JÄDRA MAGE

Min mage gör mig tokig, måste ringa om det dära nu igen!

Nåväl, har precis kommit hem från gymmet (: Aaah så lite duktig har man vart trots allt! Men det sög att det var så otroligt mycket folk, fast man ska väl träna ner det man har ätit i helgen ;D haha! Nu hoppas jag att Emelie kommer att fortsätta där så man kan gå tillsammans med någon lite oftare! :)

Ska försöka att städa lite men min mage tar kål på mig! Så jag sitter här ett tag till tills det börjar släppa lite... Så då kan jag ju passa på att lägga upp lite bilder :)

Me myself and I



Öga



Öga



camilla satt med mobilen i högsta hugg hela kvällen :P



Drazen! :)



Och Tobbe! :)

sen fanns det inga fler bilder att lägga ut :/ Är riktigt dålig på att ta kort nu för tiden :D

/ L


091130 - imorgon är det 1 Dec.

Soffläget, som vanligt fast denna gång med en värkande mage! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ! Kan inte pillrena värka nu någon gång så man kan gå tillbaks till det normala (:

Julskyltningen igår var inge bra alls, meeen när det är julskyltning är hela staden öppen och därför kunde jag hämta ut mina linser igår! JIPPIE! (: och sen stack jag in på hemköp och köpte lite julstjärnor och en amaryllis :) Så nu har vi lite julblommor hemma också, tar kort sen när jag har fått ordning på julstöket hemma (: Vi har så mkt tomtar att vi inte vet vart hälften ska stå :/ Ojojoj...

Dagen idag då? Till gymmet med bästa Emelie, städa och slutligen träna innebandy. Det låter som en bra dag för min del! Mr.J går eftermiddag så jag är glad när jag har mycket att göra (: Haha!

Nej nu ska jag ta och bli människa igen (:

/ L

Skumtomten

Nu sitter jag här i soffan igen, PROPPMÄTT! Den här soffan måste ha dåligt inflytande på mig ;D Just nu har vi precis avslutat middagen (kyckling med pommes, sötsur sås och mimosa sallad) och tagit fram skumtomtar, chips, dip, julmust och öl samtidigt som vi kollar på El Clásico (Real Madrid - Barca) ! Det är lite speciellt när man börjar äta jultomtar och dricker julmust!  Då känns det verkligen som att julen börjar närma sig och det är trots allt första Advent idag :)

Ska fortsätta mysa med Mr.J nu och äta ännu fler skumtomtar! (:



/ L

stocken

Hör och häpna! JAG HAR SOVIT SOM EN STOCK INATT! :D Och jag somnade också innan klockan 01 ;D ! Det var inte igår! :) Fast några kisspauser efter all julmust blev det allt ..

Jobbat idag och det var mkt folk vilket gjorde att tiden gick mkt snabbare!

Just nu sitter jag och väntar på att Emelie ska sluta jobba sitt första skift idag så vi kan gå runt på julskyltningen! (: Det är mysigt om nått! Synd bara att det inte är någon snö ute än :/

Nu ska jag byta kläder och sen ska jag snart kila! CIAO

/ L

Mami

Nu har mamma precis åkt :) Det var mysigt att ha hon här för en gångs skull :P Vi åt tacos och proppade i oss chips så nu står magen åt alla håll!

Har ni tänkt på en sak... Om man är ut en fredag så känns det verkligen som att det är söndag dagen efter! Vilket är fallet idag, det känns precis som en vanlig söndag då man är HUR seg som helst!

Nu ska ja mysa med min prins! Mr.J och kolla på Robins (: Vi hörs imorgon!



/ L

Hallå bloggen!

