:)

Min Midsommar har vart grym, jag hoppas eran också har vart det ;)

Och vill ni veta en rolig nyhet? Jag ska börja plugga till hösten! Fick svar på min ansökan igår (: tjohioooo sen till våren blir det ekonomiprogrammet!

Och vill ni veta en till sak? Jag köpte springskor idag!! Så nu jävlar blir det fart i spåren ;) Håll er undan! Haha!

Nu ska jag fixa sista packningen (vi flyttar till hammarbacken på fredag) och sen blir det popcorn och rödvin, för det är jag värd! (:

/ L

Glad Midsommar

Glad midsommar på er alla, hoppas att aftonen vart lyckad?(:

För min del blev den kanon med nära och kära + ny bekantskap (: Supertrevligt!! Bilder kommer förmodligen senare (hade inte med mig kameran men mor och far hade det).

Idag har jag hunnit med att sola en hel del och nu håller jag och mamsen på att förbereda för fest nr.2. Jag gör min gooooooda potatissallad och mamma hackar och skär till grillspetten ikväll, smaskens!

Ha en bra midsommardag också! Kram på er

/ L


Och mera rensning

Nu har jag rensat hela badrummet också! Det blev en kasse med skräp där med och OJ vad smycken jag har samlat på mig, helt chockad. Men tycker ändå att jag inte har någonting att ha på mig ;) haha! Har småstädat och plockat till och från hela dagen lång fast jag är så jäääädra trött idag! Så fort jag sätter mig så håller jag på att somna. Testade att lägga mig ner en gång och vips så sov jag 1 timme men jag är fortfarande lika trött. Har jag redan fått solsting eller? ;D haha!

Hoppas ni haft en bra dag i det fina vädret (:

 

Jag och min brända arm..

/ L


Rensa

Äntligen har jag tagit mig tid att rensa i min låda med t-shirts! De har bara legat nerknövlat i byrålådan men nu ser det ut såhär (:



3 högar, tshirts, linnen, övrigt ;D



Fint va?.

Nu ska jag se hur det går för England! ciao!

/ L

Miracle Drug

Här sitter jag och har en skön sovmorgon för mig själv och vad passar inte bättre än att vakna till med lite skön musik ? Här är min favorit just nu, Miracle Drug med U2 (såklart):

 

/ L


snuvig

Snuvig snuvig snuvig snuvig, ja det är ju bara förnamnet!! Allergiken börjar arta sig ;P

Dagen idag då? :D Den har vart skitbra! legat och sola heeeela dagen lång med Emelie och Katta i Saxdalen (: Hur skönt och roligt som helst. Nu är jag dock helt dö, tack mamma för att du klippte gräset igår! (Y) ;D haha!

/ L

Bi - effekter

Har svårt att sova på nätterna nu för tiden! Drygt! Och när jag väl somnar så sover jag bara till och från hela tiden.. Vattnas i munnen på mig har det också gjort de senaste dagarna men sen kom jag på vad det var. Det är ju antibiotikan som spökar, bi-effekter för medicinen jag äter. Drygt, så detta kommer förmodlingen fortsätta tills på söndag :/ Men men! Vill man bli frisk så får man stå ut.

Imorgon ska jag till Saxdalen med Emelie och Katta. Vi ska sola heeeela dagen lång (: YES! Äntligen får jag sola!

Nu ska jag försöka lägga mig igen. Hörs imorgon!

/ L

Ett internet som krånglar

Vårt internet har krånglat hela dagen så därför har ingen kunnat nått oss via hemtelefonen. Men nu funkar det fint (: jag har även installerat internet på PS3 så nu kan jag köpa hem musik till singstar (Y).

Längtar som FAN till måndag. Då ska jag shoppa gärnet!! (: Rea på Makeup store är det också!! Men jag ska mest kolla på kläder och skor. Nu blir det fotboll för hela slanten med Joakim, Apan och Nichlas.



/ L 

Besvikelse

Sååååå besviken på "101 kvinnor". Den var kass och man förstod hela tiden vad som skulle hända. Okej den hade väl några ljusglimtar och bra skämt men det var inte riktigt i min smak! Så den får L+, inte ens värd 2 L...

