Härligt

Åh vad roligt det är med innebandy! Man blir så glad efter (om det har gått hyffsat i varje fall) haha, men ska väl inte klaga på dagens träning, den första med enbart tjejer! :D SKITKUL att det blir av :D Fast jag kommer nog sakna Ludvika liiiite grann! :/

Det var nog inte så jättebra för ryggen att vara med, meeen det är nog bättre tills imorgon (:

Imorgon är det redan September, SEPTEMBER fattar ni, då är det officiellt höst! Jag älskar hösten (när det är fint väder mest) Med alla underbara löv och grejer (: Blir nog mkt promenader då, är ni på?

Nu ska jag ta och fortsätta läsa i min bok..... Strax..... Ska bara kolla över min farm i farmville :P haha!

/ L

Innebandy

Nu drar jag och tränar Innebandy! WEEEEI! och ikväll är det Lipstick Jungle :D

Obs, vem fan kom på farmville på Facebook? Så jädra beroendeframkallande!

/ L

Massage

Precis hemkommen från massören! Mmm idag kändes det MYCKET bättre än förra gången och han fick bort alla knutar och spänningar! Fan vad skönt! Och vet ni en till sak? JAG FICK TRÄNA IKVÄLL FÖR HONOM :D TJOHOOOO!

Nu blir det käk, ett litet påhitt från mig :

Lollos avocadomacka med knaperstekt bacon

2 skivor bröd - Jag tog "Hjärtegott"
En hand full med sallad
Rödlök efter tycke
Ca 1 tomat
2 Avocado
ca 2 dl Creme Fraiche
1 pkt Bacon
Salt och peppar, eventuellt pressad citron

Stek baconen knaprigt och låt rinna av
Hacka/skiva sallad, rödlök och tomat
Blanda avocadon med creme fraiche till en "smet"
Krydda med salt och peppar, eventuellt pressad citron (om man vill)
Lägg upp två skivor bröd på en tallrik och på med
sallad, rödlök, tomat, smeten och slutligen baconen (:



SMAKLIG MÅLTID

/ L

Sämst på kortsovning!

Jag är absolut sämst på att sova kort på morgonen, åååh jag vill vara en sån som kan gå upp typ vid 07.00-08.00 på morgonen och vara pigg! Istället ställer man klockan på 09.00 och kan verkligen INTE öppna ögonen. Ställer om klockan till 10.00 men kan inte öppna ögonen då heller så jag har den på snooze och vaknar vid 10.20 men går inte upp förrens 10.50. Jaha, då var min dag redan cirka 3-4 timmar mindre än andras dagar!

Snart ska jag till massören igen, får se om alla muskelknutar går bort denna gång (: Det återstå att se.

/ L

Män som hatar kvinnor

Män som hatar kvinnor är så sjukt bra, jag visste exakt var man skulle bli skrämd men ändå hoppade jag högt! :P Haha! Nu är jag pepp på att läsa HELA andra boken istället för att läsa några sidor och lägga undan den. Så nu slänger jag mig i sängen och börjar läsa "Flickan som lekte med elden" Av Stieg Larsson.

/ L

Duktigast i.. världen?

Gud vad jag är duktig, måste vara duktigast i världen idag ! Har precis kommit hem från en rolig runda i gymmet, sen blev jag sugen på att simma också så jag stack och simmade tills jag blev så hungrig (30 längder) Haha, jag blir ALLTID hungrig när jag simmar!

Nu sitter jag i soffan och väntar på att Joakim har tävlat klart (golftävling) sen blir det chips, dip, morötter, ölkorv, massor av cola och "män som hatar kvinnor". Typ världens bästa film, ni MÅSTE se den! (:

 

/ L


Hur man badar i skum

Vad ska man säga om gårdagen? Jaaaa, vart var allt folk? Men jag hade det kul tidigt på kvällen, knappt i mitten, men sen blev det kul sent igen (: När man ska gå igenom dansgolvet för att komma till utgången blir man nerbrottad mitt i skummet (eftersom det var skumparty) av Marcus! Tack så jädra mycket jag blev såååååå glad, NOT:P Haha! Men efter en stund var det roligt. Hoppas att skummet smakade bra :D Sen var man redan blöt så då kunde man väl lika gärna fortsätta.

En annan kul grej som hände igår var att jag träffade min Björn (: Åååh vad det var längesen!

