Valborgsmässoafton

Idag är det valborgsmässoafton och det innebär att det är Mormors OCH Kungens 63 årsdag! GRATTIS! Så idag blir det tårta och stohej :D

Senare ikväll ska jag och Joakim bort på grillpartaj, vilken tur att det blev fint väder! ;)

Just nu sitter jag och pluggar, har kört fast som vanligt! jädra Greenpeace! Hoppas på att jag blir klar innan söndag i varje fall! Men jag har måndag på mig också så det ska nog bli bra till slut! ;D

Vad roligt det var att träffa Linda idag också! längesen nu! Så jag hoppas att vi kan ses på söndag ! :D

Ha en bra valborg nu allesammans, nu ska jag gå och göra mat för jag är vrålhungrig!

/ L

Studenten, here I come

Nu är allt klart till studenten! skor, klänning, halsband, mössan (: fy fan vad skönt!!!! Har nästan allt klart till balen också det är bara smycken kvar ;) så nu kan jag säga, studenten here I come! och tack mamma för en toppendag ;D

Vart med min Lilla Puckofitta (Lisa) idag också! ;) hon är ju så bra!

Det är Grey´s ikväll! WIIIIE! Får se hur mkt jag orkar se för jag är DYNGTRÖTT!!

/ L

Ansiktsbehandling

Nu måste jag ju berätta! Att idag har jag vart på ansiktsbehandling, åh vad det är underbart!! Man känner sig så fräsch efteråt! (: Jag kan verkligen rekommendera detta!

Krya på dig Fredrik, hörde vad som hänt! Hoppas du blir bra snart!!

Ikväll blir det China mat med mor och far och imorgon far jag och mor till Borlänge på en shoppingtur ;)

Hinner aldrig träna nu för tiden, fan!

/ L

Grattis Joakim

Nu har det vart mycket som har hänt igen, så jag har inte hunnit uppdatera!

Helgen har jag och Joakim spenderat mestadels på hammarbacken eftersom Niclas och barnen var hemma. På lördagen blev det födelsedagsfirande för joakim eftersom han fyller 22 år IDAG, GRATTIS! (: Jag har mått strålande bra de senaste dagarna och bara levt på moln! ;) Hänger mycket ihop med att det har varit så fint väder!

Idag då så ska jag fortsätta fira min prins med att göra en god grillning ikväll ;) MUMS! Hungrig redan nu!!! Men den som väntar på något gott ....

Nu ska jag förbereda lite till maten, solong!

/ L

pepparkaka

Solen lyser himlen är blå, vad det är skönt att leva då! (:
Legat ute i solen hela dagen så nu hoppas jag på att jag blir pepparkaka ;D

Nu ska jag och Joakim ta en promenad ner till stan, handla lite och sen ska vi knalla upp till svärmor för dit kommer nicke och barnen snart och vi ska grilla och kolla på Djurgården ikväll, mysigt värre!

Puss och kram, pepparkvarn

/ L

Köttbullsmaraton

Strålande dag, strålande solsken, allt är strålande idag! Förutom att provet gick dåligt och att jag fick reda på en hel del tråkigheter men annars har den vart bra!

I skolan var det som vanligt, efter skolan stack jag och en kompis till hemköp fältuppgift genom skolan. Efter jag kom hem skrev jag rent och gjorde om allting så det blev bra och snyggt ;D haha!

Stack ner till den stora staden och spanade in ett par dojjor till balen som mor har kikat in, meeen det fanns i alla storlekar förutom min! BLÄ! den var slut! Sprang in på Dressmann och pratade på med mina kolleger. Åkte sen ut till mor i sörvik och åt en god middag tillsammans med hon. Farfar var också där, längesedan jag träffade honom så det var trevligt! Gick senare upp till Camilla för att planera in den kommande U2 kvällen, vi hittade en kväll till slut ;D haha!

När jag kom hem fick jag nå ryck och gjorde i ordning "köttbullssmet" och rullade köttbullar som jag senare stekte, hur goda som helst blev dem. 192 stycken ;D haha!

