Zzzzzzzzzzzzz

Tror jag kommer att somna efter ett glas vin ikväll ;)

En jävla skitdag på jobbet har det varit! Så jävla underbemannade så det är sjukt! Och sen blir kunderna sura PÅ OSS!!!!!! Vi som går med ett leende hela tiden + att jag och Piafia var ute på lagret och möblera om ALLT för att kunna få ner en jädra stol, det tog över 1 timme att få ner den och ställa tillbaka allting.....! ÅÅÅH Hoppas det blir en bättre dag imorgon, fast det är ju söndag då och då brukar det vara som mest folk.. Då vi bara är 2 i butiken :/

Nu ska jag fixa fonduegrytan och skära upp köttet ;) MUMMA! Sen blir det nog natten för mig!:P

Prinsen ska snart börja jobba natt :/ Buhuuu! Det tycker jag inte om :/ Inga nätter alls tillsammans och när vi brukar ha som mysigast på kvällen/morgonen så ska han iväg eller måste sova :/ Tycker synd om mig själv ( :P )

/ L

Sprudlande glad

Har vart glad som fan idag! (: Kan vara att jag har världens bästa brevid mig? ;D Och de bästa arbetskamraterna (idag) ;D Hahaa! Nej nu måste jag sova för imorgon ska jag göra en massa saker innan jag ska börja jobba, GODNATT!

/ L


Drömmer mig bort

Åh jag är i ett "vill-ha-begär". Vill ha fina glas från ittala dom är så snygga. Sen skulle man inte tacka nej till prylar från Eva solo, också kanon snygga. Vill ha ett nytt STOOOOOOOOOOOOOOORT kök och en matsal, vill ha en ny STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR garderob, vill ha mycket nytt smink från makeupstore men då måste jag köpa en ny sminkväska (igen), vill att det ska bli sommar nuuuuuuuu så vi kan bo i huset på hammarbacken och bara springa ner till skuthamn och lägga sig! Vill ha min karl brevid mig just nu och jag vill ha vatten! ;D Ska gå och ta mig ett glas! CIAO

Cocktail/dessertglasen från ittala

 



Rödvinsglas från ittala



Vitvinsglas från ittala

 

Äggklocka från Eva Solo (magnetisk)



Olja/vinägerflaska från Eva Solo

Sen vill man ha sååå mycket mer som en Kitchen Aid, ett nytt badrum.. Ja jag får sitta och drömma ett tag helt enkelt! (: PUSS

 

/ L


Mår bättre

Hej bloggen!
Jag mår mycket bättre idag men långt ifrån bra! Febern har gått ner och är borta med jag har fortfarande ont i halsen och är väldigt snuvig. Men idag får jag vara hemma och viiiiila! Håller på att rensa ur skåpen på lite glas och sånt som vi inte behöver och ska skänka dom till "lionsloppisen" som skänker ALLA pengar till Haiti, bra va? Om ni vill göra samma sak så kan ni gå till Lionsloppisen med era grejer och lämna in dom där. Är på samma gata som posten i Ludvika, bara en bit längre ner mot silverdollar (: (Y) Gör en god gärning du också ;)

Resten av dagen ska jag viiiila! Vi hörs säkert senare! kramar

/ L

Phu

Phu, helt slut och fryser som en gris! Jobbade hela dagen idag fast jag var sjuk men får tyyyp vara ledig imorgon måste bara på en kurs i borlänge som börjar klockan sju sen så kommer Marcus (TACK) och tar över istället för mig.... :) Sen hoppas jag att jag kan stå på benen och jobba igen.. Håll tummarna! FÖR JAG MÅSTE!

Nu: Grekisk sallad, te och OS samt sömn och TÄCKEN!