När vi tröttna på solo strax innan två gick vi till donken och käka för att senare börja gå hem. När vi går förbi trägår´n ser vi att det sitter folk där inne fast klockan var långt efter två.. Vi smet in där och satt där ett tag och ägarn (?) bjöd oss på Whiskey, fast jag var vek och ville inte ha :P haha!

Efter det var det dags att gå hem, och tack allesammans för sällskapet (: och tack så hemskt mycket Jenny och min bästa Emelie (: <3

/ L

velpelle

Ångrade mig i sista sekunden så nu blir det partaj :D Ses i vimlet!

/ L

Trött

Trött är nog det ordet som passar mig bäst idag! :P Segt var det på jobbet, men roligt att få jobba (: Just nu sitter jag i valet och kvalet om jag ska ut eller inte.. Meeen det lutar åt att jag stannar hemma. Är inge sugen efter att ha jobbat många timmar nu i två dagar.

Har precis ätit upp min grekiska sallad från Pizzeria Etna. De har tagit tillbaka sin gamla fetaost igen så jag blev glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad! :D

Nu är det Liverpool-match, får se hur de går denna gång. De har ju "bara" en vinst på 3 matcher :/

/ L

saxdalsbesök

Har jobbat hela dagen idag och det gick kanon (: Sålde många sängar! ;D Haha!

Nu sitter jag och Joakim i saxdalen med mor, far, robban och AL. Fast de två sistnämnda har precis dragit :/ Nu ska de bosätta sig i gbg och det suger, jag vill också!!! Varför vill inte min andra halva för? :/

Nu ska jag gå och spela spel med mor, far och joakim.Sen ska vi sova här, mysigt värre!  Imorgon väntas jobb igen sen blir det partaj med Emelie :D haha!

SOLONG!!

/ L

Hektisk dag

Dagen idag har vart hektisk! Började med att jag fick lov att ställa väckarklockan, huvudet dunkade som aldrig förr... Hm, undra vad de berodde på? :P Var iväg till skolan och agerade rådgivare (:

När jag kom hem gjorde jag mat och började installera vårt nya internet :D så nu går det fort vill jag lova :D Haha! Ner och hämtade bilen på staden och körde Joakim till jobbet. Själv körde jag till staden och mötte upp Julligullan! Det är så kul att träffa min snuttbull och det går för tok för långt mellan gångerna! Skippade träningen för att vi hade det så mysigt!

Nu har jag precis käkat, gjort matlåda, börja diska och kollat på Anna skipper (: Man blir verkligen inspirerad av Anna! Motivationen är på topp (:

Jonas ringde idag och gav mig jobbtider! TJOHOOOO Börjar ett dyngpass imorgon 09.30 - 19.30........ Sen blir det hem till mor och far med övernattning. Ska säga HEJDÅ  till bror som flyttar tillbaka till Götet nu efter sommaren :(

/ L

Rådgivare

Det var skoj med lite "jobbfest" fick ju med bossen till slut så det var jag Pia och bossen (: Skojj skojj...

Får hinna med ett lite längre inlägg senare för nu ska jag iväg och vara rådgivare åt ett Ungt företag så kram så länge!

/ L

Gooooomorron

Godmorgon alla glada (:
För jag blev inte väckt på ett snällt sätt. Min slarver till sambo ringde och sa "du måste ut och leta efter bilnyckel + mina nycklar!!!! Jag har tappat bort dom" Och jag upp och letade, hittade dom relativt snabbt då han hade lagt dom i bakluckan på bilen! :P

Nu ligger jag i sängen och har läst tidningar. Pia ringde precis också, det  blir ut att käka med jobbet ikväll! Sorry tjejer! Får komma på måndag <3

/ L

19.30 - 23.40

Så nu, 4 timmar och 10 minuter senare är jag klar med mitt hemmaspa och ska gå till sängs (: Aaaah underbart, det doftar gott i hela lägenheten + att jag inte släkt alla 29 ljus ännu.. Mmmm!









Imorgon ska jag antingen ut och äta med "jobbet" eller gå på träningen, har inte bestämt mig ännu... Beror på Pia ;D Men om jag ska ut med jobbet så blir det gymning, fast lite lugnare då jag inte får anstränga mig föööör mkt!

Men nu ska jag lägga mig, inte så stor dag imorgon men ändå!

