och åter lite plugg!

Har pluggat hela dagen förutom när jag var på gymmet, så jag har inte hunnit skriva något här! Plugget går åt helvete och det är prov imorgon! Så nu är jag helt slut! Det får räcka med pluggandet nu får jag låta allt sjunka in istället. Provet idag gick inte heller nå bra! Tycker inte jag i varje fall! Men men...

Kom igen lollo håll i nu sista tiden!

Känns som om jag börjar bli sjuk nu också! BLÄ. Men jag SKA jobba imorgon!

/ L

Plugg, plugg, plugg

Plugg, plugg, plugg, kan alla lärare sluta ge mig fler saker? 3 prov och 2 uppsatser just nu! Fyyyyy! + att vi ska fixa 80-talsfesten också! Hm, ganska mycket nu med andra ord! Prov imorgon och övermorgon så då är två prov överstökade i varje fall! (:

GLÖM EJ ATT DET ÄR FÖRKÖP IMORGON! :D
BACK TO THE 80´S


På fredag blir det att sova hos mor och far, längtar redan (: Och brorsan kommer hem då också (:

/ L

Zzzz

Vaken? Jag? Nej!

Bilder

Här kommer ett litet kollage från lagfesten, obs ett litet urval av bilderna ;)


Lagfesten

Alltså lagfesten var helt sjuk igår! Riktigt roligt var det (: Kommer bilder lite senare för just nu är jag seeeeeeeeeg tur att jag aldrig blir riktigt bakis i varje fall, tror att väldigt många är det just nu ;)

 / L




Ladda!

En grogg och en öl senare så är jag laddad till fest!
Fast nu är bara frågan, vad ska jag ha på mig? :S

Grogg och bacon var inte så gott tillsammans men groggen var god ;)

/ L

Avslutningsfest ikväll

Gårdagen var superhärlig! Maten var god, sällskapet var roligt och underhållningen bra! (: Det enda dåliga var att Magnus vann lets dance fast jag och mamma hade förutspått det men vi ville att Laila skulle ha vunnit för hon var ju faktiskt bäst! Sista dansen de gjorde var så vacker!!

Ikväll är det avslutning med innebandyn! Det ska bli kul! Coco thai först sen festlokalen.. Hoppas det blir mkt folk bara! (: Och bra musik ;) För då är jag nog på tipp topp hela kvällen! (Y)

Nu ska jag och Joakim se reprisen på så ska det låta!

/ L

Vilken härlig dag

Mmmm, vilken härlig dag! Ledig från skolan  och vaknade av mig själv 09.45 och då gjorde jag något som jag aldrig brukar göra, istället för att somna om och sova till typ 12.00 så man är trött hela dagen gick jag upp och satte igång direkt med att plugga.. Hann med ganska mycket då!  Sen satte jag även igång med att göra kalops som vi skulle äta till lunch. Hade fått stränga order att INTE väcka Joakim som ville sova ut imorse. Fast det var skönt  att han sov så jag hann med att plugga! Ungefär vi 11.45 så hade jag fått nog och gick in för att väcka Joakim som redan var nyvaken (: Vi åt maten och åkte ut på en massa ärenden och då träffade jag Lisa. Det var skoj eftersom jag inte fick min dagliga Lisados igår för jag var hemma pga min mage!

Åkte sedan hem jag och Joakim och gjorde ordning glass med varma hallon och blåbär. MMMM vad gott det var vi har inte ätit glass sen jag vet inte när men kan gissa på sen i somras! Det var sååå gott!

Ikväll är vi bortbjudna på mat hos mor och far! Det ska också bli supergott! vilket lyx att komma iväg och äta när man nästan jämt gör i ordning mat hemma! Till det ger jag 5 toasters! (Y)

/ L

Huset

NU har jag äntligen fått lite bilder på huset så här kommer det några:



Morfin någon?