/ L

Det var väl detta jag väntat mig

Heeej!
Ja, det var väl detta jag väntade på (har vart så grymt trött nu på slutet), man har gått och blitt sjuk. Inte slagit ut riktigt ännu men min hals gör SJUKT ont och jag är trött/hängig/snuvig/huvudvärk/ömmar i hela kroppen och fryser. Men som tur var fick man träffa Emelie idag och då blir man genast piggare ;)

Hittade även 3 halsdukar idag på Jungen, 45 kronor styck och hade kostat 149:- ;) De ni! Sen köpte jag soppor i mängder, så det blir soppa i flera dagar nu för jag tror inte jag kan svälja något annat, typ... Drygt att bli sjuk nu när man ska jobba 10 dagar i rad och absolut inte får bli sjuk!! Eftersom det är en som har semester och det är därför man får jobba så mycket :/ Det suger! (Alltså att bli sjuk).

Så för mig blir det att kolla på OS, äta soppa och dricka vatten/te med honung i.. Sen försöka att somna i tid!

/ L

Två ord räcker

Vilken natt (:

/ L

Vardagssotning

Hallå! Nu gäller det att tagga för imorgon är det derby (fast jag jobbar) mellan Ludvika - Harnäs, GO HARNÄS! Sen på kvällen blir det lagfest, JIPPIE! Men först väntar en hel dag med jobb..

Idag ser jag ut såhär : Vardagssotning (Allt från MUS om det inte står något annat.)

M/S Pollution
C/S Meteor
Cake Eyeliner
Svart kajal
Vit kajal (L8Nyberg)
Lash Arcitech mascara (L´oreal)
Ögonbrynspenna Nr: 2
Blush Nut & Lust


 



/ L


Brak

Idag sa det brak i ryggen då jag flyttade på en ställning på jobbet, jag som har vart så duktig och inte burit nånting på två dagar och sen ska jag flytta på en sak och då brakar det till :S

Men jag ska väl inte gnälla för det är ju bara vinter OS en gång vart 4:e år HEJA SVERIGE!

/ L

Den bästaste som finns

Nu är Lollo glad för hon har den bästaste som finns på sin sida så hon fick äta lite stjärnor (bara för att han vart hungrig) hehe.. (: Men han är bäst ändå! PUSS!

 

Och Anja crashade :/ Ingen liten crash heller :S Hoppas det gick bra så hon kan fortsätta tävlingarna, GO SVERIGE!

 

/ L


Min knepiga rygg

Det är fortfarande något konstigt med min rygg för när jag kollar snett ner till vänster stramar det från nacken, genom ryggen och ut i hela armen (?) Vad kan det vara? AAAH blir galen! Inge träning blir det heller och en jävla skitdag på jobbet har det vart, nej nu vill jag dränka mina sorger i dip (och chips såklart) men vi har varken chips eller gräddfil hemma, buhuuuuuu!! BLÄ Jag dränker mig i vatten istället!

Fast först måste jag ju kolla sprinten, störtloppet och curlingen först ^^,

 

Och tack kära mor som skjutsade mig imorse! Du är guld, Love yooou! ♥

/ L


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ

Vad ont i ryggen jag har idag, fast det blir nog bra om några dagar, eller bättre rättare sagt! ;)

Fan vad Ferry va bra igår! Vilket lopp han gör, ojojoj. Vilket smile jag har ;D Haha! HEJJA SVERIGE! 




/ L

låsningar

Hallå kära läsare. Nu är jag äntligen hemma, mätt och nöjd med ett glas vitt vin (: KOm hem lite sent idag på grund av att jag träffade min massör och fick en akuttid direkt efter jobbet.. Vilket var väldigt bra för min del för jag hade inte bara en utan TRE LÅSNINGAR i ryggen + att jag var väldigt spänd.. Har nog faktiskt aldrig haft så ont, när man har ont när man andas så är det ju någe fel :P Men nu hoppas jag på att det ska bli bättre  (:

Kom igen nu Sverige! VI vill ha fler medaljer ;D Haha!