Take care <3 Love

/ L

Hemmaspa

Nu är resan "klart och betart" så det känns skönt (: Gick runt och strosade på staden medan jag väntade på att Joakim var klar med sitt (Han körde på körskolan). Så då kom jag på att jag ville ha ett litet "hemmaspa" ikväll (: Hihi, så jag ska göra ett fotbad med skrubb och grejer sen köpte jag ett nagellack som jag ska ha på fötterna:


Jag ska ha det blåa nr 41 (: Sen ska jag fixa mina naglar också genom att göra en Fransk Manikyr + att jag har köpt hem en ansiktsmask med avokado i och en skvallertidning. Sen kommer det nog att bli hämtmat också (: Så min dag kommer at bli GREAT!

Köpte även Kate Moss parfym som jag har velat haft i en evighet




Take Care!

/ L

MassörMassage

Vem sjutton kan säga att det är skönt att gå till en massör? Okej, kanske om man är på spa och inte har några fel på ryggen. Jag är nyss hemkommen från massören och det var allt annat än skönt. Kändes som han stack in en kniv och drog längs hela ryggen, men jag är så envis och vägrar säga "det gör ont" (:



Nu i efterhand är det grymt skönt i varje fall och jag ångrar inte att jag bokade in mig igen på måndag för min rygg/nacke/axlar mår inte bra! Tack Tomas för massagen!

Nu ska jag och Joakim ner på stan för att betala det sista på resan :D TJOHOOO! Cirka 40 dagar kvar nu (:

/ L

härliga måndagskväll

Aaaah, måndagskväll (: Mmm, me like! Det innebär träning och Lipstick Jungle som jag kollar på just nu (: Sitter och firar att jag skickat in en jobbansökan med ett glas rött och cheez ballz, smasken! Ska snart ringa Julligullan och prata lite sen blir det nog Harry Potter för hela slanten.



Puss o Kram

/ L

vänta

Sådär ja nu var den insänd, nu gäller det bara att vänta, och vänta, och vänta.. Blä, hatar att vänta!

Kom igen

Okej Lollo, nu ska du se till att bli klar med CV + personligt brev och skicka in det. Kom igen, det kan väl inte vara så svårt, du har så lite kvar nu. Kom igen, samla krafterna ....



Bilden är från förra året när vi var påväg till Gbg (:

cv + personligt brev

Jahaja, nu sitter jag i soffan efter en lång och skön sovmorgon! :D Joakim sitter, hör och häpna, och läser i teoriboken! Han är så duktig så! (:

Vad ska jag göra idag då? Sitta och längta till solen och värmen kanske, fast jag ska skriva klart mitt CV och personliga brev också så jag kan skicka in min jobbansökan (: Får se hur det går, bra att synas lite! :D

Nu måste jag gå och börja med maten, ha de gött!

INNEBANDY IKVÄLL :D

/ L

2 år sedan...

Idag går alla mina tankar till dig, Myran! Fast de har dom gjort varje dag nu under 2 års tid.. Kan inte fatta att det är 2 år sedan man låg i sängen helt ovetande om vad man skulle få höra. 2 år sedan jag fick det där hemska samtalet att någon har dött i blötberget. 2 år sedan du inte fanns. 2 år har gått och jag kan fortfarande inte fatta att du är borta..
Saknar dig så mkt kompis!

Vila i frid..


My lovely glasses




Ååååh my lovely sunglasses som jag tappade bort :(

Kortet är från när jag och Camilla blev utelåsta och hon fick byta om på parkeringen medan jag satt och grogga ;D

myslördag

Myslördag, äntligen! (: Som jag har längtat!!

Dagen började med  musik och dans samtidigt som man gör iordning sig för dagen. Jesper spelade match på björkliden så vi åkte dit och tittade och dem vann :D så kul att se när barn spelar. De blir sååå glada när dem gör mål! :D

Sen var det bara att åka till spelstallet o lämna in travraden för att sedan åka hem och fixa iordning ett "Snacksbord" inför travet (: där vi sitter än och myser för idag är det vår dag! :D

/ L

godnatt

Men det blev ju inget guld, sug!