Ååååh, ge mig nått smärtstillande!!!!!!! klev till och med av träningen för att jag hade så ont och trodde jag skulle spy! Nej fyyyy då. Jag längtar inte ens till lördag undra varför? Är nog för att jag mår som jag gör, Men det blir säkert skoj! Synd bara att inte Curry och Lina ska med :/ Men men min julia ska med och tur var väl det!  Körde i varje fall ett styrkepass innan träningen det var bra eftersom jag fick så ont sen!

Nu sitter jag och äter min älskade sallad, mums!

imorgon blir det städdag och pluggdag!! Sen på kvällen ska vi hem till mor och far på mat eftersom det blev inställt hos Inger och Anders för han skulle jobba.. Tråkigt värre men det blir trevligt hos mor och far också, lets dance finalen imorgon ju! ;)

Smärta!

smärta, smärta smärta, varför denna smärta? Skjut mig!

Det går som en bergochdal bana upp och ner! Just nu är jag ganska högt upp på banan men snart kommer säkert allt att gå utför och smärtan kommer tillbaka! BLÄ!

Träna ikväll i varje fall, får se om det blir innebandy eller enbart gymmet Beror på hur mkt folk vi är!


Juliadag!

Idag är det en "Julia" dag (: Vi har varit och fikat, gått runt i den stooooora staden, handlat till myskväll, varit på jysk, förbi vid joakims jobb och lämnat matlådan som han glömde (: Nu sitter vi här och pratar om allt möjligt strunt! Så roligt att ha henne här (: Wiiee!

Kanske jobb efter sommaren också? Hoppas, hoppas!!

Nu ska jag gå och göra lite käk

/ L

psykbryt

Åååååh, snart bryter jag ihop, så jävla mycket i skolan så man vet inte vart man ska börja någonstans!! Sista tiden kommer bli rena rama plågan! tur att man är "ledig" från den 9:e April - 19:e April men då ska jag ju "bara" jobba på torsdagen och åka till sthlm samma dag, vara i sthlm hela påskhelgen, på söndagen åker jag från sthlm till Idre för att åka skidor hela veckan, på fredagen därefter åker jag tillbaka till sthlm från Idre och ska kolla på SM-finalerna i innebandy och bo på Hiltons ;) På söndagen åker jag hem och på måndagen börjar skolan igen :( GE MIG EN LEDIG DAG UTAN NÅNTING ATT GÖRA NUUUUUUUU! Samtidigt som jag är borta MÅSTE jag plugga eftersom vi har så mkt! BLÄ!

Har precis hängt tvätten och ska snart göra mat, sen ska jag väl försöka att plugga på nånting, kanske ska börja med handels? Men nu fick jag massa uppgifter av Kristina idag också! Nej uppgifterna bara rullar in men det är inget som rullar ut? :S

Var vid gymmet på hålet idag, det var härligt att komma bort och träna. Så då slipper jag träna ikväll. Vi har ingen innebandyträning ikväll fick jag veta. VAD BRA ATT NÅGON HAR SAGT DET OCKSÅ?!! Om jag inte hade varit ute på internet igår så hade jag inte vetat nånting men så är det väl att spela med ett lag eller ? Jag slår vad om att det är fler som inte vet om det! Kul.

Träningsvärk som satan idag också, det var som jag trodde!

Nu var det mycket klagan här men Joakim är inte hemma så jag har ingen att ta ut mina aggressioner på!

Men en sak som var bra igår var att Falun spöa warberg! Skitbra match var det också, har inte sett en sådan bra match på vääääldigt länge!
 
/ L


Bättre väder snart?

Nu vill jag verkligen att det ska bli 5 Juni och studenten! Vi får bara mer och mer att göra, skrev klart en uppsats igår men idag fick vi en ny så jag har fortfarande 2 uppsatser och 2 prov att göra och plugga till :/ Men det är väl bara att stå ut? En annan sak som jag vill just nu är att resa utomlands! Så jag var in på Wasaresor/resebolaget idag och hämtade kataloger (: Aaaaaah ge mig en resa! Så mkt utgifter just nu så usch!



