (X)
Städa/plocka (X)
Diska (/)
Tvätta (X)
Hänga tvätt (X)
Göra köttbullar (X)

Så skoj idag! Känner verkligen för detta (: YES, men nu måste jag ta en paus i stöket och sticka till massören! Ciao

/ L


Uppe med tuppen, för att vara jag (:

Idag var jag uppe med tuppen ;) För en timme sedan så gick jag upp, och för mig när jag är ledig är det som att gå upp klockan 07 ;D Men det är för att idag har jag mycket att göra! Julbordet ska fixas, jag ska till massören och jag ska städa !

Ska äta lite frukost sen sticker jag till Willys och storhandlar (:

/ L

snabbis

Hinner med ett kort litet inlägg (:

Jag och Prins har precis hunnit med en myskväll med 2 filmer (: Den ena sög, den hette Bronson och handlade om en kille som var helt knäpp och satt i fängelse i 34 år (har inte kommit ut än) varav 30 år i isoleringscell. Men den andra filmen däremot var så jävla underbart bra! Vi såg komedin Brüno, fy fan va king han är! (:

imorgon blir det till att fixa med sill och jansson (: Mmm så jag ska inte gå upp allt för sent ;D Ska även till massören imorgon och det kommer att ta kål på mig för min rygg SUGER! kan varken sitta/stå/gå/ligga utan att det gör så ont att man vill dö (nästan). Vill ha en spruta för smärtan! Ajajaj, dumma Jysk, snart 20 och paj!

/ L

Mys

Dumma dator, hade precis skrivit ett inlägg och lagt upp bilder men sen bara stängdes internet ner och inlägget sparades inte! FAN! Jaja det jag skrev var att det var kallt ute men jag är glad för det, fast det är -15.

Kom precis hem från staden där jag har shoppat färdigt mina julklappar med Emelie! Yes äntligen klar! Kom även hem med lite smått och gott till mig själv (: hihi så just nu sitter jag i mina nya tofflor och strumpbyxor med en kopp te i handen (: Mmm, njuter medans jag kan! (:

 



Mys mys, tofflorna är inhandlade på Åhléns och strumpbyxorna på Noblesse

 / L


in english, please

HEJ! Har fullt upp hela dagarna så hinner knappt se efter bloggen! Men nu är jag här (:

Igår var jag ut med Pia, helt spontant kom vi på att vi var sugna på öl och mat så vi stack till china ;) Blev inte så dyrt för mig precis eftersom jag betalade förra gången! haha! Nice! Sen stack vi till lobbyn i vanlig ordning och där var det också trevligt. Det kom en från schweiz och slog sig ner vid oss så vi fick snacka engelska hela kvällen/natten! Haha, men trevlig var han! Kvällens med Pia "kallt kallt kallt kallt"

Nu ska jag sminka mig och fixa maten för sen ska jag julshoppa lite med emelie! YES!

/ L

soffläge :D

Nu har jag äntligen satt mig i soffläget (: Mmm, så skönt att komma hem till en fin lägenhet! Mina ben värker efter en tung arbetsdag, men dagen gick riktigt fort tycker jag! Hoppas morgondagen går lika fort för då har jag snart en ledig dag (: Tjoho!

Ryggen värker, benen värker och hälen x2 värker. Ååh. Drygt, men nu blir det en bortdomnande öl med lite gott gott och Hell´s kitchen final (: YES!

Prinsen saknade mig! YES! ;D

/ L

måndagsblogg

Hej allesammans!

Ville bara säga att jag är klar med allt, (förutom att betala räkningar) men det behöver jag inte göra idag! Så just nu värker mina ben och mina ögonlock är tunga, vilket är bra eftersom jag ska upp och jobba tidigt imorgon! Jobbar från och med klockan 08.00 - 20.30 så det är inget litet pass jag har!!!!! Helt sjukt!