/ L

snörusk

HEEJ! (:
Ska iväg till jobbet snart, ska gå i detta väder. BRR! Snörusk, nu vill jag ha vår och vårsol! Slänger in en bild på mig idag :

 

/ L


GOOOD MORGON!

Ja, för mig är det typ morgon, vaknade 09.45 så det känns som morgon (:

Alla hjärtans firandet igår var mysigt, maten blev tipptopp och Mr.J ÄLSKADE chokladfonduen (: Jag med för den delen...

Idag så ska vi nog faktiskt ut och ta en promenad i "vårsolen" (?) ska bli sååå skönt! Men innan dess blir det lite rensning/städning/tvättning/DISKNING! Bara man kommer igång så går det så snabbt, men jag är seg i starten.

Nu ska jag i vilket fall äta frukost som består av ett kokt ägg och färskpressad Juice (:

/ L

Alla ♥ - dag

♥ Heeej!
Har återhämtat mig lite grann sedan "gabbarna" var här, men definitivt inte helt. Och inte blev det bättre av att kolla på innebandy, matchen var sååå tråkig så jag höll på att somna där med :P Fast det kan ju ha berott på att jag var så trött också ;D haha!

Nu står jag och lagar mat till Prinsen (: Det ska bli en god middag med fylld fläskfilé, potatisgratäng, vitlöksbröd, en härlig sallad och slutligen chokladfondue, yummi! Och till det blir det självklart några glas rött (: Älskar rött vin!

Nej nu måste jag kolla till köttet och pussa lite på Mr.J ;) Det är ju trots allt alla ♥ - dag (:

/ L

BARNVAKT

Oh, det tar på krafterna att vara barnvakt ;) haha! Helt slut idag, men det är det värt för barn är så goa! (: Nu sitter Mr.J och Jesper och spelar Fifa medan Henrik leker med "actionfigurer" och säger att Jesper spelar med "Tuttenham" ;)

Mina 2 favoritbidrag gick vidare i melodifestivalen igår :D JAAAAAAAAAA! Första låten var bäst och sen var ju Andreas Johnsons låt sååååååå vacker + att han är så snygg ;D



/ L

SEGER!

SEGER IDAG!! Fy fan vad skönt (: Måste säga det att vi var INTE bra alls, men kom igen i tredje och visade våran rätta sida och snyggade till siffrorna från 1-1 till 5-1, rättvist trots allt! (: Inget riktigt spel på bortalaget, men mycket spring i  benen hade dom!

Jaja, nu sitter jag här VRÅLHUNGRIG och väntar på att "gabbarna" ska komma för vi ska vara barnvakt hela natten lång och imorgon lite grann :) De blir nice! Hoppas allt är bra med er?

/ L

Få mer energi!

Detta fick jag på Facebook idag, kommer i precis rättans tider då jag har dålig energi!

"Har du för lite energi?

Det är naturligt att ha mindre energi periodvis. Men om du varit i ett sådant stadie längre än en månad så är det dags att göra något åt det. Och då kommer man till en brytpunkt: att komma igång och göra saker trots att du har lite energi.

Det känns som man vill sova och göra så lite som möjligt, men om du redan gjort det i flera månader så behöver du göra något nytt.

1. Steg nummer ett är att titta på grunden: får du i dig grundläggande näring? Det räcker oftast med vanlig mat - dock inte med snabbmat. Rör du på dig regelbundet? Vi behöver promenader och motion flera gånger i veckan och det är något som snabbt (oftast inom 2 veckor) ger energi.

2. Nästa steg är att se vad händer inom dig. Vad lägger tanketid på? Viktigt att försöka se vad du tänker på när du inte tänker att du tänker :)
Du får mer energi genom att tänka på dom saker du vill ha / uppleva SOM OM DET VORE VERKLIGHET idag. Det kan man göra 3gånger a' 5 minuter per dag.

Fungerande fysik + positiva tankar = optimalt tillstånd."