Var på gymmet idag för första gången på cirka 1 månad! Har inte hunnit har bara pluggat och pluggat sen har jag haft praktik så jag har verkligen inte hunnit! Det var sketa drygt och jag höll näästan på att spy efteråt. Är helt slut nu i hela kroppen så imorgon kommer man då ha världens träningsvärk! Men det är det värt!

Har äntligen dragit tummen ur röven och ringt och klagat på grannen (:

Skärpning!

Nej nu får det vara nog Leksand! Måste säga att ni inte är värda att spela i elitserien ens! Men jag måste även säga att ni har de bästa fansen men också de värsta! För vilka fans buar ut sitt lag när det fortfarande är halva matchen kvar när laget behöver all stöd de kan få? (Det var bara ett mål som skiljde) Jo, leksandsfansen såklart! Man blir riktigt arg när man är där och tittar eftersom precis ALLA klagar på allting, även om det är något bra! Det är en sak om ni buar ut dem efter matchen men när det har gått 11 minuter av andra perioden tycker inte jag att det är nödvändigt ,speciellt inte när de behöver stödet av fansen. Nej skärpning skärpningbåde spelarna och fansen för det finns väl inga som vill att "återtågen" ska ta slut?

Inflyttningsfesten hos Morbror Bobbe var riktigt kul! God mat, dryck och bra underhållning (: Det är alltid så kul att träffa Bobbe han är så glad jämt och världens roligaste och bästaste morbror! Har ont i halsen sen dess också, kan vara att vi sjöng väldigt mycket!


Sömntuta

Nu ligger Joakim och sover i soffan, han är så trött efter gårdagen (: Men han är så himla söt när han sover!

Själv tänkte jag ta reda på lite saker som disken efter maten, blev ganska mycket eftersom vi åt fondue med en massa tillbehör! (: Mums så gott det var!

Dagen idag började med att jag var och provade min balklänning som är ihoptråcklad nu. Klar är den inte ännu men den skulle bli det innan påsk om jag inte ville ha några fler detaljer på den vill säga (: Nu är det inte långt kvar till balen och klänningen är så fin redan nu när den inte är klar !!

Efter det åkte vi till saxdalen och kollade på huset som har fått innerväggar Nu känns det både större och närmare tills allt är klart :D Längtar längtar! Lägger upp en bild så fort jag får någon från mor eller far!

Imorgon blir det till att hejja på Leksand igen!

/ L

Jag är så bra!

Mmm, jag fick min grekiska sallad igår, det var skönt att slippa göra mat så man hann skriva mer på en av fyra saker till skolan ;) Är snart klar med en uppsats och jag skrev hela tio sidor igår!! De ni! (: Pluggade från klockan 16.30 (när jag kom hem) till klockan 21.55 då jag stupade i säng! Hade bara en paus där jag satt och åt (:

Nu på morgonen har jag hunnit så himla mycket! Gick upp en halvtimme tidigare än övriga dagar denna vecka så jag hann som sagt med väldigt mycket mer än vad jag tänkte, så det är skönt eftersom jag kommer hem cirka 16.30 om jag inte får gå tidigare och klockan 17.00 har Joakim bjudit hem en massa från jobbet, tror jag inte ens har träffat hälften av dom :S Fast jag ska på inflyttningsfest sen men jag ska köra ikväll så inge alkodricka för mig ikväll inte.

Nej nu ska jag äta upp min smörgås och sen ska jag ut med soporna ;) Haha!

/ L

Ge mig en grekisk sallad!