/ L

Hemklickat

Nu har jag lagt upp en ny grej på bloggen (: (Ska göra om min blogg någon gång meeeen jag har inte någon vidare ork just nu, det tar ju sin tid) Men så länge så har jag skaffat en ny grej och det är om jag har klickat hem något. Ni kan se det i högerspalten under nedräkningen. Så om ni är nyfikna klickar ni bara på bilden så kommer ni till sidan där den ligger på (: Smart va? Som nu den nya Jeansjackan som jag klickade hem för ca 5 minuter sen ;)

Denna sköning kostade 349:- ordinarie men nu var det halva priset + att jag hade en rabattkod som gav fri frakt och gratis retur (ifall att den inte skulle passa) så jag fick den för 174,50:- (: Hur billigt som helst, vilket kap va?!

/ L

Guy Ritchie

Gud vad Sherlock Holmesfilmen var bra! Den får LLLLL faktiskt! (: Det var längesedan man såg en sådan film, Guy Ritchie har gjort ett enastående jobb! Coolt gjort! (:

Nu hoppas jag på att det blir den andra filmen som jag har valt (: En romantisk komedi med Simon Baker i huvudrollen, ni vet han som spelar Patrick Jane i The Mentalist (: 101 kvinnor heter filmen och den ska tydligen vara väldigt naken ;) Chips och Dip till det då :D



/ L

Rensning pågår!

Har precis rensat i garderoben! Gud vad skönt det var! Bytte ut alla mina plastgalgar mot antiglidgalgar och slängde/ska ge bort kläder och skor i MÄNGDER!! 2 kassar som jag ska fråga mor min om hon vill ha sen 4 eller 5 kassar med slänga + 7 skokartonger som bara stod och tog plats (: Så nu är det snart fint i vår garderob, ska bara fråga Joakim vad han ska ha kvar/slänga sen ska vi köpa 30 - 40 nya antiglidgalgar. (Joakim trodde att det räckte med 16 galgar sist vi var och handlade för vi hade sååå många nya galgar hemma fast jag stod inte på mig tillräckligt så det blir att köpa 30 - 40 till ;)

Jag håller på att planera för fullt till vår nya garderob. Vi är inne på Elfagarderob för Ikea funkar inte med våra mått :/ (Hade vart finare med ikea) Men men, bara vi får nya lådor, ny hylla, ny stång (vår håller på att gå av på mitten), byxhängare och utdragen skohylla så är jag nöjd! (:

Man kan inte fatta hur mkt skit man samlar på sig om åren! Alltså shit! Bara massa skit ;P haha!

/ L

Trött vs pigg

Det är väl självklart, när jag är pigg som en nötkärna så blir Joakim SUPERTRÖTT mitt i filmen och när jag frågade han något fick jag inget svar. Där låg han på mitt bröst och sov till Sherlock Holmes mitt i filmen. Fast han sov inte för att den var dålig för han tyckte att den filmen var grym, det han såg innan han somnade. Så där fick jag stoppa filmen, plocka i ordning saker och ting medan han sov som en stock i soffan 23.30! Ledde in honom till sängen och jag då? Jooo vid 04 somnade jag och jag sov väldigt oroligt.. :/

Imorgon ska jag nog lägga mig ute i saxdalen och sola (: Ska bli sol hela långa dagen! YES, äntligen kanske jag får lite sol också!

/ L

Sherlock holmes

Nu sitter vi bänkade i soffan och kollar på Kamerun - Danmark, HEJA KAMERUN! Joakim har haft det som favoritlag sen han var 2 - 3 år så nu hejar vi för full hals ;D

Var det någon mer än jag som tyckte att Victorias klänning var fantastisk? Stilren och helt i min smak ;) Fast jag hade nog inte valt det lååååååååååånga släpet ;)

Efter matchen ska vi se på en film som vi har hyrt, Sherlock Holmes. Jag har väldigt höga förväntningar till den filmen då alla säger att den är SKITBRA. Så det blir spännande att se :)



Vad gör ni en lördagkväll som denna?

