"Klart å betart"

Wiiiiii, nu har vi bokat de nya säsongerna av How I met your mother och Scrubs :) Äntligen kommer dom ut ;)

Idag har det vart strålande sol hela dagen så jag har legat i min vuxenkuvös (inglasade balkong) och solat. Sen har jag vart på Bodycombat och på Innebandy, shit vad kul det är med Bodycombat. Man blir verkligen helt inne i sig själv och låtsas att man boxas med någon som man inte tycker om. (Y) För sen kan man komma hem utan att ha några aggresioner ;D Haha! Innebandy var jag helt lost på men jag har ju inte tränat det på evigheter. Det var roligt att träffa Jullan, Curry och Anna :) Julia kommer till mig på torsdag och sen ska va gå på SATC :D

Nej nu ska jag ta och äta upp mitt mål efter träningen sen slänga sig i krysset för imorgon blir en händelserik dag, kram på er!

/ L

:D

NU HAR TVILLINGARNA KOMMIT (:

/ L

Underbar dag :)

Vilken bra dag det har varit idag (: Dagen började med att jag gick upp på tok för tidigt eftersom jag var ut igår med Katta och Emelie (Tack tjejer för en trevlig dag/kväll/natt) meeen glad var jag för det. Det stod ju bal och barnvakt på schemat idag. Vi hämtade Elin vid 14.00 och det har varit "hålligång" sedan dess. Vi pärlade armband på pärlemor och båda blev MYCKET fina, ska försöka att ta kort på dom imorgon. Sen gick vi och kollade på balen. De som gick balen hade otur i år eftersom det regnade. Stackarna som släpade klänningarna i backen som var alldeles dyblöt och man fick aldrig den där "balstämningen" var ingen som jag tyckte stack ut sådär vackert som det brukar göra när det är fint väder MEN när Curry kom... Vilken pudding hon stack ut från mängden och var såå vacker!! Balens drottning helt klart :)

Sedan har kvällen fortsatt med filmhyrning, godis, mat, läsk och MYCKET bus ;D Vi sitter och kollar på filmen nu (G-force) samtidigt som jag springer runt och diskar, lagar mat, bäddar osv.. ;P Kan aldrig sitta still föör länge. Men nu var det skönt att sätta sig fast jag är inte klar med maten än så det blir snart ett sista ryck innan sängen väntar :)

Nu ska jag vara lite social, eller med i filmen rättare sagt. Imorgon sticker vi till sthlm och kollar på fotboll samt sover över hos Nicklas och Jenny. PoK

/ L

Babbel

HEJ!
Det är inte mkt som händer i mitt liv just nu, jobb och träning men det är ju skoj det med! (: I varje fall att träna ;P Haha, men snart kanske det inte blir så mkt jobb för min del för jag ska börja..... PLUGGA (: Eller ja jag måste lägga dit lite ämnen först sen kan jag söka (: Så nu jäävlar ska jag bli något stort här ;D haha!

På Fredag ska jag och Joakim ha Elin hos oss hela dagen/kvällen/natten/morgonen :) Det ser jag fram emot, vi ska till pärlemor och göra smycken sen ska vi kolla på alla vackra människor som ska gå balen. Vi ska hyra film och äta på McDonald´s, mums! Det kommer att bli great!



Jag och pappa förra året på balen (:


På lördag åker vi till Sthlm och kollar på fotboll (: Djurgården spelar ju, det blir nice! Sen får vi se om vi blir kvar hos Nicke och Jenny eller om vi åker hem direkt efter.

Ja något mer tror jag inte att jag har att berätta. Ska lägga mig ner och läsa och bli inspirerad av Nya ToppHälsa som damp ner i lådan idag ;D ÄNTLIGEN! Så hejdå så länge ;)

/ L

Vilken härlig helg

Åh vilken härlig helg (: Fick sova ut också, helt underbart att sova i Saxdalen hos mor och far. Allt är så lugnt och tyst. Sen kom Nora och Tobbe ut dit idag och vi busade som vanligt med Nora (: Så söööt! Fast hon blev sur när "lollo och Kicki" inte skulle följa med hem :/ ;)

Imorgon är det jobb som gäller och sen blir det att träna bodycombat för första gången, det blir spännande. Sen ska jag nog springa också om jag har några krafter kvar...

Nej nu får vi höras någon annan dag! Puss o Hej!

/ L

Onsdagen den 12:e Maj

IDAG Har jag en ledig dag (: Och då ska jag ta mig tid till detta:

Äta frukost, ut och springa, in till stan och köpa skor (?), Ut till mor och far på mat, skjutsa på mor och far, hämta joakim, ut till hagge och slå, ner till pjantbo, hem och träna bodypump, laga mat, sy lite på gardinerna, grey´s anatomy, sy lite mer, hämta mor och far, hem och sova för jag ska ju trots allt jobba imorgon.

Där hade ni min lediga dag ;)

Nu ska jag kika lite på olika bloggar så jag kommer igång lite mer (: XOXO

/ L

Fredag den 7 Maj

Idag är det fredag och strålande sol, dock lite blåsigt men jag är glad ändå ;) Joakim är ute på golfbanan och jag ska strax till jobbet där det är stooooooor utförsäljning, skitkul eftersom det är extra mkt folk. Nu på morgonen har jag hunnit med att tvätta, diskat, färgat håret, skrubbat kroppen och ätit frukost. Ska snart gå och sminka mig men först blir det lite bloggläsning ;)

/ L

Lever

HEEEEJ ALLESAMMANS!
Tänkte bara skriva in ett inlägg att jag lever ;) Haha! Lite mycket att göra nu bara både hemma och på jobbet, men det ordnar upp sig snart ska ni se (:

Är så trött efter att ha jobbat 11 timmar idag så nu blir det att vila fötterna och bläddra i några tidningar ;)

/ L

RSS 2.0
Test