Ja Robban jag fick se sen att det inte var mål :/ Meeen man vill ju ha nånting att skylla på ;)

Dagen idag har gått fort! Har varit på Interflora idag igen och det blir roligare och roligare.  Var och åt med mor min idag också, på åhlensrestaurangen. Blev tacotallrik som alltid när man äter där ;)

Längtar till imorgon för då ska jag hem till morbror inflyttningspartaj (:

Åh vad jag är sugen på Grekisk sallad från Etna, så gott med melon, vindruvor, päron, apelsin och äpple i (: MUMS!


Leksand

Vad ska man säga? FY FAN!! och att jag hatar Andersson! Det var ju mål !!!

Plockiplock

Träningen igår gick väl hyffsat, inte riktigt som jag ville men hyffsat ändå.. Tycker inte om doppboll som vi kör som uppvärmning nu för tiden, dels för att man måste göra massa ruscher när man är kall och då får jag jätteont i halsen och dels för att det alltid är samma lag de äldre mot de yngre alltså de korta mot de långa (Fast en person är ett undantag :P ).. Men men, i övrigt flöt väl träningen på och gick hyffsat bra. Gjorde många mål men för det gick det inte 100....

Igår kollade jag även på BH till balen (: Fick låna hem en som jag ska prova tillsammans med klänningen, Nu är det inte långt kvar!

Längtar tills ikväll, då spelar Leksand och vi ska hem och se matchen hos mor och far. Mor sa igår att vi skulle få plockmat som jag ÄLSKAR! Olika korvar, kyckling, syltlök osv.. MMMMM! Vad jag längtar!

Man blir verkligen glad när det är så fint väder! Våren är snart här och då kan jag sitta och sola på vår balkong :D

Just ja tandläkaren igår gick mycket bra, hade så fina tänder så (: Drygt bara att de fick slipa bort lim som FORTFARANDE är kvar sen jag hade tandställning!

/ L

Tandläkaren

Idag ska jag till tandläkaren, klockan 13.00 så önska mig lycka till!!!!

/ L

Interflora

Nu har praktiken på interflora börjat, man kan säga att det finns hur mkt som helst att göra eftersom de ska flytta på fredag så det är utförsäljning där! Kom in och handla 50 % rabatt på allt utom växter! ;) Så på alla inredningssaker, ljus, smycken, krukor, vaser osv så är det 50 % ! Kanonpriser!



Har hunnit med en hel del idag också! Efter Interflora stack jag till Synsam och beställde nya linser eftersom det inte fanns några vänsterlinser kvar, efter det gick jag och pratade med Malin och Madde en sväng på Jeans and more, efter det gick jag till telia för att fixa med fakturan som jag fortfarande inte har fått! De hade skickat den sa de men jag har inte fått någon så de skulle skicka den igen! Slutligen gick jag in för att prata med Bosse på atelje stjärnbild om champagnefrukosten men han var i Sydamerika så jag fick lämna ett meddelande istället.

Nu ska jag sätta mig för att plugga ett tag medans JOAKIM gör mat!!!!!!! Dra mig baklänges undra hur detta ska gå, fast han ska bara göra klyftpotatis för vi har kött och tzatsiki kvar från Lördags!

Tjing tjing

/ L

Rökig dag

Mm, man luktar väldigt mkt rök kan man säga! Haha! Dagen började med att vi åkte ut till Saxdalen för att kolla på mamma och pappas hus som de håller på att bygga. Det blir så fint! Nu är taket på och nästa vecka kommer innerväggarna, det ska bli spännande för då ser man alla rum också! Vi satt och solade på det som ska bli verandan. Stekhett var det! Jag satt i bara linne och nu är man lite röd om kinderna till och med! :) Bengt och Birgitta kom ut en sväng också eftersom Bengt inte hade sett huset än.

eftermiddagen åkte vi till Peter och A-C på fika, det var bara Henrik hemma av barnen. Vi satt och pratade och så småningom kom Anna, Johan och Birgitta förbi och fikade dom också. Anna följde med mig och Joakim hem för att kolla på våra tapeter, lustigt nog hade de kollat på båda tapeterna som vi har i vardagsrummet och i sovrummet till deras hus. Det var lustigt så Anna var tvungen att följa med oss och kolla hur dom såg ut på en hel vägg (:

Just nu ska vi kolla på det roligaste programet som går just nu, WIPEOUT, asbra!

