Måltorkan är över!!

För jag gjorde ett sjukt snyggt mål idag på volley ;) Hehe. Måste ju skryta när det väl händer ;D Fick för övrigt spela center och det gick kalasbra, lite vilsen i vissa lägen men i det stora hela mycket bra. Man får ha mkt mer boll vilket jag tycker är roligt. Sjukt rolig match med mycket närkamper (sånt som jag gillar skarpt). Just ja, vi vann 4:e raka med 3 - 11 mot falun! ;)

Nu ikväll så har jag och Joakim enbart tagit det lugnt i soffan och kollat på Offside (Y) Om ni inte har sett den, se den! Vi kan se den hur många gånger som helst, helt underbar film! Och nu har vi plockat och diskat för kvällen. Jag sitter med en ansiktsmask just nu av choklad, smaskens! ;D

Vad ska jag säga mer då? Imorgon ska vi till Jysk och köpa nytt duschdraperi och badrumsmatta och just ja: JAG HAR LAGAT TVÄTTMASKINEN! :) TJOHOOOO! Vad jag är bra va? :)

Nej nu ska jag skölja av mig masken och kanske lägga mig och läsa i min engelskabok :)

/ L

Lördag den 23:e Oktober

Nu sitter jag hos mor och far och har precis ätit en jättegod middag! :) Pappa och Joakim är ute och byter däck på bilen, jag som hade taggat till mig att jag skulle byta däck sen säger pappa "inte behöver du vara här, gå in till mamma". Varpå jag säger - OKEJ! :) Hehe, ganska skönt faktiskt men de kanske behöver lite ledarskap där ute ;) Hehe! 

Väldigt trötta är jag och Joakim idag då jag var borta till ca 23.30 igår och var så uppspelt att jag inte kunde somna förren klockan vart ca 02.30 och sen var det bara att gå upp igen vid klockan 07.00 för vi har haft tvättid idag.... TRÖTT är bara förnamnet, tur att det blir en lugn kväll med god mat och sen kommer jag stupa i säng innan klockan är 22 tror jag ;D

Hoppas ni har en bra helg :) Kram!

/ L

Curry ditt pervo ;)

Åh vad roligt det var att träna idag (: Så jäkla kul! Haha! Curry ditt pervo ;) Varför kan det inte vara såhär roligt och enkelt att spela på matcherna? Usch jag har sån ångest innan varje match och jag tror det drar ner mitt resultat... Blä för matcher! Hurra för träningar!

Imorgon ska jag ha dataförbud, jag SKA plugga heeeeela dagen lång!! Har prov på fredag och känner att jag inte riktigt är i fas med det... + att jag ska jobba heldag på torsdag (09.30 - 19.30) så jag har ingen tid att träna på torsdag förrens på kvällen. Men det ska bli nice att jobba igen! :D Hurra!

/ L


Plugga dagarna in, plugga dagarna ut

Ja, det är väl i princip det jag gör nu för tiden, PLUGGAR! Prov på fredag, test på tisdag, massa uppgifter som man inte har haft tid med. Det kanske var tur att jag inte behövde söka nu till våren och får lov att vänta till hösten. Det är riktigt kul att plugga men ibland blir man så matt!

Snart ska jag i varje fall iväg och träna, fast jag har inte någon vidare lust med det heller. Vet inte vad jag vill ;D haha! Imorgon ska jag i varje fall ut och luncha med min mor på Piren, det blir nice!

Nu är jag klar med min engelska uppsats också. Men shit jag har mkt i engelskan kvar! BLÄ!

Ciao!

/ L

Påväg att möta upp linn

Nu är jag påväg till stan för att möta upp linn, vi ska kolla på innebandy hela eftermiddagen idag (:



Obs: Vet inte vad som har hänt mitt vänsteröga, det är rött!! Jaja, det går väl över någon gång ;D

/ L

Överraskningen

Den nya överraskningen:

 

Min nya hårfärg, ÄNTLIGEN är jag rödtott igen och känner mig som mig själv! (: Denna gång blev det även exakt den färgen som jag velat haft såå länge! Yes!

 

/ L


Grattis farfar och pontus!!

Får öppna med att gratulera min kusin pontus och min farfar, GRATTIS! Hoppas er dag blev precis som ni önskade (:

Sen får jag väl avslöja vad jag bakade, Joo jag bakade pizzabullar till farfar som bara ÄÄÄÄÄÄLSKAR mina pizzabullar (: Kommer upp bild och recept imorgon..