Så nu är det bara att följa detta alltså? Jaaa, det ska jag. För jag måste få bättre energi! Men det där med träningen är lite jobbigt då jag kommer att jobba på tok för mycket nu i 2 veckor.. Men får se till att göra det bästa av situationen, kanske ska försöka gå upp med Joakim någon morgon och träna skiten ur mig klockan 06 på morgonen? Njaaaaa, får fundera på saken ;)



Min inbakta fläta som jag har idag (skitful bild uppifrån, alltså pannan blir enorm :P, men ni ser flätan ;)

 

/ L


Lång men rolig dag!

Det känns som om jag precis kommit hem! Shiiiet vilken låååång men rolig dag det har varit ;D Började med jobb på Jysk som sedan gick över till shopping på stan.. Hade lite presentkort att utnyttja + att det var några "måste-ha" grejer ;) Köpte i varje fall 2 stora fat och 3 olika te-sorter på servis, 2 ringar och 1 liten pumpflaska från Åhléns, en överraskning till Mr.J inför söndagen ;) (vi ska inte köpa något åt varandra har vi sagt meeeen detta är något vi tillsammans kommer att använda mååååånga gånger framöver). Sen köpte jag en "rakkniv" till ögonbrynen och en deodorant för min var slut.

Har ni testat rakknivarna från depend förresten? SKITBRA om man är som mig att man alltid missar flera ljusa hårstrån, då tar man bara kniven och rakar bort dom med ett snabbt svep ;D

(Bilden vill inte laddas upp, konstigt nog men ska försöka igen imorgon!)

Nu ska jag städa klart vår lilla lägenhet ;)

 

Ciao

 

/ L


Sen träning

Är ni också sådana som inte kan sova när man har tränat sent på kvällen? Sån är jag i varje fall, när jag tränar till 22.00 så blir jag vaken till cirka 02.. :/ Det suger! Speciellt när man ska upp och jobba! Men jobb är pengar och då kanske man har råd att köpa en garderob snart? Eller vad säger du Älskling? ;P

Nej ska gå och göra mig i ordning nu i varje fall. PUSS

/ L


Äntligen hemma!

Äntligen hemma, men snart ska jag bort igen. Ska och träna, vill verkligen inte det idag för idag är jag såååååååååå trött!!!! Och ont i hela kroppen har jag också.. Men jag måste passa på att röra på mig denna vecka för nästa vecka jobbar jag hur mycket som helst, och näst nästa och näst näst nästa också.. Så då blir det inte mycket träna inte.. :/

Har precis tagit ur ALLTING ur kylskåpet och rengjort det, fan det tar så jädra lite tid (typ 30 minuter) och ändå gör man det typ aldrig.. Åååh vad vi är lata!!

Nej nu måste jag fixa lite innan träningen, hörs imorgon ( Hade planerat att städa hela lägenheten imorgon och fredag men fick rycka in och jobba imorgon.... IGEN (: men det är bra! )

/ L

100209

Jaha, då kommer det inte bli något gjort idag heller!! Dagen började på bilbesiktningen och sen ringde min chef som var hemma (IGEN) och fråga om jag kunde jobba, JOVISST sa jag... Så nu har jag precis kommit hem från jobb, cirkelstyrka och core.. Ville på Afron också men vart så hungrig! Så nu håller jag på att laga mat och ska snart duscha (:

Värmekudden går varmt här hemma för jag har så ont i nacken/ryggen. Men det blir knappt nå bättre så kanske ska köpa en voltarentub (?).

Imorgon kommer jag att vara typ lika osocial som nu för då ska jag också jobba! Ciao!

/ L

Sista för kvällen/Natten ;)

Hallå igen ;) Fasiken vad jag bloggar idag då!!