Nu är jag helt slut vilket syns på mitt blogg inlägg för det var nog det tråkigaste inlägget på länge! men men, när man har fullt upp så hinner man inte alltid tänka på vad man ska skriva ;D

Just ja kom på att jag glömde innebandyträningen, ojojoj senil redan vid 19 går det? ;O

/ L

Fråga Olle

Dagen idag har varit suverän, slutade tidigt och kom hem till prinsen så att jag kunde pyssla om honom eftersom han är hemma och har ont i sin mage, men imorgon ska han få komma till läkaren och det är ju bra! :D

Åkte och storhandlade vilket var underbart, vad glad jag blev när jag gick och strosade runt i affären i lugn och ro (: Åkte till svärmor efter det och pratade med hon i nästan en timme om studenten, champagne frukosten, balen och allt därikring! (: hur skönt som helst!

Kom hem till en orolig sambo som inte visste vart jag hade varit ;) Lagade goooood mat (varm smörgåstårta) blev kanon och senare åt vi ost och kex med vindruvor och vin såklart ;D när jag haft en tid över så har jag pluggat och städat för det såg förjävligt ut hemma!

På kvällen blev det anna skipper och "du är vad du äter" älskar det programmet! Blir så inspirerad, allt ser så gott ut! Efter det blev det självklart tårar när det var grey´s anatomy! åååh izzie! :,( efter grey´s blev det mkt skratt eftersom Katrin var med i fråga olle, Haha fy fan vad kul! Det förgyllde min dag så den blev på gränsen till perfekt! ;D

imorgon har jag prov, känner mig inte alls förbered men det gör ingenting för just nu mår jag bra!!

Dagen idag 4/5 toasters!

/ L

Skitdag!

Glömmer allting idag, det är inte lätt! Skitdag!!

En annan sak som ni inte får glömma är att släppa på gasen i trafiken när ni är ute och far ;D Polisen har extra kontroller denna vecka !!

OBS: De har hittat Jimmy i marnästjärn nu! En privatperson hittade honom..

/ L

Jag ger upp

Nu skiter jag i allting ett tag! fy det är så mkt, och jag hatar när någon tjatar för då blir det ännu värre. Jag gör allt i min takt och så är det! kommer bli gjort snabbare ändå i slutändan!

Tydligen ska jag vara konferanciär imorgon fick reda på det idag, kul att förbereda sig på en dag plus att min kära lärare visste att jag skulle vara ledig en timme imorgon också! CEP! Blir så trött på allting, är för mkt just nu! vill bara bort bort bort bort bort bort bort bort bort bort...

inte nog med det jag upptäckte att jag höll på att krocka idag också.. Är så tankspridd och stressad just nu så jag ska nog inte vara ute i trafiken alls! Bra att man körde i 90 då också och det enda jag kunde tänka var, hur skulle det ha känts att krocka? Och det är skrämmande att jag tänkte så!!!!!!! Jag mår inte alls bra just nu!

Nej nu ska jag gå och lägga mig, heja Djurgårn krossa bajen nu!

/ L

Jag är ...

 .. Tillbaka! Saknat mig? ;D

Nu har jag en massa att berätta så bered er på ett långt inlägg med härliga bilder (: Ja då kör vi (:

Första stoppet var som sagt i sthlm och där var det inge fel på vädret kan man lugnt säga, strålande solsken (: Det vr himmelskt! :D vi kom dit på skärtorsdagen och då gjorde vi inte så mkt mer än att packa upp, bädda, åt tacos och sjöng (:


fredagen så laddar vi som vanligt för discobowlingen vid gullmarsplan, tradition traditon! Vi kom på att vi skulle köra de äldre mot de yngre och vi trodde det skulle bli väldigt jämt! Men man hade en liten aning på att vi skulle ta det.. Mer om det senare, ´på dagen så gjorde vi det årliga påskpysslet och åt den stora och goda påskbuffén MUMS med nubbesallad och massa olika sillsorter mums mums mums! Är helt tokig i sill nu förtiden! På kvällen blev det som sagt discobowling meeen tyvärr så var det en i vårt lag som hade supit ner sig på tok för mkt... Vilket resulterade sig i att vi förlorade! :/ man kan väl säga att det var jag som var bäst i vårt lag, fick den bästa serien i varje fall 158 poäng det är inte illa..