En annan sak som är lite konstigt, eller kul jag vet inte, är att min blogg har överlägset flest besökare på måndagar ;D haha! Hej alla nya måndagskollare! ;)

Nej nu blir det nog sängen för min del! men först liiite bilder på lägenheten ;)

 

Min hemmagjorda adventsljusstake (:

 

 

Mmmm, nu är det jul (:

 




Mmm, nu har vi det fint i huset ;D

/ L


att göra lista

ATT GÖRA (så jag inte glömmer något
+ att det kanske tillkommer något/åker bort något)

 - Diska [ x ]
 - Tvätta (minst 2 tvättar) [ x ]
 - Plocka undan allt till rätt plats [ x ]
 - Panta flaskor/burkar [ x ]
 - Handla [ x ]
 - Bort med konservburkar osv [ x ]
 - Betala räkningar (?) []
 - Damma [ x ]
 - Dammtorka [ x ]
 - Tvätta speglar/glas [ x ]
 - Göra rent på toaletten [ x ]
 - Dammsuga [ x ]
 - Skura golv [ x ]
 - Byta rent i sängen [ x ]
 - Göra mat + matlådor [ x ]
 - Hänga tvätt [ x ]
 - Ta upp julgranen + pynta [ x ]
 - Göra mysigt med ljus [ x ]
 - Äta [ x ]
 - Göra det fint/mysigt på toaletten så det blir att lukta fräscht [ x ]
 - Ta ner grejer till förrådet [ x ]

Jag har en del att göra idag så... Står över träningen också, hälen vill inte som den ska men jag är nog tillbaka snart! (:

/ L


med solen i ögonen ....

HOLA!

Solen lyser med sin frånvaro, men jag är glad för det! (: Nu ska vi till svärmor och svärfar på mat (: MORS!

/ L

klar med julklapparna...snart

nu är vi snart klara med julklapparna (: TJOHO!

Okej, jag är inte 100% idag, sämre.... Igen, FAN!

/ L

Tack

"Jag vill tacka Camilla, du är så go bruden, tack för att du är du <3"

Nu ska jag dra till borlänge och shoppa julklappar. Eller försöka är nog rätta ordet. Mr.J Följer med (:

Detta har jag på mig då:



Jacka - Sisters
Top - Jeans and more
Jeans - MQ

/ L


En kall ....

Sitter och avnjuter en kall i soffan! Det är ju trots allt lill-lördag ;D Har precis kommit hem från innebandyträningen så jag tyckte jag var värd en så jag kan sova senare!

Vill ha lördag nu, men vill inte jobba! Vill bara mysa, men det får vi väl göra hela kvällen då. (: Just ja, mamma vi lånar gärna saxdalen mellan lördag - söndag! Du kan ju ringa mig (: PUSS

/ L

slötimme i soffan

sitter och slöar i soffan efter en "hård" arbetsdag ;D . Ska snart ta och göra iordning mat, phu. Inte alls sugen på att laga mat eller träna just nu men det ska det också bli.

/ L

räkfrossa

Nu sitter jag och Prinsen i soffan helt proppmätta efter alla räkor. Men det var hur gott som helst! Mmm! Nu väntas mys resten av kvällen (:

/ L

Jag är kass!

Jag är kass, så självklart blev det ingen promenad och det kommer heller inte bli något gymmande för min del. Önskar att jag hade en liten mops så man tvingade sig ut och det blir så mycket roligare när man har sällskap av något man tycker om också!



Ikväll blir det räkor! Smaskens, but still, Jag är tom!

/ L

upp o ner

Idag känner jag mig tom igen.. Det går upp och ner det här.... FAN

Ska nog ta mig en promenad snart så jag får ut och rensa skallen lite.... Eller så väntar jag med det tills jag kommer till gymmet.



/ L

prinsen

Min prinsen är hemma!!!!!!!

/ L

konstigt.

På något konstigt vis känns det bättre idag.. Kanske är det för att jag har sovit i dryga elva timmar inatt då jag somnade halv elva typ ;D haha! Eller så är det för att Mr. J kommer hem idag (:



Jaja, dags att jobba!

/ L

.....

Vet inte vad jag ska skriva, vet inte vad jag känner, ingenting! Vet bara att man inte ska sitta bakom ratten när man mår såhär, fick många konstiga tankar idag......