Sitter och äter mat just nu, sent? JA! Men gott ;) Blev ris och korvstroganoff, yummi! Det blir att äta sent när man har träning i Smedjebacken men det är såååå värt det för FAAAN vilket jävla roligt/härligt gäng vi är ;)

Träningen var hur bra som helst idag, synd att vi var så få bara. Men det blev en massa teknikövningar (som jag har längtat). En mycket bra upplagd träning! ;) Sen i slutet var det smålagsspel och då gick det inte bra! Men jag är glad att jag börjar få kontroll över bollen! ;D Den enda nackdelen är att min rygg fortsätter att krångla så det blir nog spelledigt för mig nu i helgen också..... :/

Jaja, det har blivit bättre i varje fall! Så det är väl bara att fortsätta träna och stretcha den noggrant! 

Imorgon ska bilen besiktas, shit vad nervös jag är för det ;D

 - Ta hand om dig!
(Till en vän i nöd)

/ L

Nytt på bloggen - "Dita"

Såååå nu är en liten överraskning klar som jag tror och hoppas att alla kommer bli glada över, tänkte börja med att lägga upp mina olika sminkningar (party som till vardags) eftersom det är flest tjejer i min ålder som läser denna blogg ;) kommer inte lägga upp varje dag, men dom dagarna jag lägger ner tid på sminket eller när det är något nytt som jag prövar så kommer jag definitivt lägga upp det här ;)

Men nu är det så att vår kamera är inte så snäll mot de korten jag tar (tror att den börjar bli lite konstig). Det blir suddiga bilder eller konstigt ljus, faaast i lägenheter är det väl inte så konstigt med konstigt ljus ? ;D

Den första sminkningen bliiiir denna: En lila sotning ala Dita (Allt är från MUS (MakeUpStore) om inget annat anges.

Microshadow (M/S): Dita, Hyaciinth
Eyedust (E/D): Angel
Liquid Foundation: Milk
Löspuder: Milk
Cover All Mix
Kompaktpuder: Translucent
Hightechlighter: Platina
Cake Eyeliner
Svart kajalpenna
Vit kajalpenna: L8Nyberg
Brow Color: No 2
Brow set fix: Clear
Lash Architect Mascara (Stavning) - L´oreal
Rouge - Seashell, Nut
Läppglans - Spy



Mongobild jag vet men ni ser ju sotningen och så ;P haha!

Hoppas ni gillar det så hörs vi kanske senare ikväll, för nu ska jag på Innebandyträning! CIAO!

/ L


lite bilder från branäs

Nu har jag lagt över bilderna från Branäs i datorn, såg att jag inte hade tagit många kort så det var synd men Fredrik och Henrietta får skicka över lite till oss ;D



Första dagen, första stoppet/maten/drickat

 



Jag och Aprili letade efter stugan, fick pulsa i midjehög snö uppför en backe, ett rent fyspass :P



Dag 2, min och Henriettas kaffedrink, vi frös som satan efter 2 timmars eldgöring och grillning! ;D Smakade After Eight, meeeen den blev stark i slutet, yak!



Afterski (: Ser ut som Fredrik petar på Henriettas tunga ;D Haha!

Nu ska jag äta tror jag, höres senare! Mors!

/ L


Hela och rena ;D

Hallå!

Nu är vi hemma igen, helskinnade med en väldig träningsvärk i vaderna.. Fast det börjar gå över ;) Idag väntar mycket tvättande efter resan och ikväll blir det innebandy! Ser fram emot det ;)

See yaa ;D

/ L

BRANÄS here we come!

Nu sticker vi till branäs! Fullpackad bil är bara förnamnet!!! (: Men det ska bli så roligt!

Puss o Kram allesammans kommer hem på söndag ;)

/ L

God morgon

God morgon. eller ja morgon i varje fall. När Joakim stack till jobbet hade jag så JÄVLA ont i magen och kände mig svimfärdig och febrig. Varför nu när man ska till Branäs tänkte jag meeeen det gick över efter en timme igen och jag känner mig helt slut nu! Phu, jag som har tvättid idag och allt så jag stryker Cirkelstyrkan idag :/ Men jag måste hinna tvätta allt.... (och det är inte lite det).