Ps, ja Camilla vi måste definitivt ta några U2 kvällar nu i vår för att få in karlarna i det hela ;D Ds

/ L

Jobb o Mys

Igår var vi i Leksand som sagt men de förlorade med 2-3, Så dåligt måste jag säga, var bara första perioden som var riktigt bra! ´Men det är ju alltid kul att vara i Leksand för det är sådan stämning! Somnade direkt när jag kom hem faaast som vanligt så höll våra grannar mig vaken på natten!

Idag har jag jobbatDressmann, det var segt i början för jag var så himla trött men sen kom det fler kunder och därmed mer att göra (: kom sedan hem för att se ett grabbgäng i soffan som kollade på Manchester United - Liverpool. Matchen kunde inte sluta bättre där Liverpool vann med 1-4 !!!!

Nu är jag dyngtrött redan!!!!!! Så det kommer att bli en väldigt tidigt kväll, kommer nog inte ens orka se Finalen i melodifestivalen!! Men det visar sig! Vi ska i varje fall sitta här och ha det mysigt!

pratade med Brorsan idag! Det var skoj, man saknar honom faktiskt men han kommer ju hem snart så det är bra!

/ L


U2 biljett(er) i hamn!

Har sovit så dåligt inatt, drömde att vi inte skulle få biljetter till U2 att jag missade biljettsläppet osv.. Så jag har bara snurrat runt i sängen inatt. Var dyngtrött imorse också! Jag och Joakim satt med två telefoner och en dator samtidigt som Bengt satt med en telefon och dator samtidigt som Camilla & Putte satt vid tre datorer också. Till slut fick vi biljetter, senare så släppte de biljetter till en extrakonserten också så då ringde Camilla och frågade om jag och hon skulle gå på den också, självklart sa jag! Fasiken vad jag längtar!! Ska bli riktigt kul! Joakim var ju inte lite arg på mig imorse för att jag var så hyper! haha! Men nu har vi biljetter så då kan man ta det lugnt ett tag. En lättnad utöver det vanligt, eller vad säger du Camilla? ;)

Sista dagen på Jysk var det igår, en väldigt rolig dag kan man säga! haha! fick höra det ena och det andra från "Du är så himla söt Lollo att hälften skulle ha räckt" till "Nog för att du är ful men mig skrämmer du inte" och allt där emellan, Hahaha! Mkt skratt blev det, och det var faktiskt väldigt tråkigt att säga hejdå meeeeen I´ll be back! I sommar så ska jag ju vara där (: Nästa vecka ska jag vara på Interflora, kom dit och hälsa på vettja!

Nu ska jag ladda till Leksands matchen ikväll för den ska jag självklart på!
HEJA LEKSAND - ikväll börjar återtåget! VI SKA TILLBAKS!

/ L

För jag är så bra!

Har precis satt mig i soffan för att vila lite efter en hektisk dag. När jag kom hem från mor så var jag förbi hemköp och handlade. Sen när jag kom hem var klockan halv åtta och då kollade jag självklart på ett av mina favoritprogram "halv åtta hos mig" jag kan ju inte mer än att sitta och skratta hela programmet igenom åt Helge Skoog han är så rolig! Sedan hade jag en timme på mig (mellan 20 - 21) att städa badrummet, så jag städa, putsa, damma, dammsög, skura jag gjorde allt! Och inte nog med det för när jag var klar där så var jag riktigt på hugget så jag städade köket, sovrummet, hallen och vardagsrummet. De ni! Så nu är det hur fint som helst här hemma! Jag har varit så duktig!!