Nu ska jag försöka att sova, godnatt <3

/ L

jag vill ha guld

Sommaren med Göran var bra! Bäst var lätt Anal skämtet :D hahahaha vad jag skrattade! :D

Var på Jysk och pratade lite idag också, får vänta två veckor till innan jag får reda på någonting.. Men då hinner jag ju söka lite samtidigt! :D Fick träffa bästaste Pia då  (: Och Mattias som jag skjutsade hem också :D

Nu ska jag hejja fram Linus till Guld, HEJJA LINUS!


Cousin Bill

http://www.youtube.com/watch?v=x68wuHLwG6o

jag står vid spegeln mittemot i svart t-shirt :P haha! Syns inte så jätte bra men men bandet är grymt! (:

rådgivare

Jo nog kom jag upp i tid tycker jag själv ;) Stack ner till gymmet och tränade för första gången på en månad pga min jädra förkylning, där hade dom gjort om och jag tycker inte om konditionsrummet men tror att de kommer flytta runt lite på grejerna nu eftersom de håller på att bygga ut (:

Rådgivare
har jag också hunnit med att bli, så det är en merit att lägga till på listan ;) haha! 

Just nu sitter jag och avnjuter ett STORT glas rött vin i soffan, kom i lite mer än vad jag tänkte :P Haha! Men det gör inget för det är 2 ½ timme kvar till Bio, sommaren med göran eller vad den nu heter ;D

/ L

Dressmanns brudar

Har varit på en helt fantastisk kväll med Dressmann tjejerna och hela gallerian (: trubadur och trerätters middag som smakade smaskens! :D Mmmm! En perfekt kväll att avsluta den här dagen på!

Men nu ska jag sova och försöka komma upp i tid imorrn :D

/ L


Varm smörgåstårta

Att fixa pass var ju en lek, men fotot blev lite skevt, men jag sa att det fick duga :D Haha!

Nu sitter jag och väntar på att maten som är i ugnen ska bli klar, varm smörgåstårta blir det! Det är smaskens!! Här är receptet:

2 pers

Hönökaka (sånna där halvmånar)
2 pkt bacon
1 purjolök (mediumstor)
1 burk champinjoner
5 dl creme fraiche
salt + citronpeppar
Ost
Tomat
Oregano

Sätt ugnen på 200 grader
Stek baconen knapriga (eller som du själv vill) och låt rinna av på papper.
Skär och fräs purjolök och champinjonerna, tillsätt bacon och fraiche och rör ihop.
Smaka av med salt och citronpeppar och låt puttra ett tag.¨
Lägg upp en skiva bröd på bakplåtspapper på en plåt och ha på hälften av röran.
Lägg på ett till bröd och på med resten av röran för att sedan lägga på ett till bröd.
På med riven ost, några skivor tomat + oregano.
in i ugnen cirka en kvart eller tills osten smält!

Smaklig måltid!

/ L

Korta inlägget

HALLÅÅ PÅ ER

Dagen i korthet : 
 - Städa
 -.Diska
 - Fixa pass
 - Barnvakt
 - Kalasfirande
 - Fotboll

Men först tar jag en stunds avkoppling och kollar på film och äter frukost (:

TJAO

/ L

Dagens outfit

Hej hej!
Nu har jag hittat min sladd till kameran och håller på att föra över bilder (: Wiiii! Så ikväll/imorgon får ni några bilder från Ödby (:

Camilla ringde vid 13.30 och frågade om jag ville följa med hon och Elin till Pärlemor och göra lite smycken, självklart svarade jag JAAAA :D Så dom skulle komma 14.30 då kan man säga att jag blev stressad eftersom jag hade tvätt att vika och hämta + att jag fortfarande satt i pyjamas och åt :P Haha! Det blev en stressad Lollo som sagt! Meeeen jag klarade det på knappa timmen! De ni ;) Men nu är det som så att Camilla är en liten tidsoptimist så hon har redan hunnit skicka två sms om att hon kommer senare:P haha! Så nu väntar jag på att klockan ska bli 15.30 om inte mer ;)

Dagens outfit :


Vi börjar nedifrån,
Skor - Skohuset (?) Kommer inte ihåg riktigt
Jeans med väldigt hög midja - Wear it
T-shirt - Jeans and more (diesel)
Jacka - Sisters (G star raw)
Sjal - Jungen
Har ett riktigt snyggt armband under jackan också från Lindex ;D



Jaha då sticker jag då :P Lägg märke till hur brun jag är sen kusten ;D Aaah

/ L

Tvätt, middag och pass

Nu har jag tvättat bort nästan allt redan, så jag är nöjd men trött :P

Igår var jag förbi och pratade med tjejerna på Dressmann och blev bortbjuden på middag på torsdag, de ni ;D mums

Imorgon måste jag ner på stan och fixa pass. Annars kommer jag att glömma det senare!