/ L

Bröllop

Magen börjar redan bli bättre och toalettbesöken färre ;) Äntligen!

Sitter och väntar på att min kära vän Emelie ska komma hit så ska vi snacka en massa skit ! Det blir nice, har inte träffat en vän på jag-vet-inte-hur-länge.

Idag är det dagen som alla längtat efter (jo jag tror faktiskt att alla längtar efter att det är över) Bröllopet! Sitter faktiskt och har det på just nu men jag är mer intresserad av datorn ;D haha! Ska bli så skönt att slå upp en tidning om ca 1 vecka utan att victoria och daniel är på en tredjedel av tidningen. Men det ska faktiskt bli kul att se klänningen! Wiii.



bilden är från http://www.detkungligabrollopet.nu/brollopsbloggen/

Ska planera veckans mat nu, ha det! ciao

/ L

Äntligen

Nu har jag ÄNTLIGEN fått veta vad det var med min mage, tarminfektion. Inte så kul med andra ord men jag har fått antibiotika och ska äta det nu under 10 dagar.

Ja, det får helt enkelt bli mer fotboll, sex and the city och vila för min del (:

/ L

Topphälsa

Nu har jag lugnat ner mig lite grann mot mitt inlägg tidigare ;) Men ändå? Usch för hon!

Har faktiskt orkat gjort liiite saker här hemma som att byta rent i sängen då jag vart riktigt svettig om nätterna då jag hade feber. Hoppas det har släppt nu så man inte svettar ner de nya lakanen också. Men det tror jag då inte :)

Annars idag då?
Topphälsa damp ner i postlådan så jag är glad för det (: Då fick man lite läsning, annars kollar jag bara på datorn, på fotboll och på sex and the city (har snart kollat på hela serien under den här tiden).


Gammal tidningsbild men jag fick slut på batteri i min kamera

Imorgon på morgonen ska jag vara först i kö för att ringa! :P faast jag brukar vara som sämst i magen då :S Kan man ta in telefonen medan man sitter på toaletten och gör sitt? :S Va fasiken jag är ju trots allt sjuk! 

/ L 

ARG

Är frustrerad på Ludvikas vård just nu eller nej jag är frustrerad på EN person från Ludvikas vårdteam just nu. Fick ringa och prata med någon och hon var så jävla grinig och sur att hon inte ens lyssnade på mig! Är inte det dåligt när man ringer dit i hopp om att någon ska hjälpa en så man kan bli frisk någongång? Va fan jag börjar ju bli orolig över vad jag har för fel?! Det blir ju inte bättre. Och det blir definitivt inte bättre av att jag får höra att:

Grinkärringen: Kan du äta och dricka?
Jag: Ja fast det kommer ut igen.
Grinkärringen: Ja men dåså du måste vara uttorkad för att få någon hjälp.

Hur faaaan kan man säga så? Jävla vård som är alltså! Va fan vill hon springa och bajsa stup i kvarten i (snart) en veckas tid eller? Skulle nog inte tro det. OCH SEN säger hon:

Grinkärringen: Kom upp och hämta ett avföringsprov
Jag: Ja jag kanske kan skicka någon annan för jag kan inte komma upp..
Grinkärringen: Vadå? Jobbar du eller?
Jag: NEEEEJ men jag springer på toa HELA tiden!

Alltså hon sa tusen andra saker också OCH dumförklarade mig när jag inte förstod vad hon sa. Vem fan gör sånt? FY FAN FÖR VÅRDEN I LUDVIKA eller nej FY FAN FÖR HON SOM JOBBADE DÄR!! För i tisdags när jag ringde var det en supergulllig tjej som HJÄLPTE och LYSSNADE på mig..

Snacka om fel person inom fel jobb! Usch om jag skulle kunna så skulle jag sparka människan just nu! ARRRRG!

/ L

Torsdagen den 17 Juni

Det är fortfarande lika dåligt, så just nu sitter jag och väntar på att någon läkare ska ringa så jag får lite hälp.. Hoppas de kommer fram till vad det är snart så jag kan bli frisk, så jag kan äta riktig mat och inte bara kokt skit, så jag kan jobba, så jag kan träna och så jag kan va med mina vänner (:

XOXO

/ L

Grey´s

De som inte har sett Dagens Grey´s avsnitt ska inte läsa vidare!

