3 dagar kvar

3 dagar kvar :D Shit kan knappt bärga mig :D

HOW LONG HOW LONG MUST WE SING THIS SONG, shiet vad hes man kommer att vara :D !!!! Eller vad säger du Camilla? :D FY FAN VAD NERVÖS JAG ÄR! Joakim är ju uppmuntrande och sa, "hörde att Bono åkt på svininfluensan och kommer inte till gbg".. :P

/ L

Strålande dag

Tjohoooo alla glada! Idag är jag på strålande humör fast jag saknar mitt hår lite grann :P Men fick till det ganska så bra idag (: Ska snart iväg och jobba men först ska jag äta en stooooor brunch eftersom jag inte har någon lunch på söndagar då vi bara är två stycken i butiken..

Det är bara 5 dagar kvar. Det är helt sjukt, 5 dagar kvar till total lycka! :D AAAAAAH Helt magiskt i 2 dagar + en massa reashopping hoppas jag, camilla? :D Är sugen att gå på Liseberg också men det kanske man tar när vi är på Ödby en dag (:

Nej nu måste jag upp och käka så jag inte kommer försent till jobbet och efter jobbet ska jag och Grilla hemma hos Peter, AC och vildingarna för då kommer alla Joakims brorsor med respektive samt alla barn (: WEEEE!

/ L

Sömn

Sov 3 timmar inatt, så nu är jag jääääädrigt trött.... Zzzzzzzzzzzzz

/ L

Ny frissad

Min nya frisyr är kort, busig, frissig, och lite små fräck sådär (: Haha! Maria tycker om att frissera mig för jag vågar prova på så vågade och nya grejer ;) Tack så hemskt mycket Maria är supernöjd med min nya frisyr! (:

Varsegod, här får ni alla som har väntat se hur det blev :P







Det blev reashopping idag så staden också (:

Hittade:
1 par chinos - 74,50 :- (Åhlens)
1 Topp - 299 :- (Jeans&More)
1 Kofta + 1 halsduk - Totalt 200 ;- (Ljungen)


Sen var jag och Joakim och käkade på staden, det var inte gott, rekommenderar verkligen inte Åhlens caféet.. Blä!

Nu sitter jag här och ska betala min telia räkning (inte det roligaste precis) medan Joakim sitter i soffan med vildingarna (Henrik och Jesper) vi är barnvakt ikväll/natt/morgon och just nu sitter dom och kollar på "Shrek" och enligt dom så har vi "Fredagsmys med Lollo och Jocke" Vilket stämmer väldigt bra så jag ska göra dom sällskap alldeles strax för Henrik ville sitta i mitt knä och "Mysa med dej Lollo" (: Söting!

Take care / L

Såååå Kallt!

Brrrrr, det är så jääädra kallt att jag tror jag fryser ihjäl snart. Brrrrr!

Imorgon är det frissan, wiiiii.. Kanske lägger upp en bild imorgon, om jag orkar :P

/ L

Hektisk dag

Man kan ju inte säga att jag inte har träningsvärk för då skulle jag ljuga.. Hel-ve-te, kändes att man inte hade vart med på barmarken på ett tag :P

Inatt har vi nattgäster, Andreas och Erika sover hos oss så jag har precis vart och köpt en stor och god frukost, mums! Fast just nu är de på fest och kommer säkert hem någon gång inatt..

Jag och Joakim sitter och avnjuter lite rödvin i soffan, det är jag värd efter en sådan här hektiskt dag på jobbet.. ojojoj! inte kul när man får sängleverans och det är 70 sängar + att leveransen kom försent så det blev lite övertid. Men tid är pengar :P

Nu ska jag ut i soffan igen för nu börjar Lyxfällan :D

/ L

Mycket att göra..

Ledig dag idag också! Kan det bli bättre?

Kommer vara mkt att göra idag! Nu ska jag ner på gymmet och efter det ska vi äta någonting för att sedan ner på stan och leta reda på en present åt lilla Nora som fyllde 1 år i Lördags (: Städa lägenheten/vattna blommor ska vi också hinna med. Och vattna åt Peter o AC ska vi också komma ihåg att göra. Sen blir det hem och städa här i huset.. Och mellan allting så ska vi till Nora och fira hon. Så inte mkt tid över till annat.

Ikväll är det Lipstick Jungle och ingen är gladare än jag för det :D

Nej nu måste jag sticka, hörs kanske senare! Love!  

/ L

Smått & gott

Inflyttningsfesten igår var sjukt kul! Tack så hemskt mycket för allt mamma och pappa (: Tyvärr så hade vår kamera inge batteri men det kanske kommer bilder senare ändå för Jullan tog kort (:

Idag har det bara vart och är fortfarande slöa som gäller! Fy fasiken vad skönt! Åkte förbi MM och köpte jordgubbar också ASGOTT!