Lördagen avnöjt vi i solen ute på stan och där hittade jag min studentklänning :D Men den får ni inte se förräns det är studenten ;D Sen åt vi en god måltid på restaurangen pompei, asgött :D









Söndag och avfärdsdag, vi packade ihop våra saker och åkte till Idre jag och Joakim! Vi kom fram söndag kväll vid halv åtta (:


Måndagen gick jag ner till intersport och letade reda på pjäxor och brallor som jag köpte allt gick på 2747,50 Vilket var ett kanonpris eftersom det var rea för annars skulle det ha blivit dubbelt så mkt! Åkte skidor hela dagen lång..


Tisdag till torsdag åkte vi också skidor hela dagarna långa förutom torsdag förmiddag eftersom jag var tvungen att plugga under lovet också! Stressigt värre kan man säga!









Fredagen åkte jag och Joakim tillbaka till Sthlm och det var det bästa jag har gjort i mitt liv tror jag, den helgen blev oslagbar! Först sov vi hos Nicke, Jenny och Barnen, Alvin och Elis. Elis har blivit helt underbar! Han pratar och pratar hela tiden med mig och Joakim. Man får till och med pussa på honom ;D Haha! Är en så stor skillnad på honom nu mot förr då han bet en om man kom för nära ;D Men nu är han helt fantastisk, vi avnjöt en god middag tillsammans fast jag och Jenny fick vänta lite på grabbarna som var hos en "massör" med Joakims rygg innan maten. Vi avnjöt maten och kollade sedan på så ska det låta följt av berg flyttar inmarcus schenkenberg var med ;)


Lördagen packade vi om våra väskor och stack till Hiltons med grejerna för att sedan dra vidare till globen och kolla på sm-finalerna i innebandy, det gick inte så bra för våra lag. Båda fick stryk... Efter finalerna stack vi till medborgarplatsen och letade reda på restaurangen som  vi skulle käka på på kvällen.. Fast innan det gick vitill en pub så Joakim fick se lite fotboll ;D haha! Klockan 20.00 hade vi bokat bord grekern på hörnet och det var fantastiskt gott må jag säga!! MUMS! har nog inte ätit godare ;) Efter maten gick vi längs vattnet bort till slussen och till Hotellet för att sedan avnjuta ett varmt bad och champagne!











Söndagen åt vi frukost i världsklass! ´Finns inga ord .... Och sen han vi med lite shopping också :D  

/ L


En snabbis

En snabb uppdatering!

Strålande sol och sommarväder i sthlm! 18 grader i skuggan och i solen håller man på och dör :P men ack så skönt att sitta på en uteservering i solen med en kall öl i handen! Det blir mycket sång och musik här och vi äter en massa godsaker! :D Imorgon ska jag och Joakim dra oss vidare till Idre för en vecka full av skidåkning (: Det ska också bli skoj fast både jag och Joakim sa att det ska bli skönt när vi blir själva nästa helg (: Mm, så skönt!

Hittat min studentklänning nu i varje fall :D Superglad för det!!!

Sista lovet ....

Det har plötsligt slagit mig att jag har precis gått på mitt sista lov för alltid! Absolut det sista, SHIT vad läskigt! Jag tar snart studenten? Kan ni tänka er? Studenten... Inte nog med det, jag fick min studentmössa idag!! Snart är det studenten!!

Ikväll är det fest som vi anordnar! "Back to the 80´s" Det ska bli spännande, nervös som satan bara!

Nu måste jag dra massa förberedelser som jag ska göra!

Just ja! Jag kommer inte att vara så aktiv här nu i 10 dagar! Ska ut och resa lite granna men jag kommer kanske men en enstaka uppdatering om jag får tillgång till det (:  

Ha det så bra alla och GLAD PÅSK!

/ L

inställt prov :D

Huvudvärk, huvudvärk, huvudvärk så kan man väl summera dagen! Men utöver det så har det varit bra förutom alla beslut som ska fattas...:S Imorgon är det 80 tals-festen och det känns inte riktigt klart allting men det fixar sig!

Ska nog träna idag nu när provet imorgon blev inställt för oss eftersom Kristina kanske har fattat att hon inte har lärt oss någonting! :S Så det är skönt så därför ska jag nog ner och träna, köra ett pass på gymmet innan man äter upp sig som satan i sthlm! ;D Haha!

ska packa allting idag också.. Får se hur det går!

/ L

Uppsvälld

Min mage är helt uppsväld sen gårdagen! Ojojoj, det var en hård dag! Som sagt Man har mått som man förtjänar idag!!