/ L

Jobb & Mat

Jobb jobb jobb, nu  ska sommarvarorna fram så nu är det väldigt mkt!!! Efter jobbet så stack jag till spelstallet och skulle hämta ut paket som jag och mamma beställt från yves rocher, så nu kommer man lukta gott :) Körde förbi svärfar och lämnade tillbaka ett gammalt band som jag och joakim hade lånat, så ska det låta (: Efter det stack jag hem till mamma på en bit mat, mums! Och här sitter jag fortfarande. Just nu håller jag på och visar mamma på vilken resa jag och Joakim kanske ska på till hösten! Hoppas att det blir så skulle vara så skönt!!

Nervös fortfarande till fredagen, men jag vet nog en som är nervösare ;D

Nu ska jag snart dra mig hemåt så jag kan städa toaletten.. Det skulle mor min också göra!

/ L

Sommarjobb = klart!

Gud så skönt, nu slipper man tänka mer på det. Just samma dag som det blir klart med Jysk att jag ska jobba där 100% i sommar så pratar jag med chefen från Dressmann och dom ville också ha mig där men det skulle inte vara 100% så jag tackade ju nej till de erbjudandet men sa att de skulle ringa om det krisade.. Men jag fortsätter att jobba extra där än så länge (: Dagen i sig har varit ganska så intressant. Fick höra om den nya butikschefen på Jysk och man blev verkligen sugen på att gå ett sånt program inom jysk som han har gjort, han är 24 år och redan butikschef fatta vad kul! :D Så det blir nog mer om det i sommar när jag är lite mer kunnig inom området så nu har jag stora planer ;)

Joakim ringde nyss och frågade om vi skulle ha myskväll på lördag, självklart svarade jag! :D Han är då för go han!

Skitnervös till fredagen, pratade med Camilla igår och då blev jag ännu mer nervös!! Shiiiiiit tänk om man inte skulle få biljetter, snälla U2 gör en extrakonsert i Sverige så kanske man har en lite större chans!!!! Fasiken är det för lite med 5 datorer och troligtvis 2 telefoner? :S Ska nog fråga brorsan också om han inte har tenta då kanske :S Sen kanske mamma kan också! Jag måste höra runt lite..

Om en timme ungefär så är det träning! GUUUUUUUD vad skönt har inte tränat på jättelänge... Hjärnskakning och magsjuka det är inte att leka med men som tur är så är jag frisk och kry som en nötkärna nu, (peppar peppar)

Nu ska jag gå och göra min goda köttfärssås, mums filibapa ska nog ha i champinjoner också (: Om vi har några hemma, det blir gott!!!

/ L

U2 till sverige!!!!

Ja det är sant! U2 kommer till Sverige den 31 Juli och jag bara måste få biljetter dit! Så på fredag gäller det, detta är på liv och död jag måååste ha biljetter!!!!

Dagen idag har gått ganska så snabbt, den nya chefen är ju såå bra! riktigt trevlig är han också!

Alltså jag har inge mer att skriva idag, är helt slut och kommer säkert att somna mkt tidigt så vi höres imorgon!!

/ L

Stockholm-weekend

Ojojoj, stress stress stress!:P Haha! Har inte hunnit uppdatera för nu har vi varit på en tripp i sthlm till Joakims bror Niclas och Jenny. Niclas fyller 40 år på tisdag så alla hans bröder med respektive var välkomna ner på liten "förfest" till den riktigt stora festen som äger rum i Augusti (: Jag och Joakim anlände till sthlm vid 17.15 tiden resten kom ungefär en timme efter.. Det blev tacos på kvällen vilket jag och barnen tyckte var vääääldigt gott! (: Mums!