Hallå bloggen!
Gårdagskvällen var fylld med mycket skratt! Fast det är väl så det ska vara innan man ska på krogen ;D Tack alla som förgyllde min kväll :)

Vi var hemma vid 01.05 då jag ställde mig vid diskbänken och diskade mängder av disk (: Kom i säng strax efter två och fick så ont i magen att jag bara låg och snurrade, somnade efter klockan 05 någon gång och sen ringde väckarklockan klockan 09. FYYYYYYYYY Inte kul, men det var väl bara att gå upp eftersom jag skulle jobba klockan 11 :) En tråkig sak som hände på jobbet var att det var Jonas sista dag :( Buuuhuuu. Men han kommer få det great i Norge :D

Ikväll kommer Mami hit på tacorester från gårdagen. Gästerna åt ju knappt nånting (eller så hade jag gjort VÄLDIGT för mycket mat!).

Hoppas er dag varit bra? :)

/ L

minminminmin

¨

MIN!! :D

Klänningarna kommer från SISTERS

/ L

I gotta feeling

I gotta feeling, that tonight´s gonna be a good night ;D

/ L


tack för gårdagen

Tack så mycket för igår allesammans! Hur kul som helst! :) Först satt vi på China jag, Pia och Jonas och pratade. Pratet flyttade vi vidare till lobbybaren där vi satt en bra stund innan det var dags att bryta och gå hem fast jag tog en sväng vid folkan och kollade på min duktiga UF grupp så jag kom inte hem förrens klockan var 03.20 :) haha! Så lite seg är man idag allt!

Nu ska jag ner på stan med Emelie :) Saknar hoooon!! :D



/ L

Personalfiesta

Tänkte ta en fin bild på mig för att visa hur jag ser ut just nu, men jag har inga batterier i kameran ;D Så det får bli en annan gång!

Sitter och väntar på att Pia ska ringa någon gång!!!! Personalfesten väntar ;D

Får säga Lycka till till mina tjejer och killen som anordnar Sune och Doris idag! Good luck!

/ L

Massör/Gym

Nu är jag precis hemkommen från massören och gymmet :) Jag vet, det är inte så bra att gymma direkt efter man vart vid massören men jag belastade inte rygg/axlar/nacke så det är nog ingen fara. Såg att det var första gången på en månad som jag gymma!! Men nu kan det bara bli bättre! Har ju haft väldigt ont nu ett tag :) Fast det börjar vända och snart kan jag röra mig normalt igen utan att det låser sig eller att hälen ilar! ;D

Ikväll ska vi säga hejdå till bossen! ;D Det blir nice! CHINA here I come! (:

/ L

3 skit

Skitdag, skitvecka, skitmånad!

Jag är en ledsen Lollo! :(

/ L

Fartfyllt

Vilken träning säger jag, fy fasiken! Varför kan vi inte spela sådär bra på matcher? Vi har ju så högt tempo jämt. Men det kommer väl ;) Haha! Jag kan i vilket fall inte vara med och spela någon mer match innan juluppehållet :/ Och det suger!! Meeen det är kul att bara träna också :)

Idag ska jag STORSTÄDA! Oooooch JULPYNTA :D Tjoho! Som jag har längtat efter julen och idag är det bara 1 månad kvar till Julafton :) Wiiio! Och det här året ska vi inte åka runt lika mycket. På dagen blir vi hos Joakims familj sen mot kvällningen åker vi till min familj och sover kvar där :) Mys!

Vill ner till gymmet också, får se hur mycket jag hinner med storstädningen idag eller om jag tar det imorgon :)

/ L

Dumma tacoburkssås

Vet ni vad som hände idag?! Jag skulle öppna tacosåsburken och den exploderade! JA, det är sant! Allt bara flög ut ur den lilla burken. Det blev tacosås på väggar på taket på skåpluckorna och ja ÖVERALLT! Kom bakom hyllor, och till och med på de stackars gardinerna som jag genast slängde på tvätt.. Sen det värsta av allt var att jag fick tacosås i ögonen och det var inte så kul! JÄDRAR vad det sved!!!!!

Några bilder för att visa besväret :P Haha



 

Yeees, så förmodligen så får vi lov att måla om taket till helgen ;D Dumma burk..

Snart ska jag åka på träning för första gången på VÄÄÄÄLDIGT länge!

 

/ L


Rockis

BILDER! Fast det blev inga roliga så jag hoppas att Jullan lägger ut sina snart ;D haha!