Min prins har kommit hem nu! Guuuuud vad skönt! hur kan man sakna någon så mkt? Fast jag har haft en riktigt rolig helg utan honom också, men nu är det skönt att han är hemma! (:

Nå plugg har det inte blivit idag, men det får det bli imorgon! Prov på onsdag... "/ .

Nuuuuu ska jag SOVA!!!!!!!!

/ L

Kvällen/Natten

En sjukt rolig kväll igår, man mår som man förtjänar idag! bilder kommer sen nån gång.....

/ L

Utgång ikväll!

Så mysigt igår och så mysigt idag också, varit vid huset hela dagen och legat och solat! Fy fan vad varmt det var måste vart en 35 grader mot väggen i solen :D Aaaaah så härligt! (: Så nu är man lite lätt solbränd! (Y) Pappa skulle såklart ut och gå på isen och när han var påväg tillbaka och var nästan i land så försvann han! :P HAHA, det var lätt dagens roligaste, han blev blöt till knäna bara men ändå! (: Roligast när han hällde ur vatten från stöveln ;)

Nu ska jag ta och göra mig i ordning sen fixa tacos för det kommer några och käkar hit sen kommer alla brudar! Hoppas på att det blir mycket sång och fläkt! Bilder kommer säkerligen senare! (:

Sol, tacos, öl, brudar och ebba det är det som står på schemat idag! :D

/ L

Övernattning

Nu sticker jag till mor och far, ska bli sååå skönt att sova där! (:

Imorrn är det FEST! Med stora bokstäver!! Vi hörs imorgon

/ L


beautiful day!

Sitter jag och lyssnar på nu, U2 såklart (: Man blir så glad av den! Speciellt när det är så fint vårväder då man är extra kär (: Fast idag ska prinsen iväg till Karlstad och träffa vår goda vän Mr. Monkey! Och själv ska jag till mina föräldrar och sova där. Det ska bli så mysigt eftersom även min bror är hemma på påsklov nu (; Jippi!

Ledig från skolan har vi varit idag också, så jag har myst hela morgonen, skönare kan det inte bli!

Dödade min första fluga igår också! Den satt på min kudde och var elak!

Imorgon ska jag vara ute i saxdalen vid tomten och kolla på huset, grilla korv och sola om det är fint väder! Mysigt värre!

Nej nu ska jag ta vara på dagen, har redan börjat vårstädat på riktigt! (: Sen ska jag skjutsa iväg joakim till tåget om en timme och då ska jag och gymma sen ska jag hem och fortsätta städa eller plugga, har inte bestämt mig ännu för det är så trist och jag har verkligen noll i motivation till att plugga!!!

/ L

.....

... Inge elitserie för Leksand i år igen ...

Good question!

Aprili frågade mig när jag skulle gå in i väggen, bra fråga Apan, I don´t know ;)

Idag har det varit en lugn dag i skolan, hade grisont i huvudet imorse!! Har ont i huvudet för jämnan nu känns det som! "/ Men man får hoppas på att det blir bättre innan veckan är slut! (: Stack till gymmet efter skolan eftersom vi slutade mkt tidigt (: Körde på där ett tag och nu är jag helt slutkörd (:

Nu väntas det bara plugga för resten av kvällen! Ujujuj, att det aldrig tar slut!!

/ L

Hektisk dag!

Nationella provet i Svenska B är nu avklarat, gud så skönt! (: Vet inte hur det gick men det visar sig väl! (: Det känns som om vi inte har gjort så mycket på svenska lektionerna när man kollade på uppgiften! Men det blev till att skriva en artikel i varje fall !! Jag blev klar redan vid halv elva så det tog två timmar av fem att skriva den! När jag kom hem la jag mig på balkongen och GUUUUUUUD VAD SKÖNT det var! Så nu är jag lite brun/röd (: haha!

Just nu håller jag på att göra mat så jag får någonting i mig innan jag ska till Jobbet, sen bir det hem till Bengt och Birgitta för Bengt fyller 62 år idag, Grattis! Efter det blir det hem till Inger och Anders för att planera lite påsk (:

Längtar till nästa vecka för då är det mycket som händer, 80-talsfest, påsk i sthlm, idre, sthlm (: Fan att det är så mkt plugg bara så jag måste ta med mig datorn till Idre!

/ L

RSS 2.0
Test