Lördagens förmiddag spenderade vi nere på isen (de har en jättefin och stor sjötomt) De flesta hade långfärdsskridskor men jag körde på med mina hederliga hockeygrillor ;) Skitkul hade vi! Match blev det också med skador som hör till på vardera knäna! Efter maten stack vi tjejer till stinsen på en shoppingtur. Hittade en ny vårjacka, tre par trosor och lite heminredningssaker som jag säkert lägger upp bilder på senare. När vi kom tillbaka var det Niclasfirande som stod i fokus. Vi hade köpt golfklubba och presentkortDormys och Niclas blev superglad! På kvällen blev det till att fixa mat till Niclas och det blev verkligen supergott! Till förrätt var det typ en räk/kräftcocktail och till varmrätt blev det fylld fläskfilé, mums. Till efterrätt blev det såklart tårta som vi hade hur mkt som helst av!!

Dagen idag började med match igen på isen men den här gången satt jag brevid och var domare! Det var roligt det också (: vi åkte senare hem efter lunchen. Det har varit en sådan otroligt rolig helg, hur skönt som helst att komma bort! Men ändå väldigt skönt att komma hem för det har inte blivit så mkt sömn och man har hållt igång heeeela dagarna!

Imorgon är det APU igen på Jysk. Hoppas på lite mer variation på sysslorna än tidigare meeen det blir det nog inte.. Fast det blir nog skoj ändå! Pia jobbar ju ;D

Hoppas ni inte har längtat ihjäl er efter mitt bloggande när jag varit borta :P

/ L

benvärk

Ja det kan man säga att jag har efter första dagen på praktiken! Ujujujuj.... Men det har varit en rolig dag som vanligt när man träffar alla "jyskare", fick äntligen träffa Pia och drömma mig bort till västkusten ett tag ;D haha! Hoppas att du vågar satsa! Jag tror på dig! Sen så blev det lite spänning på jobbet ett tag eftersom en på jobbet fick gå och spy och mådde jättedåligt så hon gick hem med magsjuka :S Hoppas inte jag får det igen bara. Hypokondrikern själv har säkert det redan :P haha! Nej men det har varit en rolig och givande dag helt enkelt (:

Nu ska jag skjutsa iväg joakim till träningen sen så ska jag hämta en madrass som vi ska ha med oss till sthlm imorgon! Har ganska mkt att göra nu ikväll och ska upp mkt tidigt imorgon! Blä, hatar att gå upp tidigt!!! Man  vill bara ligga kvar i sängen och soooovaaaaaa

Somnade sent inatt också 04.00 och skulle upp 07.30 så idag har man varit trött!!!!

hinner inte uppdatera mer...

/ L

Jysk

Imorgon blir det jobba (: Det ska bli skoj! börjar halv tio och vet faktiskt inte när jag slutar, blir säkert runt fem nån gång :D Och sen på fredag ska jag börja tidigt så jag kan sluta tidigt för att fara till sthlm (:

Åååååh bajs, jag ska inte spela imorgon :( Årets viktigaste... Blä fast jag har ju trots allt vart magsjuk men ändå! Jag vill spela, nu kommer jag inte spela någon mer match på hela säsongen! Får vänta tills nästa säsong :´( Fuck!

U2:s nya skiva var kalas tycker jag (Y) Lite speciell men mkt värd att lyssna på!

/ L

Febrig

Hej igen allesammans! Nu kommer en liten uppdatering från mig. Jag kräks inte längre vilket är väldigt skönt! Nu har jag bara lite feber som jag hoppas gå över under dagen, det är så lite så det ska det nog göra. Vill vara med på matchen imorgon men ja vi får väl se.

Har typ bestämt mig för att åka till sthlm över helgen, skönt att komma bort ett tag och träffa alla andra! Men då kan jag ju inte vara med på matchen mot borlänge.... Aja hade varit en helt annan sak om vi låg i en högre division ;D och om allt inte bara var "en lek".!

Vill ha U2 skivan NU NU NU NU NU NU NU i varje fall så vill jag höra alla låtar Nu!

Öj en snabb uppdatering, JAG ÄLSKAR SPOTIFY! De har fått in U2s nya skiva så sitter och lyssnar på den just nu och vad jag hört hittills så är den bra (Y)

/ L

Vinterkräksjukan

Hej det är Joakim som skriver, Lollo ligger i vinterkräksjuka så hon kan inte skriva nåt idag.