Just nu är det Djurgårds match och Kebba gjorde precis mål, HÄRLIGT KEBBA!! :D Inte vanligt att Djurgårn gör mål men just nu står det i varje fall 1-1 (:

Har så sjukt ont i axlarna/ryggen, Joakim masserade mig lite grann men det gick inte jag har så jädra många muskelknutar att jag känner mig svag hela jag. Så nu måste jag boka en massör, det suger men jag hoppas att det blir bra efter det!

Längtar tills på fredag då jag kapar av håret och färgar om det! Weee (: Har kanske hittat en frisyr eller två...

/ L

En trevlig upptäckt!

Ojojoj, heeelt slut men det var en rolig kväll igår ändå (: Så lätt värt de!

Jag, Joakim, Tobbe och Daniel x2 grillade och spelade biljard. Väldigt mysig kväll. Det var meningen att vi skulle ner på piren och ta någon öl men vi blev kvar här istället (: Jag spelade bra i biljard men eftersom det var typ alla mot mig (!) så kom jag typ två/trea varenda gång :/ Men men.. Killar, vågar inte bli slagna av en tjej :P

Annars så är det jobb jobb jobb som står på schemat. Imorgon blir det en hektiskt dag så jag hinner inte ens gymma fast jag vill :/ Men man kan inte hinna allt jämt! På kvällen väntar fest/harry potter med julia/fest

En bra sak som hände idag var upptäckten av att mitt schema var ändrat nästa tisdag så jag kan vara med och träna :D WIIIIE! That´s good!

Är avis på Jonas som går på semester imorgon!! .. Jag vill också! :P

/ L

Aktiv, snart kanske (:

Som ni kanske märker så är jag inte så aktiv här längre, men det ska det bli ändring på. Prioriterar lite andra saker före som jag måste göra innan jag sätter mig här, men nu fick jag en liten tid över innan jag och Joakim ska ner till china och äta (:

Fredrik och Henrietta var här igår och det var kanontrevligt! (: Verkade som om de tyckte om maten jag hade gjort också vilket var roligt, vi orkade inte ens äta alla jordgubbar jag hade köpt till efterrätt men dom fick jag och Joakim äta idag istället! :D

Jobbar hela tiden just nu men imorgon är jag ledig vilket är välbehövligt så då ska jag ta mig tid att sticka upp till lägenheten för att vattna blommor, städa och ta med posten hit! (: Sen ska jag ta ett låååångt gympass också hade jag tänkt mig! (: Skööönt!

Längtar till helgens bravader för då är det inflyttningsfest som man absolut INTE får missa ;) Sen så måste jag sätta mig ner och se över när vi skulle ha den stora grillfesten.. Nåja en sak i taget ;)

Innan jag slutar skriva för idag undrar jag en sak till:
 När blir det lagfest laget/lagen? :D

/ L


Soffpotatis

Jobb jobb och åter jobb, det är typ det enda jag sysslar med just nu känns det som. Fast jag var ju ledig i Tisdags och vad gör man på sin lediga dag? JO, då är man sängliggandes pga min förbannade mage som jag har ont i fortfarande!
Längtar tills imorgon då jag ska till SaxdalenTacobuffé (: Smaskens!!! :D Sen på Lördag blir det hemmamys och grillning med Joakim, Fredrik och Henrietta (: Det ska också bli skoj! :D

Men nu ska jag lägga mig i soffan och fortsätta tycka synd om mig själv (A). Imorgon är det en ledig dag igen och då vill jag INTE vara sängliggandes! Vill till gymmet NU!

/ L

Fuck a Duck

Fuck a duck! Blidde ingen träning för mig idag.. :( Har så ont i magen så jag har legat i sängen hela jädra dagen! Känner mig som en säck potatis.

Men nu är det allsång på skansen och det ska jag bara se :D

/ L

Händelserikt

Nu har många saknat mig jag vet men det har vart hektiskt nu på senaste tiden med flytt och grejer men nu är vi på plats och har installerat internet (: Härligt! Allt känns som en enda stor semester fast man får ju tillbringa några timmar på jysk också och det är inte få timmar inte :P haha!

Få se nu, vad har hänt? Nja "knappt nånting" faktiskt. Vi var ute på U2 kväll på piren i fredags. Jag, Camilla och Joakim. Det var kanonmysigt och måste göras om fler gånger! på lördagen var jag och Joakim barnvakt åt Henrik och Jesper som sov över hos oss också! Det var mysigt. Fick hoppa in och jobba på söndagen och här är jag nu. Har nyss kommit hem från jobbet och hunnit ätit sen började ett av mina favoritprogram (Lipstick Jungle) för en stund sedan som jag sitter och kollar på men just nu är det paus så då passar jag på att skriva här.

imorgon är det träning igen! Jippiiii! Sen kan jag inte vara med på 5 ggr för jag jobbar stängning alla dagar! Det suger stenhårt så jag hoppas att det blir nya träningstider :P haha!

Men nu måste jag sticka programmet börjar!!

/ L

RSS 2.0
Test