 

Julia och Lina

 



Födelsedagsbarnet Curry



Supersöta Anna (: Till Höger



Jessica och Emil



Porrjullan



Jag med Jessicas coola brillor ;D

 

Sista bilden, som sagt blev inte så roliga meeeen JULIA har lagt upp två bilder på hennes blogg i varje fall ;) Haha! Enjoy! (:

Nu blir det scrubs för hela slanten och matchen igår vill jag inte ens prata om :P haha! Men nu vinner vi resten ;)

/ L


Matchtime

Hinner inte lägga in bilder och knappt uppdatera just nu! Ska iväg på match, möter strömsbro! Så nu JÄVLAR! Ciao!

/ L

Mer scrubs?

Jag tror att jag och prinsen snart får sluta kolla på scrubs för se här vad han har köpt och faktiskt har på sig :)



/ L

Lugn och ro :)

Det har min morgon varit, lugn och rofylld :) Har kollat på några avsnitt av scrubs och nu börjar jag göra mig iordning inför kvällen :) Haha! Måla naglar och lite sånt där :) Fast jag hatar att måla naglar, speciellt när det är en mörk färg och man absolut INTE får måla utanför, då gör man ju det flera gånger om!! AAAAH! Fast nu orkar jag inte ägna mer tid åt det :P

Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag ta mitt pick och pack för då kommer snart Julia och vi ska göra staden i Ludvika :) TJOHO!

/ L

ÄNNU STRESSIGARE

Två "nya" ord för denna dag, ÄNNU STRESSIGARE... Men nu är jag äntligen hemma ca 14 timmar senare!!! Så det blir väl snart sängen för mig för jag är RIKTIGT trött! Sitter i soffan och dricker Nyponsoppa ;)

Dagen idag: Började när klockan ringde 06.20.. Phu säger jag för tidiga mornar! Morgonmötet på Jysk började klockan 08.00 och sedan dess jobbade jag fram till 13. Förbi donken och köpte 2 burgare och sedan vidare till farfar och slängde in ett täcke så han får sova gott :) Hämtade emelie och körde till Kupolen, shoppade satan och hade det trevligt med Emelie :) Hade saknat hon så mycket! Släppte av Emelie och stack ut till mor och far i saxdalen samtidigt som jag planerade med alla om morgondagen i telefonen. Väl framme vid mor och far fick jag god mat och en lång pratstund, väldigt uppskattat! Åkte till Camilla och satt där och pratade hur mycket som helst :) lånade massa armband av hon så nu är outfiten klar tills imorgon! :) klockan blev 21.30 och jag var tvungen att åka och handla. Åkte såklart och handlade och nu sitter jag äntligen hemma :) MMMMMMMM

/ L


STRESS

Man kan väl summera dagen med ett ord: STRESS! Från när man klev in på jobbet idag tills man klev ut 10 timmar senare!!! Men nu är äntligen denna dag över och då återstår bara en enda arbetsdag för veckan för denna helg, då är jag ledig :D

Det suger att jag aldrig kan vara med och träna eller spela match! Förutom lördagen så kan jag inte vara med och spela förrens i januari (troligtvis)....

Jaja nu SKA jag slöa! inte röra mig många metrar till ikväll!

/ L


Cosy

Mmm, nu ska jag diska sen ska jag bara mysa med mig själv hemma med te en "cup of soup" och senare baconchips med ädelost ;) Och imorgon då blir det stressa hela dagen på jobbet, vi ska hinna med så JÄDRA MYCKET! Har till och med skrivit en låååååååååååååååååång lista på vad vi ska göra!! Så kom INTE och handla imorgon ;) Haha!

Fick reda på en sån bra grej idag :D VI JOBBAR INTE PÅ JULAFTON!!!!!!! TJOHOOOO! Jag är så lycklig! Kan jobba vilka skittider som helst men på julafton SKA man bara vara ledig! (:

Nej nu ska jag börja min myskväll ;) PUSS!

