Livet leker?

Ja det kanske var ett tag sedan jag skrev här men tänkte uppdatera er lite om vad som händer i mitt liv.

Idag hade jag nationellt prov i engelska, gick inte bra alls tror jag. Eller jag är nöjd att jag kom på någonting att skriva om under tidspress! (Y) Och imorgon har jag matteprov som jag inte riktigt känner mig 100 på inte ens 60% på ;D Sen har jag massa inlämningsuppgifter kvar och 1000 nationella prov till känns det som innan jag är färdig!

Annars då? Jo jag far runt överallt och tränar känns det som ;D träna hemma varje dag till mitt underbara wii fit och ea active, sen har jag innebandy träningar, combat pass och styrketräning i fokus just nu :) Underbart! Känner mig mycket starkare och har börjat fått bättre  kondition, lovely!

Imorgon har vi lagfest med innebandyn, superkul! Och på lördag ska jag och Joakim julstöka och göra fint i hemmet. En storstädning med andra ord! Sen på söndag är det match igen borta mot borlänge :)

Nej ha det så bra så höres vi snart! KRAMAR!

/ L

Idag är en ny dag :)

Idag är en ny dag! Idag ska jag plugga satan, jag ska slöa och jag kanske ska träna lite styrka (?) men sen ikväll kommer förmodligen Emelie hit och då ska vi mysa satan! :) Det längtar jag till!

Beställde lite julklappar igår till massa av Joakims syskonbarn så nu har vi bara 3 av dom kvar ;D Och det hoppas jag att vi blir klara med på lördag när jag och Henrietta ska ut på en shoppingvända :) Sen har jag bara far och mor kvar. TJOHO! Sen är jag klar med ALLA julklappar. Tror redan att jag vet vad vi ska köpa till pappa. Mamma är lite svårare men ändå inte för hon blir glad av allt ;D

Nej nu blir det till att plugga engelska bjuder på en gammal bild :



Jag och mamma 2008 :)

/ L

Snart har en vecka gått ...

Nu har det snart gått en vecka här i huset.. Tråkigt att behöva komma till lägenheten igen, fast då har man mkt närmare till allt ;D

Dagen idag då? Vi har spelat derby Ludvika - SIBK och vi stod som segrare (SIBK). Var väl kanske inte så rättvist, eller rättare sagt det kunde gått hur som helst!! Vi var kassa som satan (frustrerande kassa) och Ludvika var bra som satan! Skönt med en seger i varje fall fast den satt långt inne!!

Imorgon väntas en hel dag med plugg igen, nationella prov på fredag och matte prov nästa vecka :/ Många nationella prov nu.. Yuk! Men det komm er nog gå bra, i varje fall på Matte provet men engelskan är jag så jävla nervös för!

Just ja!!! Jag har precis beställt ett Wii ;) ÄNTLIGEN jag har bara tjatat i 3 år på det ;D

/ L

fullspäckat

Hej Hej! Fullspäckad dag idag där mycket måste hinna göras :) Men det ska bli så skönt när allt är klart och jag längtar så förbannat mycket till på lördag då jag och Joakim ska ha en myskväll i Saxdalen :)

Nu ska jag laga mat, äta, packa, hänga tvätt, diska, städa, handla, sticka till farfar och hämta Joakim sen blir det "hem" och plugga tills det är dags för träning ikväll :) Det blir nice det! :D

/ L

Curry nam nam

Sitter och väntar på Curry som kommer vilken sekund som helst. Vi ska ha myskväll hemma hos oss med räkor, ost, kex, chips, dip, vin och idol :) Det blir nice det!

Imorgon åker jag och Joakim till cloetta center. Startar härifrån klockan 08.30 :) Längtar som tusan. Ska bli så skönt med en hotellnatt :) Hehe..

Nej ska kika till räkorna så de hinner tina innan klockan 20 ;D Puss

/ L

Julia <3

Juuuuulia, såg din kommentar igår och shiiiit vad jag blev att sakna dig! Måste fasiken fixa något jobb så jag kan komma och hälsa på dig snart! Miss you Honey! <3

Imorgon har jag något att se fram emot (fullteknat hela dagen nu) Curry kommer hit och myser med mig och Joakim :) vi ska mysa, äta räkor, dricka vin, ost och kex och ännu mer massa mys :) Det blir kanoners och jag ser fram emot det som fan!

på lördag åker jag och Joakim till Linköping och Cloetta center på jobbfest. Ska bli suveränt! Hotell natt, mat, hotell frukost massa partaj osv. Ska bli kanon det!

Nej nu ska jag nog ställa mig och diska sen hoppas jag att tiden går fort till Joakim kommer hem <3

/ L

Kort/lång dag

Phu, det har vart en kort förmiddag men en låååång eftermiddag ;) I förmiddags var jag, Joakim och emelie och shoppade loss lite. Jag och Joakim hittade nytt duschdraperi (vitt) och ny badrumsmatta (navy blå) och nya handdukar som vasr i samma färg som mattan. Vi hittade även en radio i retrostuktur (jag ville ha en annan mycket coolare i limefärg fast den hade inte samma bra mottagning). Så idag har jag pysslat om lite i badrummet och rensat badrumsskåpen och min stora sminkväska fick åka in i scrubben för den får inte plats någon annanstans och jag vill inte ha den framme för den tar så stor plats ;) Men bra blev det och det blev mycket ljusare än förut tycker jag! Har blandat navyblåa handdukar med vita handdukar så det blev lite färg men samtidigt väldigt ljust och fint :)

På eftermiddagen var jag med emelie på gymmet och körde på. Det var några på nedervåningen som tog i så mycket att de skrek, har ALDRIG hört något liknande antingen så födde han barn eller så blev han typ ihjälslagen. Helvete!! Jag och Emelie hade kul åt det i varje fall ;)

Resten av eftermiddagen / kvällen har jag ägnat mig åt Engelskan. Gjorde heeela kapitel 1 så nu har jag bara 4 kapitel kvar som jag hade tänkt blivit klart med tills på söndag nästa vecka ;)

Nu ska jag lägga mig och läsa och kolla på top model. Sov sött!

/ L

RSS 2.0
Test