/ L

stort hål

Känner bara ett stort hål genom hela mig. :/ Konstigt! Hoppas det blir bättre efter helgen... Ikväll ska jag hem till mor och far i varje fall, får se om jag sover där tills söndag?:S vet inte ännu...

Hoppas i varje fall att J får det bra i Karlstad och att tiden går fort så han är hemma snart..........

/ L

...

Orkar inte! Vill vara liten igen......

/ L

JAG är en nitlott

Och trisslotterna var inte heller någon större hit, ge mig lycka nån!! :/

Är dyngtrött så jag orkar verkligen inte skriva något, uppdaterar imorgon kväll när jag är hos mor och far (: Ska sova där imorgon kväll (: Myspys!

/ L

tusan

Nej det var som jag trodde, ingenting hände! Ja nu kommer det nog dröja flera år igen innan jag prövar detta! AAAAAAAAH! Kan inte nått bra hända mig, ska gå och skrapa mina två triss som jag köpte i söndags och helt glömde av :D Tihi!

 

/ L


kedjebrev

Okej jag fick precis ett "kedjebrev" där det stod detta:

"8 änglar är sända till dig. Du skall sända dem vidare till 8 st, inkl mig. Efter 8min inträffar något du väntat på länge! Dina åtta minuter startar nu."

Brukar vanligtvis ignorera alla kedjebrev jag får men nu tänkte jag att jag behövde lite lycka.. Så om 8 minuter smäller det, hm, undrar vad som kan hända?

/ L

Myspys med emp pemp

Hej bloggen!
Sitter och myser med Emelie framför tv:n (: Det är ju Grey´s och det får man inte missa! Myspys med morötter, gurka, must och dip (:

Imorgon väntar jobb.... igen... Fast då börjar jag klockan 11 (: Men jobbar stängning... som vanligt...

Inte kan jag festa på juldagen heller för klockan 08.00 ska vi infinna oss på jobbet och riva skyltar ! AAAH, ibland har man då inget liv, men jag ska inte klaga. Jag har ju i varje fall ett jobb (:

/ L

Hemkommen! (:

Nu ni, har jag kommit hem från min eftermiddags/kvälls träning (: Allt gick kanonbra, synd bara att det blir sämre och sämre koregrafier på Afrodansen :/ Men det blir säkert bättre igen! Måste även säga att cirkelstyrkan var sjukt dryg men grymt rolig! Ni som inte har provat det MÅSTE prova!

Jaja nog om gymmet, nu är jag hemma i varje fall och har precis ätit en stooooor kycklingsallad men måste nog ta en banan också för jag är inte riktigt mätt än :P Får se om min träningsvärk har gått över tills imorgon, fast jag är rädd att det kommer bli ännu mer nu när jag har tränat så hårt :S Då blir det inte kul att jobba.

Måste diska och hänga tvätt nu, men godnatt alla bloggläsare! (:

/ L

Träna halva dagen! (:

Nu är jag hemma igen (: Tadaaaa.. Vi åt på Gallerian och det var slottsstek, mummmaa! Fast det känns ändå som om jag inte är riktigt mätt ännu, det får bli ett mellanmål innan jag sticker iväg till gymmet, ska försöka träna bort träningsvärken idag. Men det kommer nog bara att bli värre :S

Träningen idag:
16.00 - Styrketräning
17.30 - Cirkelstyrka
18.15 - Afropowerdance
19.15 - Core

Så jag kommer vara helt DÖ efter! Men det är det värt (:

/ L

1 December!!!

Idag är det 1 December och jag har bara hunnit med att köpa 1 Julklapp hittills.. " Ojojoj Lollo nu ligger du lite efter med planeringen och du har mycket jobb framför dig! SKYNDA! "

Medans jag väntar på att plattången blir varm så kan jag lägga upp lite outfitsbilder (:

 




T-shirt - VERO MODA
Jeans med nitar (och dragkedja längst ner) - MQ

Nu ska jag på stan och äta med Mr.J, Ciao!

/ L


RSS 2.0
Test