Nu ska jag kolla på Johan när han springer, HEJA!

/ L

Tvättaaa

Nja en liten bit kom jag på CV:t men det är mycket kvar, ojojoj...

Imorgon blir det till att städa lägenheten, diska och TVÄTTA med extra stora bokstäver! Vi har så mkt tvätt!

Men nu ska jag kika runt lite efter recept och grejer innan jag somnar, pussen

/ L

Fastnat i cv träsket

Varför fastnar man jämt och ständigt för? Åååh blir tokig, det ska väl inte vara så svårt att sälja sig själv? JO, om man heter Louise Kull så är det svårt! Skryta om sig själv? Hm, jag är "för svensk" helt enkelt!

/ L

50 dagar kvar

Jaha klockan är strax efter elva och jag har inte tagit tummen ur röven och gjort ett dyft än, tycker inte om att vara så seg i starten! Ändring på det Lollo!

Hittade en intressant grej igår :D Så nu blir det spännande ett tag, fast man ska väl inte hoppas på allt för mycket!


Bara 50 dagar kvar till Egypten, det är inte mycket om man tänker efter :D


/ L


typ Arbetslös

Så där ja, nu är vi nästan installerade här hemma igen och imorgon börjar mitt nya liv som typ "arbetslös". (har ju fortfarande jobbet på Dressmann sen är inget annat HELT klart) Faaast jag börjar redan imorgon att söka leta och snacka runt lite på jobbfronten ;) haha! Här kan man inte sitta still inte!

Igår var vi ner en sväng på vattenfestivalen, men jag måste säga att dom hade en väldans otur med vädret men det gjorde inte mig och camilla någonting för vi står som vanligt längst framme vid scenen och skakar loss, sjunger och härjar! Tack camilla för en blöt afton! :D Men heter det vattenfestival så gör det! ;D

Idag har det vart en skön dag. Bara tagit det lugnt nästan. Vi har hunnit med en del här hemma sen så har Hinz och Linda vart här med Nora (: charmtroll till unge dom har! som vanligt vill hon visa allt hon kan till oss och jag blev riktigt bra polare med hon idag, men Joakim är fortfarande liiiiiite läskig!

Vill bli frisk så jag kan vara med och träna på Tisdag! Vill inte vara förkyld som jag är just nu.. Blä! Vill till gymmet också! NU!!

Coverbandet från The Dubliner heter Cousin Bill, sök på MySpace om ni är intresserade. Dom är Grymma!!

Just ja, jag har inte hittat på min kabel till kameran ännu så inga bilder än men det kommer när jag har hittat kabeln, tror jag vet vart den ligger men har inte orkat gått och kikat :P

/ L

Äntligen hemma

Äntligen hemma måste jag bara säga, fast vi hade ju glömt några viktiga saker från Ödby som schampoo, tandkräm och våra kuddar så det var väldigt svårt att somna inatt och när man väl somnade så var grannarna livliga xP så det sög!

Jobbat för sista gången på ett bra tag, känns konstigt, tråkigt men samtidigt skönt att vara ledigt ett tag (:

Sitter här och tänker på vilka kläder jag ska ha på mig ikväll ..:S ingen aning!

Bilder och info från Ödby kommer kanske imorgon kväll (:

Take care! Miss you all!

/ L

U2, tack för att ni förstörde "vår" stad!

För på Lördagsnatten var det verkligen vår stad, min och Camillas! Vi båda var VÄLDIGT enade om att andra dagen var den bästaden helt underbara helgen! Men vi tar det från början!

DAG 1
Vaknar klockan 05.00 och är trött men väldigt förväntansfull på vad som ska hända över helgen! 05.55 har Jag, Joakim, Brorsan och Persson satt sig i bilen för att åka en lång väg ner till Götet, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Det var vissa som började tidigt med öldrickandet medan jag fick köra :P





Efter ett ex antal stopp på grund av kissnödiga människor (robban och joakim) så var vi framme i göteborg och där stod det, inuti ullevi stod KLON!!! :D



Några timmar senare var vi på förfest på The dubliner ( som vi var hela helgen:P ) Putte och Camilla mötte upp oss där och vi lyssnade på ett grymt coverband till U2. Men vi vet fortfarande inte vad det heter men vi blev kompis med trummisen i varje fall, så jäkla snäll han var! Efter ett tag kom sabri och Stickan för att vi skulle dra oss vidare till Restaurang Söder. Gudomligt god mat!!! Kollade på klockan med jämna mellanrum och blev mer och mer nervös, snart exploderar jag!!