Idag är det/har det vart onsdag och då vet nog alla vad jag tittar på, Grey´s. Det är något visst mellan oss, man gråter floder varje avsnitt men man fortsätter ändå att kolla på det vecka efter vecka. Det är ett beroende jag har! Älskar att se när det går bra och hatar att se när det går dåligt, men det är ju inte så att man bara slår av TV:n.. Jag är så nyfiken vad som kommer att hända i höst, trodde att Patrick Dempsey (Derek) skulle dö nu i detta avsnittet till exempel eftersom det ryktas om att både han och Ellen Pompeo (Meredith) ska lämna serien. Men hur skulle serien se ut utan dem? Kan inte tänka mig att jag sitter och kollar på programmet om dem 2 försvinner. Men vem vet? Grey´s är ju trots allt ett beroende ;)

 

/ L


Onsdagen den 16 Juni

Ingen förändring idag heller förutom att jag är mkt yrare än vad jag var igår :S Så jag får stanna hemma idag och imorgon också. Shiiiit jag vill ju jobba och tjäna pengar! Träffa folk och inte bara ligga hemma och dega nu när det är sol och varmt och skönt ute :/ Låg ute och läste ett tag men kändes som att jag skulle svimma så jag gick in snabbt igen.

Exakt såhär ser man inte precis ut just nu när man har sprungit på toa i 4 ½ dag! ;D


Idag kommer farfar hem till Ludvika :) Han har legat inlagd på falu lasarett mycket länge nu men idag kommer han hem min lilla farfar :)

Och tvillingarna har vart sjuka också men även de har kommit hem idag :)

Så nu är jag och svärfar sjuka... Blä! Jag hoppas för hans skull att han inte får det jag har med min mage men hög feber har han. Krya på dig!

/ L


Tycker synd om mig själv :P

Tycker lite synd om mig själv just nu! Här sitter jag helt ensam. Joakim är och jobbar och jag är sjuk så jag kan ju inte precis ringa någon som jag kan be att komma över.. Nej nej, här sitter jag helt ensam + att jag får göra min egen mat. Blir svettig så fort jag rör mig ju! Sen skulle jag ha SATC (Sex and the city) maraton och vad händer, JOOO Ps3 blir helt svartvitt (?) går bak och kollar alla sladdar men allt sitter som de ska så jag vet inte vad det är med det. Ska nog prova igen lite senare. Inge bra är det på TV Heller förutom VM meeeen jag har sett VARENDA match redan!

Jaja, det bra är att jag får äta Majskolv! (:

Och Julia sticker utomlands imorgon, FUUUUUSK! Jag är sååå AVIS! Men hoppas du får det bra och tänk på mig. (de hade turen att reda med ett danskt flygbolag så strejken gäller inte dom).

/ L

Mer död än levande?

Kanske ska ta och uppdatera någongång så ni ser att jag lever, eller just nu känner jag mig mer död än levande!

Det är såhär att jag har vart sjuk sedan lördagsmorgonen och det håller i sig än. Jag har inte fått behållt någon mat jag har stoppat i mig, heller inget vatten.. Tungan är helt vit och äcklig och hela jag är helt vit och äcklig :P haha okej riktigt så vit är jag inte, men ni förstår. Ringde till en läkare idag och hon sa att jag kanske hade en förkylning i magen så nu ska jag prova äta skonsam mat för magen (jag och skonsam mat? Shit jag vet inte ens vad det är) Men jag vet att kyckling är det (ugnsgrillad). Så det får bli det hela dagen om jag inte gör en soppa mot kvällen med kyckling sen ska jag dricka proviva och om det inte blir bättre tills på torsdag eller om det bara blir värre skulle jag höra av mig.

Hoppas jag blir frisk snart så man kan träna och sånt.. Kan man träna med en förkylning i magen?

Ska vila lite till nu då, XOXO <3
 
/ L

RSS 2.0
Test