/ L

Äntligen hemma

ÄNTLIIIIGEN HEMMA! Trodde aldrig dagen skulle ta slut!! Phu, och alla otrevliga kunder har flockats kring mig idag :S BLÄ! Då är det inga roliga dagar!

Måste fixa kläder tills på fredag också. Vet inte hur jag ska hinna :S Kanske blir blge på Torsdag någon som vill med? Åker vid 13.00?

Vad ska jag annars säga? JO att det var världens mysigaste kväll igår (: Prinsen, DU ÄR BÄST!

/ L

Oh noooooooo

Noooooooo, jag vill inte jobba idag, sååå trött! + att vi har massa grisgöra att göra! BLÄ!

/ L

Klackarna var definitivt i taket

Festen var grym! Men tråkigt när man kom inte till stan som vanligt :P haha Hur lång kö till krogen som helst så vi sket i det! Och tack så mkt Camilla för "du-vet-vad" du är grym! Men här kommer lite bilder som ni kan njuta av.

Förfest hemma hos mig och Joakim innan



Henrietta

Jag

Henrietta och Jessica under middagen

Jessica och Johanna (:

Caroline

Jessica

Jag och Jessica, det var vi vid vårt bord som var "skålbordet" ;D



Bakom oss satt dessa två pojkar, Joakim och André



Dansgolvet



Dansgolvet



Dansgolvet



Dansgolvet



Henrietta och Alex



Jag och Henrietta



Två grabbar vid "baren" :P



Och fina Henrietta får avsluta festen ;)

Det var riktigt tungt att jobba idag.. Fyyy faaaan! Men som tur var jobbade jag med bästaste Pia (: Pusss på dig söten!

Nu ska jag kolla på några fler avsnitt av scrubs och sen sova för imorgon jobbar jag 08.00 - 18.00...........

/ L


moulin rouge

VI VANN VI VANN fast många var besvikna att det gick så dåligt för oss men vi vann ändå ;) 9-3 blev siffrorna ;D

Nu slänger jag upp en bild på mig hur jag ser ut just nu ombytt och klar ;)

 

Hejsan mors!

 

/L


DERBY IMORGON!

TJOHOOOOO ALLA GLADA!

Sitter här med en karaff med rödvin och kollar på Idol och fy fasiken vad bra Tove är och duetten mellan calle och Mariette, ojojoj! Tårar i ögonen har jag!

Imorgon är det derby i Bergahallen och jag är inte med :( Min häl är inte riktigt bra ännu så det är lika bra att vila den så kanske jag kan börja träna lite lugnt i veckan ;) Men jag ska ner och köra lite djungelvrål i hallen ;) klockan 10.00 börjar den. So be there!

Sen imorgon kväll blir det Moulin Rouge fest, jag längtar! Lägger upp en bild på oss sen ;)

Vet ni en till sak? Butikschefen på Jysk har sagt upp sig, så nu får vi la se hur allt blir men måste erkänna att jag kommer sakna jonas :(
Jaja, Jag och Pia smider planer i varje fall, och allt kommer att bli så bra ;)

/ L

Klippt till mig....

Nu blev ni bra nyfikna på hur det blev eller? Måste börja med att tacka Maria för att hon övertalade mig att jag skulle passa i denna frisyr och jag får väl säga det att nästa gång så blir det lika kort som du ville ha det ;) Haha!



Nu hinner jag inte skriva nånting mer för nu ska jag fixa lite med mig själv innan grey´s ;) Hihi
och prinsen är i Leksand och tur är väl det för jag var inte så överdrivet glad när jag kom hem! Fast det har ju sina orsaker :P Jaja, 2/5 gjorda denna vecka så nu går det bara utför ;) Och på Lördag är det Moulin Rouge fest. Så då kommer det nog upp bilder ska ni se ;D

Har lite fulltecknat framöver,
Lördag 14/11  - Moulin Rouge/Michelle 20 år fest
Fredag 20/11 - Rock/Curry 18 år fest
Fredag 27/11 - Jag och Camilla dag/kväll på Folkan
Sen har jag inte bestämt mig hur jag ska göra veckan efter det på modevisningen, men det visar sig väl ;D

/ L

;D

Ett ord räcker:

DJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURGÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRN!