Till arenan där stämningen inte var på toppmänniskorna, fast det berodde nog på att det var väldigt kallt ute! Brrrr.

























Konserten var bra men inte så bra som vi hade hoppats på.. Glad men liiiiite besviken åkte jag och Joakim taxi hem och sooooooov...

DAG 2
"Pigg"
som man var på morgonen gjorde man sig i ordning för att möta upp Camilla på staden för vår shoppingdag. Fast hela tiden på staden gick vi och suckade. Båda var så sjukt seeega så det blev inte mkt shopping, jag hittade ett par asschyssta solbrillor som jag självklart hoppade av mig på konserten på kvällen och borta var dom :/ Sen hittade jag en t-shirt också men vad gör det nu, sjukt besviken att mina brillor är borta :/

Vi gav upp staden ganska snabbt för att hämta Camillas bil för att senare köra ut på hissingen där vi fick byta om (camilla) och grogga (Jag) på parkeringen pga att de andra hade glömt att lägga ut en nyckel åt oss :P haha, men roligt hade vi åt det i varje fall :D (camilla, du kanske har nån bild på det som jag kan lägga upp här sen?) blev uppraggade vid busshållsplatsen :P Och sen åkte vi in för att gå på förfesten igen på dubliner (: Sån jädra skillnad på alla som var där mot dagen innan! Man kunde inte få nog av människorna där! Jag var självklart först upp på dansgolvet sen kom Camilla och sedan ALLA dit och hoppa, dansa, kramades och sjöng! :D När de hade spelat färdigt gick jag och camilla för att leta matställe. Vi hamnade till sist på Bishop Arms som låg brevid Bonos och deras hotell..

OM vi inte hade letat efter matställe som vi gjorde hade vi träffat alla.. FATTA VI hade träffat dom om vi hade vart där en kvart tidigare! FAAAAN VAD NÄRA!









En STOOOOR öl och en hamburgertallrik senare var jag och Camilla väldigt pigga och gick och sjöng på staden bland allt härligt folk som var då påväg mot arenan! Vi träffade glada Irländare och svenskar efter vägen som just som vi gick och sjöng :D När vi var framme vid arenan så stod vi utanför och laddade ett tag innan vi gick in. Strax efter nio var vi där (: Idag är stämningen bättre, inne på herrtoaletten är stämningen på topp :P Hahahaa (det stod inget på dörren när vi gick in där och självklart kommer vi på herrtoan men vad gör det, nöden har ingen lag) :P vi satte oss på våra platser som var typ sittplats på ståplats på bästa stället :D Haha! Snart kommer det att hända!! Snart....





BOOOOOOOOOOOOOOM EXPLOSION!!! TJOHO MAGISKT FINNS INGET SOM KAN BESKRIVA HUR UNDERBART DET VAR ShIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!

När man trodde att det inte kunde bli mer explosion så kommer Sunday bloody sunday och heeeeeeeeeela stadion kokar! Och bara övergången mellan "city of blinding lights" till UNO DOS TRES ....... CATORCEEEEEE (vertigo) var helt sjuk så man trodde man skulle svimma! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH VAD BRA DET VAR!

Efter konserten hamnade vi på The dubliner där trummisen Stefan hade fixat VIP åt oss (: TACK! och där var stämningen OCKSÅ på topp! (: Jag och Camilla kunde nog vart där hela natten lång men allt har sitt slut så vi tog en "läskig" taxi hem, smälte det hela och sooooov.

Tack alla som var med i fredags och lördags och ett speciellt tack till Camilla som gjorde Lördagen PERFEKT!

Nu ska jag ta mig samman, fortsätta lyssna på U2 och försöka att vara tyst för det behöver min hals ( som jag har fruktansvärt ont i och kan då inte sjunga början på elevation :P )

OH YOU LOOK SO BEAUTIFUUUUL TONIIIIIGHT!!!!

/ L

RSS 2.0
Test