Jaja, första två tvättarna är igång och jag sitter här helt utslagen och väntar på att dom ska bli klara.. Måste piggna till snart annars kommer jag aldrig att orka laga mat och flänga runt ;)

/ L

Nu jädrar är lollo i farten ;)

Nu är det såhär att jag måste skriva en lista tills imorgon så jag inte glömmer allt jag ska göra, kanske tillkommer något också men ungefär såhär kommer schemat se ut för morgondagen:

07.00 - 14.00 Tvättid
10.00 - 13.30 Börja laga mat (Chilli con carne)/Äta frukost
11.50 - 13.00 Springa ner till gymmet och springa hem
13.00 - 13.30 DUSCHA
13.30 - 14.30 Ta upp tvätten/Äta
14.30 - 15.50 Massören
15.50 - 16.20 Skicka tillbaka grejer
16.20 - 17.00 Hänga in tvätten/Äta
17.00 - 19.30 Laga mat (Fläskfilé med fräs, Tacos, Pizzabullar)/Diska
19.30 - 20.00 ÄTA
20.00 - 22.00 PACKA/Plocka
22.00 - 06.00 SOVA!

Ja, som ni ser har jag att göra HELA dagen! ;) Sen sticker jag på semester! (: Får se om jag hinner skriva in ett litet snabbt inlägg medan jag äter eller nått ;)

/ L


Lite nytt i lådan

Okej jag är inte klar med städandet än, men jag har kommit jävligt långt ;) Har "bara" diskning, dammsuga andra halvan, damma i köket, stryka gardiner och sätta upp dom samt att städa badrummet. Sen är jag klar! Det var som sagt VÄLDIGT skitigt hemma :P

Handlade allt till Branäs i varje fall, ett underställ från Kraft (300:- per del) och ett par skidstrumpor (280:-) Så sammanlagt 880:- men jag har ju fortfarande kvar från presentkorten, nu är det en Jacka som gäller härnäst men det väntar jag med tills jag kommer till Idre (:

Nu är det innebandy för hela slanten, det blev PRECIS 2-2 i skrivande stund mellan Falun-AIK :D GO FALUN!

/ L

En liten...

...MATPAUS MITT I STÄDANDET!! ;)



/ L

Bloggtorka och stress

Sjuk dålig på att blogga just nu jag vet, men det händer inte så mycket mer än att jag har vart superstressad inför festen och nu sitter jag och planerar handlingslistan inför Branäs (: För jag sticker på semester tidigt på torsdag morgon (: Men först måste jag hinna städa hela lägenheten och kolla över vad jag har hemma för något av skidutrustningen osv.. Ska och handla ett underställ idag för det ska troligtvis bli svinkallt :/ FAN! Jag som HATAR att åka skidor när det är ISKALLT! Men då får man ta sig ett extra stopp med lite Glywine kanske? ;) Hihi.

Dagen idag ser alltså ut såhär:
STÄDA (Har inte orkat det ännu)
Kolla över vad man har hemma och inte (Inför Branäs)
Mr.J kommer och hämtar mig så vi åker och handlar (underställ och mat)
Hem en vända och fortsätta städa ;)
Till mor och far och snika mat (lasagna)

Sen är min dag redan över. Har så mycket att göra innan torsdag så jag skippar träningen idag ..:/ Så vi får väl se om vi höres senare idag eller imorgon/onsdag, för som sagt jag har sjukt mycket att göra!

Obs: Jag tror alla flyttar/renoverar i trappen just nu. Har precis fått nya grannar längst ned och fick reda på att våra grannar flyttar idag sen håller våra andra grannar på att renovera. Snacka om att man blir sugen!!! Men pengarna räcker inte till så det får bli någon annan gång! ;) Önskar mig ju en ny garderob!!!

/ L

RSS 2.0
Test