Just ja imorgon har jag en till överraskning, haha fast det kan jag ju inte säga idag eftersom det är en överraskning till Joakim... :)

Nej, nu vet jag inte vad jag ska göra, kanske plugga lite matte? Ja det får det nog bli!

/ L

engelska ..

Nu sitter jag här med Engelskan igen, har kört fast :/ Så jädra jobbigt, har i varje fall tänkt att bli klar med uppgiften antingen idag eller imorgon. Har det svåraste kvar så det kanske blir till imorgon. Varför kan det inte vara lika lätt med engelskan som det är med svenskan?

Idag har jag i varje fall vart på gymmet och träffat en rådgivare, så nu jäklar ska det blir styrketräning. Sticker dit imorgon efter matten tror jag om jag hinner med det, måste baka fast vad kan jag inte säga för det ska bli en överraskning tills på torsdag kväll ;D hehe.

Ikväll då? Jo då kommer det hem lite folk hit och ska kolla på fotboll (som vanligt känns det som). Har ju en karl som är fotbollsnörd ;D haha! Fast det gör inte mig så mkt, jag vill ju se fotboll jag med :) GO SWEDEN. Innan fotbollen ska jag hinna med att träna innebandy och jag hoppas att vi kommer ifrån där vid halv nio så man hinner se något av fotbollen!

/ L

det tar ett tag mellan gångerna

Det går några dagar mellan gångerna.. Fast ändå känner jag att det är ganska skönt att inte skriva jämt (:

Nu lägger jag nästan all min fokus på att plugga och det känns kanonbra! (: Har prov idag till exempel, liite nervöst kanske ;D Tvättdag har jag idag också, ganska roligt faktiskt ;D haha!

Hoppas ní har en bra dag / vecka. Min vecka kommer att se ut såhär:

Måndag: Tvättdag, prov, plugga, planera mat för veckan, handla, bodypump
Tisdag: Planering med PT på gymmet, plugga, innebandyträning, se när sverige spelar, baka lite?
Onsdag: GREY´s!! Bodycombat, Zumba, Cirkel, skola, plugga
Torsdag: Fira farfar, plugga
Fredag: Skola, plugga
Lördag:
Söndag: Match i Mora, TAGGA!!

Kommer säkerligen att tillkomma saker under dagen / veckan men det är mitt liv det ;D stress, plugg, träning

/ L


YEEEEES ! !

YES YES YES! Ikväll börjar Grey´s Anatomy det bästa programmet som finns! :D TJOHOOO! Vad jag är glad!!!!

Innan det blir det plugg och träning och göra mat förstås, Tacos får det bli bara för att det är Grey´s så man kan sitta och mysa i soffan samtidigt som man äter tacos. Till efterrätt ska jag äta jordgubbar och melon! SMAAASK! 

En bra dag idag helt enkelt ;) 

Nej nu måste jag plugga matte. Ciao! 

/ L 

Home again

Ojojoj, det har vart fullt upp sedan vi kom tillbaka till kalla Sverige så jag har inte hunnit uppdatera. Är fullt upp jämt hemma hos oss! ;D haha! Och nu har tvättmaskinen kolat ihop också så nu är det ytterligare ett störesmoment hemma!!

Vi hade det sjukt bra på cypern i varje fall åt och drack gott, tränade en hel del och hade väldigt gott sällskap! :D Så det var kanoners! Saknar vädret och temperaturen som var där nere, vi hade som minst 34 grader i skuggan och som mest 37-38 så det var helt underbart! (: Tränade en hel del gjorde jag också, väldigt ovanligt för att vara på semester för min del!!

När vi kom hem så var det avskedsfest för Julia som åkte till Usa - Long Island igår :,( Kommer sakna dig i massor!!! <3 Festen var grymt rolig och vårt lag ägde på alla lekar! :D Haha!

Sen har vi vart i sthlm också och kolla på när Djurgården spöa AIK, ASNICE! Så denna vecka är vi glada här hemma! ;D Haha!

Ja, det blir ett långt inlägg om jag ska fortsätta med det vi har gjort men jag kan säga såhär jag har, pluggat, jobbat, tränat, städat, donat och kommit i ordning hemma, tvättat en GIGANTISK tvätt, sovit hos mor och far, plockat ännu mera svamp med mor, osv osv.. Så fullt upp med andra ord.

Ska fortsätta att plugga nu men ha det gött!!

/ L

RSS 2.0
Test