STAY BLACK

/ J


Frisk?

Vet faktiskt inte, har inte haft sådär superont i huvudet idag har faktiskt mått väldigt bra idag men nu på kvällen har jag blivit att må illa som satan och sen sprungit på toan typ 4 gånger på 30 minuter nu... Så jag vet inte om jag är riktigt frisk trots allt. Hoppas jag är frisk tills imorgon så jag kan påbörja APU:N på Jysk. Kanske kan träna imorgon också? Fast det kanske inte är så bra idé. Det får nog vänta nån dag till! Huvudsaken är att jag kan vara med på matchen på torsdag! :)

Nej nu tror jag att jag måste sticka på toa igen!

/ L

Hemmadag

Idag blir jag hemma för att försöka repa mig helt och hållet, känns onödigt att gå på praktik en dag för att senare bli sämre och inte kan gå alls så jag blev hemma idag! Men imorgon är jag nog på banan igen. Fast jag får inte träna än så länge, hoppas jag kan vara med på matchen på torsdag! Viktig match, om vi vinner den så blir allt så bra (: Åmots förlorade igår så nu har vi ännu bättre utgångsläge. Såg även att Borlänges (Ett borlänge lag är i vår serie och ett ligger i tvåan) lag som ligger i tvåan har halkat ner till en andra plats vilket också är väldigt bra för oss! Eftersom Borlänge som leder vår serie och kan då inte gå upp eftersom de redan har ett lag i tvåan (dit vi ska). Så nu har vi väldigt bra läge! Hoppas det är några som vill gå upp bara, så inte jag är den enda!

Idag är det något stort som händer, U2 Släpper ny skiva :D Kan man bli gladare än när dem släpper ny skiva? Tror nog inte det, ryktas om turné också så då måste jag vara på plats, eller vad säger du Camilla? ;) Gud vad jag längtar efter att höra alla låtar :D

Ny ska jag nog göra någon nytta fast jag måste ta det lugnt! Ha det bra!

/ L

bio

Mitt tillstånd just nu är huvudvärk, yrsel och väldigt mätt! Men jag var på bio idag med mor och far (hade bokat det innan jag fick hjärnskakning) vi såg "Män som hatar kvinnor". Bästa filmen jag har sett på länge måste jag säga, om det inte är den bästa filmen jag sett i hela mitt liv? Jo det är nog den bästa jag sett faktiskt! Ruggigt bra, för er som inte har sett den måste jag bara säga att det är ett måste! Så jag berättar inget om filmen, den får ni se själva. Kan säga att Noomi Rapace var skkitbra som Lisbeth Sallander! (:
" Jag ger filmen +++++ !! "

Joakim mår bättre nu vilket också är ett stort + !

Nu ska jag vila vila vila, blir nog ingen praktik för min del imorrn, bättre att jag vilar!



/ L


bakfull

Nej inte jag i varje fall men man kan väl säga att en annan mår som han förtjänar idag! :P

Jag mår sådär idag också, fortfarande väldigt ont i huvudet och en aning yr också, men jag mår ytterst lite bättre i  varje fall, så det är ju på bättringsvägen som tur är :D Får väl se hur det går att kolla på filmen ( män som hatar kvinnor )idag bara, lite nervös för det! Får se om Joakim följer med på filmen, han säger att han skulle vilja skjuta sig själv just nu, tur vi inte har något vapen hemma då ;D Som sagt han mår som han förtjänar!

Sommarjobbet klart kanske? :D

Imorgon börjar APU:N (praktiken) som ska hålla på i tre veckor, men jag blir kanske hemma imorgon, i varje fall om jag mår som jag gör just nu..

Hoppas alla andra mår bra!


Bilden är från dagen efter valborg 2008

/ L



RSS 2.0
Test