HEJ O HEJDÅ

Nu sticker jag till jobbet, sen sticker jag till sthlm. (:

/ L

Jag skäms

Nu har jag tagit bilder och allt på mina nya grejer meeen, jag hittar inte sladden! :O BORTA! Så det kommer någon annan dag ;)

Jag skäms verkligen över Djurgårn just nu! Fy fan vad dåligt!

Prinsen sitter här brevid och har jätteont i knät, stackarn :/ Sämsta dagen idag säger han.. Pluppen då.

Imorgon får jag äntligen sovmorgon då jag börjar klockan 12 ;D TJOHO! Och då när jag vaknar hoppas jag att det är KANONMYCKET snö ;) tihii.

/ L

Shoppingdag

Shoppingdag med Julia blev det idag i borlänge! Det var nice, men det var synd att Emelie fortfarande var sjuk och inte kunde följa med :/ Krya på dig stumpan! Men jag hittade lite grejer, bland annat nya skoooor :D WÖÖW! Kan lägga upp bild imorgon på allt om jag hinner, ska ju jobba hela dagen sen är det träning om jag kan för min häl.. :/

Har precis kollat på en film som heter 88 minutes och jääävlar vad jag satt och spända mig nästan hela filmen igenom. Men både jag och Joakim tyckte den var bra så jag ger den 4/5 (: Nu blir det Hell´s kitchen i sängen sen ska jag sussa! GONATT!

/ L

Bra spelat tjejer

Bra spelat idag tjejer, fy fan Ida vilken klippa du var i mål! (: 8-1 inte illa fast de skulle ju inte ha det där målet så (: För min egen del tyckte jag det gick sådär. Min häl värkte konstant i nästan hela matchen :/ Men men det var väl bara att bita i och man fick ju en del chanser som man sumpa :P

Imorgon blir det Borlänge (: TJOHO! Hoppas jag hittar nya skor ;)

/ L

voddler

Nu har man haft fullt upp hela dagen, har skjutsat runt på prinsen till olika vårdcentraler och till slut hamnade han på röntgen på lasarettet för sitt knä. Han fick lite tabletter och sånt men det var inget som var av i varje fall..

Fick precis reda på att jag ska spela match idag. Ojoj, hur ska detta gå med min häl? Man får hoppas på det bästa, nu har jag i varje fall avstått från träningar i en vecka så jag hoppas att det går bra! Gäller bara att börja tagga, så jag ska sätta mig och spela lite Fifa nu (:

Just ja, glömde säga att vi har precis laddat ner voddler ;) Fanns inte så mkt bra filmer just nu men det kommer säkerligen att komma mer och mer, precis som med spotify men med film liksom (: Får det gratis med Bredbandsbolaget ;) NICE!



/ L

heja djurgårn del 2

Nu är jag glad samtidigt som man är lite sur :/ MEEEEEEEEEEEEN djurgårn får kvala :D TJOHOOOOO! Det som är lite surt är att AIK vann :/ ASCH..

Men nu får man kanske åka på match nästa helg när allt avgörs ;)

Sitter hemma just nu och gör ingenting i princip, ska snart diska allt från gårdagen och städa lite (:

/ L

HEJA DJURGÅRN!

HALLÅÅ!

Idag ska alla hålla tummarna för Djurgården och hålla ner dom för Örgryte, för vi vill ju inte gå samma väg som Bajen :P Sen håller jag tummarna för Göteborg också för inte fasiken ska gnagarna vinna SM-Guld!

Snart ska jag och jobba, lite trist idag faktiskt men det är ju bara 4,45 h så det ska väl gå bra ;) Och prinsen han ska till sthlm (eller han är redan påväg dit) och se Djurgårn krossa kalmar!

Kusinerna var här igår också, hela gänget med respektive! Och det var grymt kul! (: Man saknar dom faktiskt sen när man träffar dom har vi alltid så kul (:

Nej nu ska jag äta frukost sen ska jag till jobbet, ciao!

/ L

RSS 2.0
Test