Hej Hej Cypern!

Ja om 3 timmar åker vi mot arlanda hotell och imorgon åker vi till Cypern, kommer förmodligen inte att blogga där så jag skriver några rader nu istället.

Idag har jag sprungit runt och packat!! Min väska är överfull av pluggböcker (och skor) nu, blä (inte blä)! Måste plugga, får inte hamna efter när jag kommit hem.... Matten känns bra men engelskan ligger jag lite efter i så det får jag ta igen genom att läsa min engelskabok och kanske skriva en recension (om jag hinner).

Tänkte åka och sola både igår och idag men jag har inte hunnit och nu har jag sminkat mig så då blir det ändå inge bra. Så istället får jag väl bränna mig de första dagarna på cypern som alltid när jag är utomlands ;D Haha! Fast nu har jag i varje fall solskyddsfaktor 15 med mig ;)

Jaa vad ska jag säga mer? Jag måste städa lite och diska samt hänga in tvätten och bädda rent i sängen innan vi far.

MOR!!! Jag har vattnat mina orkideér så dom kan du strunta i (:

Hejdå på ett tag bloggen för nu DRAR JAG! :D



Jag för några veckor sen

/ L

Packning

Packning packning packning! Jaaa, vad ska man ha med och vad ska man inte ha med? Åååh tycker inte om att packa, nog för att allt brukar bli med men det är jobbigt att packa.

Snart ska jag göra kvällsmat, fläskfilé med fräs sen blir det fotboll med Joakim, Aprili och Nichlas.

/ L

Svamp och snart sticker vi ;)

Idag har jag haft en mysig dag med mor min! Har plockat svamp (hela 30 liter), ätit tacos, kollat på idol och the proposal som för övrigt var en väldigt bra film!

Nu sitter jag här och väntar på att Joakim ska höra av sig om skjuts hem från golfbanan, det är mörkergolftävling idag..

Imorgon kommer nog dagen att bestå av packning, städning och födelsedagsfirande. Det finns en viss brud som fyller hela 35 år idag, GRATTIS!

Tack mor för en superbra dag!


/ L

Tisdag - 100914

Det värker i hela kroppen efter gårdagens träningspass. Var ute och gick ca 2 timmar och på kvällen var det ett tufft bodypump pass. Det var ett nytt pass den här gången och det var mycket roligare än det förra programmet! Och MYCKET bättre musik (: TJOHO! Det känns verkligen att jag har blivit starkare i kroppen och det känns bra.

Idag springer jag upp och ner i trapporna, det är tvättning som står på schemat. Även fast vi har tvättmaskin hemma så är det väldigt skönt att kunna springa ner till tvättstugan där tvätten bara tar 40 minuter och sen att allt blir torrt och inhängt efter också. Många fördelar det där! Men det är även skönt att ha en tvättmaskin fast det tar lite mer än 2 timmar att tvätta och man måste ha en torkställning inne så det ständigt ser stökigt ut..

Annars idag så ska jag sticka till skolan vid 14 och senare ska jag ut och plocka svamp med mor för att senare avsluta kvällen med innebandyträning och fotboll, det blir tipptopp det!

Ha det bra!

/ L

Hemlagat är alltid bäst!

Jag älskar att laga EGEN mat och göra allt själv (till exempel hamburgerdressing, bröden, majonäsen osv). Så idag får ni ta del av i varje fall 2 recept som jag ska göra idag (:

Vi börjar med coleslaw (MYMS)

7 dl vitkål - skär med osthyvel (enklast)
1 liten rödlök - strimla fint
1 morot - riv med rivjärn
2 msk grädde
½ dl majonäs
2 tsk fransk senap (idag tog jag dijonsenap)
1 dl creme fraiche (idag tog jag gräddfil)
1 tsk socker
salt och peppar

Blanda allt och låt stå i kylskåpet så alla smaker blandas.


Mitt nästa recept är på Hamburgerdessing:

2 msk creme fraiche
1 dl majonäs
5-6 msk bostongurka
5 msk chilisås (ICAs egna)
1 tsk senap
1 msk tomatpuré (delikatess)
Salt och peppar
Lite Cayennepeppar (om man vill)

Blanda allt väl och ställ in i kylen minst 1 timma innan du ska äta (:


Guuuud vad jag är snäll som delar med mig av detta va? Haha, kanske delar med mig av hamburgarna jag ska göra också men har inte receptet i huvudet just nu ;) Men bara det innehåller worcestershiresås (stavning?) så brukar de få en rökig och god smak ;)

Ha det bra!

/ L

12 dagar kvar

Just ja, om 12 dagar åker jag + 21 andra till Cypern, det kommer bli så kul!! (: Jag åker med Joakims familj (: Innan jag åker till cypern har jag en massa som jag måste göra framförallt att sola lite solarium annars kommer jag bränna axlarna av mig!! Har ju bara fått solat 3 ggr under sommaren pga att jag jobbat ALLA dessa soliga dagar! :/ Men men. Så det är prio 1, sen måste jag skriva packningslista också och kanske leta reda på en ny bikini (men det är inte lätt när man har den storleken som jag har) så det blir nog att jag får ha min enda bikini som jag har..

Snart kommer mor och far hit och hjälper mig med vår rullgardin som är knepig :P Hehe sen ska jag nog bjuda dom på smörgås om de vill ha, jag ska då dricka te snart så att jag kanske kan börja prata ordentligt.

Ikväll ska jag ta mig en låååååååång och skön dusch + göra ansiktsmask och kanske ett fotbad (: Det blir nice!

/ L

Skrattretande

I förra inlägget skrev jag att det var så otroligt skönt att träna, och nu är jag sjuk! Fy fan vad skrattretande! Ska man inte bli friskare av att träna? Det trodde jag i varje fall. I mitt och Joakims förhållande så är det jag som är den aktive och tränar regelbundet och ändå är det jag som är sjuk mest. Han är aldrig sjuk och jag är JÄMT sjuk!! Nu vill jag bli frisk tills imorgon för då är det innebandy. Känner mig mycket kryare idag i varje fall men jag har fortfarande problem med halsen, men det verkar som om febern nästan är borta (:

Det var allt för idag, solong!

/ L

Det är så otroligt skönt

Det är så otroligt skönt att vara igång med träningen igen (: Har vart på Bodycombat, Innebandy och bodypump sen vi sågs sist + att jag har gått ganska mycket, härligt! Det är så drygt när man sitter inne och pluggar/kollar på tv/sitter vid datorn/städa varje dag nu när man inte jobbar lika mkt för tillfället..

Till helgen sticker jag til sthlm och ska kolla på landskamp (: Sverige - Ungern, det blir nice! Men jag tror det kan bli ganska kallt så då jädrar ska jag klä på mig!

Nej nu ska jag nog plugga och äta lite jordgubbar, sen ska jag nog kolla på fångarna på fortet.

/ L

RSS 2.0
Test